Пролет вече наближава, януарче рано става! (47)

• 30 199
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Адис, http://www.detskabolnica.com/index.php?option=com_content&vi … =22&Itemid=34

http://www.mcdc-sofia.eu/contacts.html

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 12:46 от etomira

# 436
Моето дете е в една групичка с 3 момиченца. Едното малко по - голямо, а другите две на годинка и нещо. Ка си играе на футбол с по - голямото, а малките обикалят около тях като свободни електрони. Много са сладки.  Heart Eyes

# 437
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug

Елч  Hug милата ми Дара  Hug Стискам палци зъбчето да зарасне.Ох много мъчно ми стана 
Cry

Емили бързо да оздравява Сами Praynig  Hug,а за уплахата ,може да му пребаят

Буби бързо да минава ечемика  Hug

Бубе как беше днес Влади?

Това скапано време ми писна и на мен,така ми се ще да се оправя вече.

# 438
  • sofia
Емили, милото дете, кашля ли много?защо не излизаш болничен? Ако не са внесени осигуровките не е изплатен болничния.

Казах ли ви, че спрях Зиртека и Бронхиалиса на Лия. Да чукна на дърво е ок за сега, грачи малко защото й избиват последните кътници. Ще видим дали като се върне в яслата ще започнат кашлиците.

Елч, Турция-Испания-Албена-Родопите-Турция , до септември ще се връщам за една сватба и да си пера дрехите. Отвратена съм от всичко случващо се, от калта и помията, от злобните дребни хорица.
Винаги съм се стремила да помагам и винаги онази приказка с л-ото.

# 439
Люба, Hug Сами кашляше доста, сега понамаля, но се чуваше как хрипа...Давам Имунокинда наред с другите неща, дано да действа и той и се закрепи, че ми омръзна от боледуване.
ММ работи в Общината и няма проблем с осигуровки, но нали нямаме брак....та затова болничните са под въпрос.
Маршрута ви е супер! Simple Smile

Радвам се, че Лия е добре! Praynig

Тути, Hug как е Таня?

адис, Hug а вие как сте?

# 440
Люба, и аз съм разбрала, че много често така става като се мъчиш да помогнеш на някого... Но добре, че попадаме и на свестни хора, щото иначе картинката щеше да е тотално трагична.
Дано Лия не кашля повече!  Praynig

Емили, Фея, да оздравяват бързо децата!  Praynig

Емили, не би трябвало да пречи това, че нямате брак. Защо не звъннете в НОИ да попитате какво става с болничния? Ако са сбъркали нещо в попълването може да е върнат и затова да се бави. На мен ми се е случвало, макар че обикновено пращат писмо или работодателя те уведомява...  newsm78

Бубе, май е вътрешен ечемика, защото е надут и зачервен клепача, но без да е избил. Ще пробвам и това, мерси!  Hug

Калифорния, представям си каква дружинка са Ка и малките електрончета!  Laughing Сладури!

# 441
  • sofia
Еми, ако извадиш Пик код за мъжа ти ще можеш да видиш дали всичко е ок и кога ще се изплати.
От кога е болничния? Аз мисля, че осигуровките се внасят към 10 ти. Ако е от март болничния е нормално да не е изплатен.

# 442
  • sofia
Сами как е?

Буби, а ти?

# 443
Добро утро! Hug

Люба, Hugблагодаря ти мила, че питаш за Сами. Спи спокойно през нощта, снощи имаше пак малко хрема, но по-рядко кашля. Но вчера хич не е слушал баща си. Дивее, хвърля всичко, удря, катери се навсякъде, и се смее - приема го като игра. Какво е това чудо - не знам!

За болничните ще изчакаме до края на тази седмица и ММ ще се обади най-вероятно в НОИ да пита. Код трябва да си извади лично той и то в Ловеч, там ни е поделението на НОИ. А болничния хваща и дни от февруари, така че трябва да е занесен...Ще видим!

Буби Hug

До по-късно!

# 444
Здравейте момичета, не съм влизала и писала от цяла една вечност.Не съм Ви забравила, все обаче не остава време.
Надявам се , че всички сте добре и чакате с усмивка идващото хубаво време.

# 445
  • в Надежда-та
Уф да се разпиша, да не помислите, че пак изчезнах Mr. Green
Нали и Мартин е опъпчи.... ама при него е малко по-кофти от колкото при Ники. Буби ти с ечемик, а Мартин от вчера е с пъпка на долния десен клепач, бе мн кофти ooooh! И са му излезли и на главичката на чурето.....милото се е подуло и е огромно ooooh!
А лошото, е че не дава да го мажа.
Общо взето от вчера се гушкаме целодневно, не се чувства добре....още 2 дена и ще спрат да излизат тези пъпки Party
Айде стига с негативните ми писания слънчев ден Ви желая Hug Hug Hug

# 446
  • sofia
Ви, ужаасссно е! Да минава бързо и да го глезиш.

# 447
Хелоу!

Люба, по-добре съм, благодаря!  Hug Сега стои само леко зачервено и подутичко, но не както вчера. Оправя се. Капя и мажа, няма къде да ходи Simple Smile

Ви, горкото Марти! Ще се оправи, обаче са много жални миличките като са болнички и сигурно много го сърби...  Tired

Емили, и Зори е от непослушните тези дни, без да е болна. Вчера ми идеше хубавко да я ошамаря, но накрая вече нямах сили даже да й се карам.  ooooh!

Днес й готвя една супа от яребица и направо ми се отели вола, докато я обезкостя. Цялата омазана до ушите в мръвки точно аз... потресаваща картина!  Mr. Green

Елч, как е Дара?

# 448
  • София
Ви, много гадно. Дано минава по-бързо.

Адис, наред ли всичко при вас?

# 449
Ви, горкото Марти. Ще мине и замине, ама....Зор.

Буби, какви са тия спешъл манджи?  chef

За нашите болести няма да говоря вече. Дано като спра да се оплаквам да ни позабравят малко.
На всички болнички желая да оздравяват бързо и да им е последното боледуване за тази година.

Наш Петър е доста общителен. Като няма други деца на площадката му е скучно. Най- много си пада по каките Wink. Следва ги по петите. Те кога му обърнат внимание, кога не. Много е отворен към други хора и хич не се дърпа. Повечето ни съседки ги знае по име и като вървим по улицата ги вика. Докато не ги поздравим, не подминаваме.

А за послушанието при нас специално съм забелязала, че е според човека. Нашите баби и дядовци нали сега доста го гледат, на ММ баща му хич не може да се оправя с него. Само върви след внука си и въздиша "Ох, Пете, какво ще те правим, такъв си инат, хич не слушаш." Но пък мен доста ме слуша, не мога да се оплача, особено като се има предвид, че е на две години. Моите родители са на мнение, че е много послушен.

Общи условия

Активация на акаунт