Тук юмруче, там - ритниче, расте скорострелно моето ЮНСКО мъниче!

• 27 039
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
Да ви е живо и здраво детенцето   bouquet  да му се радвате   bouquet  Само положителни мисли и емоции   bouquet

# 721
Kanari1305,да,точно това съм обяснила и аз няколко поста по-горе.
detelinka1906,няма глупави въпроси,не се притеснявай.Глупаво е да не се пита,а да се действа не информирано  Naughty. Анатомичната вана е крайно неефектива.Ползва се твъърде кратко,защото бебето расте.Става въпрос за този тип  http://www.hippoland.net/bertoni-anatomichna-vana-s-otvor-i-stojka   .  Става нефункционална  към 6 месец,когато детето започне да сяда. Най-добрият вариант според мен е обикновенна ваничка,те са по 13 вл. Гарантирам-супер са,много удобна и функциоланла.Ето я  http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=1067&cat=59   виж и цената и каква е  Heart Eyes.   Слагаш я на една метална стойка и си ок. Ние взехме и едно приспособление от желязо  и облечено в текстил. То също беше ефтинджос,но малко дискомфортно,че трябваше да се сущи всеки път,защото е от плат. Някъде го метнахме.Сега ще си ползваме ваничката,само ще купя ето тази анатомична ваничка,която е в пъти по-евтин вариант. Тя е за първите месеци,кактообясних,само я поставяш вътре,до тогава,докато бебето реши и във всеки един момент можеш да спреш с използването и разбирасе  .ТЗа такъв тип говоря,но тук цената виждам,че е доста височка  http://www.minimod.bg/1419/tigex-%D1%88%D0%B5%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B3-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%8F  .....иначе е на половина.   Та това е,надявам се да бях изчерпателна.   Ето и една снимка попаднала ми случайно, да видиш  нагледно,че даже във вана или в мивката можеш да си го поставиш  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=170825.15  

Пфуу,аз днес много активна....боря се с разни емоциии  ooooh!....моите мъже отидоха за салатки,а аз готвя,уж  Whistling.

Лелеее,аз докато го пиша тоя дълъг пост се появила най-прекрасната новина -Явор. Бъди здраво мило дете,нека Господ е с теб . for girls who ride честито мила.Най-топлите си емоции ти изпращам. Много,много се моля за вас

# 722
  • София
milisa ама тоя бебко как сам се къпе  hahaha много сладко  Heart Eyes

# 723
for girls who ride прекрасна новина!!! Много здраво и силно да расте нашето талисманче Явор, а на теб леко възстановяване!!  Hug Hug Hug

# 724
For girls who ride да ти е честит мъника Явор и много бързо да расте и да пълни живота ти с радост bouquet Чудесна новина много ме развълнува  Hug   

# 725
  • София
for girls who ride да ви е жив и здрав мъничкия Явор Hug Да наддава по-бързо и да си го взимат мама и тати вкъщи Hug мислим си за вас и стискаме палци всичко да се развива добре   bouquet Hug Praynig

# 726
Здравейте,

редактирам си поста, for girls who ride, сега видях, че си писала - много се радвам за вас, Явор е страшно хубаво име, дано е силен и здрав, на всички ви пожелавам здраве и щастие. Ако имаш нужда от помощ с нещо, кажи Simple Smile

Иначе, момичета, аз съм купила ръчна помпа на Нук, просто беше на промоция, знаех, че е от споменаваните като добри марки и така. Нямам представа дали ще ми се налага да я ползвам често. В книгата за кърменето, която чета, пише, че трябва да се изцежда по малко, така че гърдите да се облекчат, но не да се изцежда докрай, защото ако детето внезапно огладнее по-рано, няма да има за него да суче.

Милиса, Аделина, консултантката ни от Ла Лече Лига или някой друг по-опитен може да каже.

# 727
for girls who ride да ти е здраво и борбено момчето.Надявам се да наддавате бързо и да и да е наред всичко и с теб и с малкия Явор.

# 728
"Яворът цъфти в края на зимата или началото на пролетта, при повечето видове едновременно или непосредствено преди появата на листата, а при някои дори преди това.

Произходът на латинското име на рода е неясен, като според хипотеза то идва от acris (остър) заради твърдостта на дървесината, използвана в миналото за изработване на копия."

Хубаво пожелателно име сте му дали. Бъдете здрави Simple Smile

# 729
  • София
Йееей Simple Smile честитоооо! Пожелавам Явор бързо да се пребори,наддаде и да бъде изписан възможно най-бързо Simple Smile

Milisa, извинявай, аз малко се пообърках днес във всички видове постове, че толкова много страници се изписаха и малко на диагонал подминавах някои неща и нали чета от телефона, на който впрочем спуках дисплея и сега освен, че трудно пиша, не виждам и какво Laughing та затова съм повторила инфото... Hug

# 730
for girls who ride Hug Hug Hug

# 731
for girls who ride, честито!!! Да е жив, здрав и голям късметлия малкият Явор!!! Бързо възстановяване на теб!

# 732
for girls who ride, да ви е жив и здрав мъника, да бъде много борбен и бързо да наддава. И на теб ти пожелавам бързо възстановяване  Hug

# 733
for girls who ride честито  Hug да ти е жив и здрав малкия Явор   bouquet пожелавам ви занапред само радостни емоции Simple Smile

# 734
for girls who ride Честита рожба да ви е живо и здраво синчето.
Бързо да наддава и ти да се възтановиш много бързо Hug

Общи условия

Активация на акаунт