Но не й се сърдя, щото майка й прояде маслини на 19 години, така че може и наследствено да е. Съжалявам много за плачещите на ясла и градина. Гадно е, аз каквато съм чувствителна, сигурно и аз ще рева...
Бубе, продължавам аз. Имам опит с едно зверско запушване със Зорница, когато вдигнах и Т 39,5'С, така че съм нащрек.

Ако ви кажа как се отпуших, ще ми се смеете. Бу беше писала в една статия, че много майки споделяли за чудотворния ефект на позата на кърмене на 4 крака върху бебето. Нещо не ми се вярваше на мен, но зорът какво ли не прави. След като направих всички процедури, за които се сетих и нищо не ми помогна, реших, че кво толкова - ще заема позата.

Калифорния, бяха ни донесли някакво данонино, не помня кой - Зорница категорично отказа да го яде, аз не я и насилих. Явно си знае детето. Но да не захващаме темата с данонино, че току виж се включил онзи господин със защитните тези и айдее пак ще стане скандала.
съответно минава на друго и така, никога не е имал разнообразно хранене.
Никакви болести и инциденти повече!

Той беше единствения който ревеше за баща си, в ДЯ като чу че децата ревът за майките си почна да вика "Мама".... и поради тази причина, че мн се разстройва за баща си ММ не го беше водил на ДГ докато не родих Мартин