Тук юмруче, там - ритниче, расте скорострелно моето ЮНСКО мъниче!

• 27 039
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, момичета, аз както нямаше да купувам количка, така взех, че си поръчах една и много я харесвам - на Mothercare е, някакъв нов модел и нямаше кой знае колко отзиви, но малкото, които видях, бяха добри
http://www.mothercare.com/Mothercare-Movix-Comfort-Pack---Citrus … 3,default,pd.html

Има и кош за новородено, като количката с коша и всички аксесоари + доставката ще излезе към 590 лв., което е сравнително поносимо.

Поръчах и това за изписването, понеже ми се видя много сладко, а също беше на намаление
http://www.mothercare.com/SwaddleMe-Green-Start-Dot-Swaddling-Wr … pd.html#q=swaddle

+ 2 бели, най-обикновени чаршафчета.

В момента има супер големи намаления на сайта, ако се интересувате, го разгледайте.

# 661
Tiara, и аз съм сигурна, че не всички юлки са си го мислели това! Всеки, който наистина е чел темата, знае, че такива обвинения са абсолютно безпочвени!

krasi_kh , добре дошла!

Tali,  Mr. Green!
neli_d , количката ми харесва! Peace

Дилянка, за " глупостите" Mr. Green : да, моите са небамбукови. Покритието отвътре се води fleece. Мисля, че на български е полар.
Тъй като станаха много линкове давам този, за който говоря http://www.ebay.co.uk/itm/320818371186?var=510089351398&ssPa … p3984.m1439.l2649
От него поръчах за една мама бамбукова подложка, която на външен вид и на пипане по нищо не се различаваха от тези на Easypeasy
A микрофибърните са си микрофибърни. Принципно човек може и сам да си направи микрофибърни подложки като купи микрофибър и си ги поръби, но няма смисъл, защото в нета са достатъчно изгодни.

bflm, дала ли линк не към количката, а към чувалче за количка.  Grinning

# 662
Соничка, Лили,радвам се че се разписахте момичета  Hug Hug.
По повод юлската тема и аз мисля,че само въпросната ВЕСЕЛА е имала неблагоразумието да се изказва неподготвена.Да е жива и здрава!  Не си заслужава 2 страници да и отделяме на тая,щото видиш ли си няма работа и си я намира при нас-злословейки.Та,както казах,жива и здрава  Stop.  А това,че всички и желаем доброто на  for girls who ride мисля,че дори не подлежи на коментар.
neli_d количката ми харесва.
За стерилизаторите да се изкажа и аз-моят е на Авент,но етърва ми го стопи без да иска милата-пуснала го без вода,та преди няколко дена си взех нов. Помпата ми също е на Авент. Аз също като Адел мисля,че можем да твърдим нещо от опит,а не просто да се плюе определена марка,защото въпросният човек използва другата. За Томи Типи нямам наблюдения и опит и не мога да втърдя.На мен лично дизайна на шишетата не ми харесва.но това си е лично и индивидуално.Имам афинитет към помпата на Авент,от там и към всичките им артикули,може би защото адски се измъчих,опитвайки се да се цедя с 3 различни помпи,старвнително евтини и след като купих Авент си реших проблема.Може би от там идва и предпочитанието ми.Това е опита ми вс епак,което никък не е малко.    Иначе за стерилизатор моя приятелка си взе преди 3 месеца когато роди от Кауфланд някакъв на Бейби нова (може и да греша марката) за 12лв. Всички според мен са си на един и същи принцип,само дизайна е различен.Няма какво по-различно да прави!   А иначе за протокола-моят на Авент е голям и събира всичко,което обсъждахте,че няма да може. Има 2 видя-голям и малък,съответно за голяма и малка МВ.
И накрая за тези,които ме питаха за детската .Намерих снимките,които съм правила като я монтираха преди няколко месеца.Има и снимки на количката http://milisa.snimka.bg/architecture/obzavejdane.734505.all  

# 663
  • гр. София
alex__n, да те успокоя, че и аз нищо не съм купувала, както няколко пъти съм споменавала вече.  Grinning Дано беборанка си дочака 9-ия месец и до тогава съм набелязала всичко за купуване. Относно for girls who ride, аз поне не спирам да си мисля за нея и да се надявам всичко да е наред. Сигурна съм, че и вие сте така. Не се ядосвайте излишно на чужди коментари.  Wink Няма смисъл. Нашата задача е да й стискаме палци и да се молим за нея. Друго за съжаления няма какво да направим.
Да ви питам, че вчера се замислих... Като се изцеждаме живот и здраве с помпа за кърма, тази помпа после след всяко ползване ли се стерилизира отново? И как се процедира въобще... Съжалявам ако ми е глупав въпроса, ама си нямам идея.  Grinning Гушки за всички!  Hug

# 664
  • София
Vilito...какво стана?Ходи ли на лекар???Или някъде съм изпуснала,ако си написала...

# 665
  • София
irri, да, докато стерилизираш на бебето, стерилизираш и помпата след всяко ползване (накрайниците и шишето, това през което минава млякото)
Тоест, преди всяко ползване

# 666
  • София
Я направо да цопна с двата крака в кошера, понеже гледам много смях, панички и тем подобни обсъждания. Аз съм въпросната Весела за която говори Соничка от групата на Юлките. Каква е цялата работа всъщност? Тази нощ сънувах въпросното момиче което сега е в МД, нито я познавам нито нищо, нито пък някоя от вас (поне не ви знам кои сте, няма значение), никога не съм ви чела темата, между другото тя не е и ваша, всеки може да чете, не взимам на никой нищо негово, но както и да е, гледала съм само на първата ви страница кога са ви казвали какъв е пола на бебетата,това беше преди да почнат на нашите да го казват докторите.Та понеже разбрах, че има момиче което е в болница явно подсъзнателно съм я мислила та чак съм я сънувала.Знаете сега всички мислим за раждане и подсъзнанието работи. Днес сутринта станах с тази мисъл за нея, и влязох в темата на Юнките да видя новини и останах с лошо впечатление когато никоя от вас нищо не споменава. Връщах страница назад и видях, че вчера няколко момичета са попитали и никой нищо не им е отговорил, с което се учудих още повече.
Така надявам се да съм се изяснила достатъчно добре. Нито съм казвала да отидете цялата група да я видите нито нищо.Нито съм обидила някой още повече ТАЯ Милиса да е жива и здрава и тя. Сутринта тя беше на линия, мисля си (пак казвам не я познавам), че ако някоя от вас се беше сетила или се интересуваше тя как е, и беше попитала момичето щеше да отговори.
Дано не се злоупотреби с това, че бях достатъчно откровена.
Такива изказваници от рода на това дали има какво да си пишем и защо ви гледаме групата, даже и не желая да ги коментирам.
Бъдете здрави и родете здрави бебчета!

п.п. Това е моето лично мнение. Аз отговарям само за себе си, моля не поставяйте цялата група на Юлките под общ знаменател.

# 667
ВЕСЕЛА- и да се обясняваш и да не се обясняваш, няма никакво значение. Запази си коментарите за себе си, защото, както сама казваш- не си чела достатъчно.
Бъди здрава и леко раждане!

# 668
  • гр. София
mariana__m, благодаря!  Hug Ще се науча, няма как.  Grinning
ВЕСЕЛА, предполагам, че ако имаше как, щяхме да се свържем с нея. Щом всички разпитваме само тук може би е ясно, че нямаме друг начин за връзка с нея. Чакаме да ни пише как е... Това не ни прави лоши! Мисля да спрем да коментираме на чужд гръб... Сигурна съм, че всички й желаем само доброто и й стискаме палци!  Hug Успех и на теб!  Hug

# 669
Vilito...какво стана?Ходи ли на лекар???Или някъде съм изпуснала,ако си написала...
Не ми се карайте, ама преди половин час се отказах. Правих си компрес, с който седях и честно да си кажа маалко ме поуспокои. Сутринта като станах не можех и да стъпвам, но постепенно болката намаля. Все още ме наболява и не мога да ходя съвсеем както преди, но мисля, че просто минава. А и ме хвана страх да ходя и по бързата продцедура се отказах Sad Но ако до утре не мине, няма да се колебая и ще ида, че следобяда заминаваме за Гърция за около седмица, а там няма как да се разправям с лекари.
Много благодаря на всички за подкрепата и загрижеността ви.
Това показва, че сме сплотени, кой каквото ще да казва.

# 670
  • гр. София
Vilito86, няма ли около теб някоя поликлиника със спешен център, просто ей така да го погледне някой. Представи си е нещо по-сериозно и заминеш, ще се вкараш в приключение... Дано ти няма нищо, де!  Hug

# 671
Vilito86 ще ти се караме ами!  Grinning Щом си решила да изчакаш, добре, но утре сутринта ако като станеш и те боли много, веднагически на лекар, че аз от много отлагане куцах 2 месеца  ooooh! Така ми се скараха, че съм търпяла и съм си мислела, че ще си мине от само себе си, понеже отидох вече като не можех да спя от болка.. Дано все пак не се окаже нищо сериозно, и до утре да ти е по-добре  Hug

# 672
Vilito86 , не е моя работа, затова извинявай, че пак ти давам акъл неискан... ама в Пирогов обикновено се чака по 2-3 часа,а ако се налага някаква процедура, още повече време ще отиде ... ако утре пътувате, много може да ви се обърка всичко, ако трябва да ходиш и до болница. Много се надявам да нямаш повече проблеми и бързо да ти мине.  Hug

# 673
*ВЕСЕЛА* в момента, в който момичето ни каза, че ще ражда, страниците се заляха буквално с коментари. Като цяло не те засяга, но имаше поне четири страници. Така че, моля те друг път без да си сигурна не пускай такива злобни коментари. А и се надявам for girls who rides да не стане свидетел на всичко това, което днес се изписа. Нека не ѝ разваляме момента, защото е достатъчно труден.
Целувки по тумбака и да гушкаш здраво бебче.

# 674
  • София
Vilito, наистина,особено при оложение,че ще пътуваш, просто направи някакъв преглед-за твое успокоение, дано не е сериозно и си изкарате добре-завиждам,там сигурно ще е топло,тук ни плашат със сняг и студуве...

Общи условия

Активация на акаунт