Пролет вече наближава, януарче рано става! (47)

• 30 197
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Зорница не мога да я накарам да опита маслина по никакъв начин. Явно й се вижда много съмнителна...  newsm78 Но не й се сърдя, щото майка й прояде маслини на 19 години, така че може и наследствено да е.  Mr. Green

Съжалявам много за плачещите на ясла и градина. Гадно е, аз каквато съм чувствителна, сигурно и аз ще рева...

Бубе, продължавам аз. Имам опит с едно зверско запушване със Зорница, когато вдигнах и Т 39,5'С, така че съм нащрек.  Wink
Ако ви кажа как се отпуших, ще ми се смеете. Бу беше писала в една статия, че много майки споделяли за чудотворния ефект на позата на кърмене на 4 крака върху бебето. Нещо не ми се вярваше на мен, но зорът какво ли не прави. След като направих всички процедури, за които се сетих и нищо не ми помогна, реших, че кво толкова - ще заема позата.  Laughing Тя беше писала, че по-добре насаме, щото ако ви види някой, ще умре от смях и има защо. Та, застанах аз на 4 крака, бебокът се включи и той да помага и оп! Отпуших сеее. Беше една радост, мани, мани!  Crazy

Калифорния, бяха ни донесли някакво данонино, не помня кой - Зорница категорично отказа да го яде, аз не я и насилих. Явно си знае детето. Но да не захващаме темата с данонино, че току виж се включил онзи господин със защитните тези и айдее пак ще стане скандала.  Joy

# 496
Елч, не й ли втръсва на Дара едно и също ядене, отдавна помня че е фен на ориза тя  Laughing Мартин беше така и още си е така май, може да яде едно нещо известно време, само него, докато му втръсне и после дълго време не ще и да вкуси същото  Simple Smile съответно минава на друго и така, никога не е имал разнообразно хранене.

Да ви се оплача, той вчера е имал инцидент в училище и си е пукнал лакътната става, сега свиква с гипса.

буби, няма значение как, важното е, че си се справила с проблема.

# 497
Адис, ех,че неприятно! Много ти се събра тези дни...  spoko Никакви болести и инциденти повече!  Praynig

# 498
Ivimu, честито лелче! Да ти е жив и здрав племенника! Улучил е теглото на моя Петър.

Бубе ,като разправяш за гушкане на бебета...Аз все мачкам и гушкам Елица, и все си мисля гушкай, гушкай, че повече нямааааааааа. Обаче то насищане няма, ей.

Буби, ей разхилих се с глас и без да видя, само си представих. Важното е, че е помогнало. Ама какво ли не ни се налага да правим понякога. Какво знаят мъжете.....

Адис, на коя ръчичка? Не можем да ги опазим от всичко за съжаление.

Петър харесва данониното, ама аз не му купувам. Изобщо подобни неща избягвам колкото мога.
Маслини много обича. И аз се чудя какво да готвя вече. Като ви чета, ние май доста неща ядем, ама не всичко, та и аз все мъдря каква манджа да направя. Виж, дай му кюфтета и не го мисли, ама може ли само кюфтета.

От вчера е пак на ясла след 4-месечно прекъсване. На влизане не е плакал. Вчера по някое време е приплакал за татко си. Те госпожите се смяли, че другите деца плачат за майките си, пък нашия - за баща си. Иначе е спал добре, ял... А бе все едно не е прекъсвал.

# 499
Маслини аз още не съм прояла. Единствено ядох миналата година като бяхме в Гърция хляб с маслини и ми хареса. Ама като се прибрахме в БГ, пак нямам желание да ги ям  Mr. Green

Адис и аз съм така с яденето. Ако ми хареса нещо, започвам да го ям до втръсване, докато ми омръзне. Миналата година се скъсах да ям сладко от боровинки. Тази година съм на сладко от кайсии. Откакто се запознахме с ММ имам напредък ..... относно броя храни, които проядох покрай него и съответно имам нови храни, които да ям до втръсване.

Буби, радвам се, че вече всичко е наред.  По подобен повод една приятелка ми вика: Не може ли просто да си има кърма и детето да си яде, ами трябва все нещо да се случва.

# 500
емили, аз пък като чета какво казват другите и се чудя дали дара си го мисли Laughing Laughing Laughing
и дара не яде хляб с манджа, но припада за маслини - с костилки, без костилки всичките са нейни Simple Smile

адис
, на дара й писна чистия ориз, сега е на пълнени чушки Laughing Laughing Laughing
между другото не знам дали има връзка, но аз като бременна с нея се спуквах да ям ориз, още от закуска ми се ядеше. правех си ей така бял ориз без нищо от зор Grinning Grinning Grinning
вие забелязали ли сте такива закономерности?
аз ядях много и ябълки и дара и ябълки обича много.
много кофти за гибсираното ти момченце Sad

бубе, не знам влади колко е, но дара е 11,800 Shocked

буби, не знам бу кой е имала предвид да не вижда позата, но според мен опасностите могат да дойдат от мъжете Laughing Laughing Laughingто, опасности, опасности, и 3 дечица е супер Wink

димара, аз мачкам дара непрестанно и сега. миналата седмица един ден се събуждаме сами с мм и той като започна да ме мачка, викам му "абе то май хич не й е лесно на дара" Laughing Laughing Laughing

иначе да ви се похваля днес бях на гинеколог контролно, че мисля пак да започваме с опитите и съм екстра. моята гинеколожка ми изписа само утрогестан и в тази връзка се сетих да питам мамите със спонтанни аборти - има ли някоя, която да не е пила утрогестан при следващото забременяване?

# 501
Елч аз не съм пила нищо. Между другото при мен причината е била инфекция. Не знам дали това има връзка с хапчетата, но все пак да си кажа.

# 502
  • В две тъмни очички
Елч, да не съм те чула повече да казваш, че Дара е бухта!!! Владимира е със 100-200 грама отгоре - 11.900-12 кг. Горе долу така се движи сега. Преди месец беше около 12.500 даже, ама нали спря да яде и пак паднаха килцата. На височина е 87 см
Аз дуфастон пиех преди бременността.

Малката кукла в петък си е съблякла някъде панталона и или го е скрила или някое дете го е взело и вече 2-3 ден не можем да го намерим. А беше ново костюмчето. Здраве да е....

За мачкането......Влади не дава и аз за това много се радвам на малкото моменти, които успявам. Само когато се гоним и когато я гъделичкам или "ям дупето", само тогава дава. Иначе да я гушна ако тя не е поискала сама - няма как да се случи.

Маслини и дребната уважава много

# 503
  • в Надежда-та
Буби вземи си Лецитин, аз до ден днешен имам едно шише капсули, усетя ли, че към запушване вървят нещата веднага взимам. Мн ме наплаши с тази Т и това зверско главоболие....

dimara Ники ми беше така някога, аз и преди съм споделяла май Thinking  Той беше единствения който ревеше за баща си, в ДЯ като чу че децата ревът за майките си почна да вика "Мама".... и поради тази причина, че мн се разстройва за баща си ММ не го беше водил на ДГ докато не родих Мартин Laughing, оттогава той го води и така май ще продължат да се карат по мъжки и Мартин като тръгне...

Пепи гледам че надничаш  Laughing ....ако идваш насам свиркай, аз съм все в Екселсьор  Wink

# 504
И ние криехме маслините, но сега нещо ги позабрави. Сега пък е луд фен на царевицата, която продават на пара. Вече почти съм се отказала да минавам с нея по центъра, защото се нарежда сама, поръчва си "Царевичка за 1 лев", пък аз ако искам да плащам. А вечерта  събирам всичката от гащите, нали още си ака под масата  Sick

Учудващо за мен не харесва Данониното, но пък пие едно от плодовите млека на Данон. Като ходим в магазина всеки път се тръшка за бонбонки и "едно бебешко мляко" - в едно пластмасово шишенце с някакви принцеси май.

Днес направихме една дълга разходка с колелото без педали. Добре поспа следобеда, друго си е като се умори.

Адис, коя ръчичка, тази с която пише ли? Бързо да минава  Hug

# 505
  • София
Елч, защо си против Утрогестана? Аз съм ползвала и резултатите са налице. Но май глобули слагах. Няма да ти навреди, но поне ще си по-спокойна, че правиш нужното. Стискам палци!

# 506
мрм, не съм чак против, ама при положение, че не ми е изследван прогестерона ми се вижда малко наузист изписване (да не говорим, че според моята гинеколожка имам трудна овулация, а не виждам как утрогестана ще я подпомогне. да не говорим, че тя говореше така и когато забременях с дара, както и че няма да стане поне 1 година, да се въоръжа с търпение, да си бия прегнил и т.н., а аз забременях от един-единствен необезопасен секс). иначе моето АГ в токуда е на мнение, че действието на утрогестана е недоказано и не го изписва изобщо.
ти си го пила след забременяването ли?

# 507
  • София
Имам 2 спонтанни аборта, без да стане ясна причината - изследвала съм си какво ли не. Когато забременях 3-ти път от Щерев ми предписаха конски дози Утрогестан (глобули) и удържах положението, въпреки, че пак имах кървене по едно време. С Боян нямах проблеми, но пак пих нещо такова. Така че вярвам, че ми помогна.

# 508
  • Пазарджик
Привет и от мен
Днес съм много сдухана,Нелката плака за първи път от както е тръгнала на ясла.От както съм се прибрала съм като попарена и не мога да се мобилизирам да стана и да свърша нещо.Две вечери подред сънува и плаче на сън,вчера госпожата ми каза,че и на обед е плакала на сън.Нещо преживява,но не знам какво,дано мине бързо  Praynig

Бубе  Hug
Буби радвам се,че си се отпушила,и аз с моето кърмене с Нелката за месец се бях запушила зверски,три месеца пих Лецитин
Адис бързо да минава ръчичката на Марти Hug
Елч много се радвам,че си добре,стискам палци скоро да видиш двете чертички на теста  Praynig Hug
Между другото прочетох "50 нюанса на сивото",на мен ми хареса,на моменти малко ми идваше в повече сека за книга,но определено ми хареса.Обаче съм пропуснала факта,че е трилогия Embarassed и на последния ред на книгата(не съм забелязала,че свършва,чета от е-книга) ми идеше да хвърля книгата,така се разочаровах  Mr. Green ,после се сетих ,че коментирахте други книги,и като видях другите се успокоих  Grinning

Бях ви казала,че имам предложение за работа,та да кажа малко повече.Та с тези хора съм работила преди 9г. ,разбрали са ,че вече не работя в Глобул и ми се обадиха.Те са в застрахователния бизнес.Сега отвориха офис в Пз,който ще е от тип на "всичко на едно място",освен застраховки от всякакъв тип,ще се плащат битови смети със системата Изи пей,ще има парични преводи и бързи кредити.Ще работя с колежката от преди 9г. с която много се разбираме ,за сега ще помагам в определени дни,а когато обема на работа позволи ще ме назначат на постоянен трудов договор.На този етап това ме устройва идеално.

Ох вече трябва да ставам,че къщата е нагоре с краката.Как успяват да я разхвърлят за толкова кратко време не знам.Всеки ден се чисти и оправя,вече ми писна ooooh!

# 509
иначе да ви се похваля днес бях на гинеколог контролно, че мисля пак да започваме с опитите и съм екстра. моята гинеколожка ми изписа само утрогестан и в тази връзка се сетих да питам мамите със спонтанни аборти - има ли някоя, която да не е пила утрогестан при следващото забременяване?

Ели  Hug стискам палци, иначе прогестерона се дава за задържане в повечето случай дават за да се застраховат.

Общи условия

Активация на акаунт