Тук юмруче, там - ритниче, расте скорострелно моето ЮНСКО мъниче!

• 27 039
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Ivvangeline, хич не го взимай навътре! Всички тук са загрижени за момичето, но освен да седим и да чакаме новини нищо не може да направим. Този, който е дал идеята за болницата, май само си чеше клавиатурата: как така абсолютно непознати ще идат и ще разпитават. Прозвуча ми като някаква секта. За пореден път се убеждавам, защо не казвам, че пиша в този форум. Именно, защото има индивиди, които звучат по този начин!

# 646
  • София
Ми значи много им здраве...
аз да ви кажа, ако тръгна да раждам сега, последното, за което ще мисля е дали някой е дошъл да ме види, камо ли нероднини...имам предвид че не стига че тр. да си гледаш бебчето в кувиоз поне 2 месеца и да се молиш да оцелее и да се развие добре...аз за това време не бих  виждала нищо друго, освен него, дори съпруга ми...казвам го, защото всяка нощ си го представям и се ужасявам от това. И в неонатологията на критичните бебчета не допускат никой друг освен майката, доколкото ми обясниха като бях в Токуда примерно, сигурна съм, че и в МД  е така.
Така че нека си говорят, явно те си нямат други теми-  хормоните си казват думата- ние си знаем и мислено сме с нея! Hug

# 647
  • София
Здравейте,
От известно време ви следя,но да се включа официално към вас.
Термина ми е 13.06.2013 , втора бременност , очакваме момче , местожителство-София.
Имаме си една прекрасна кака (почти на 4 години).
Живот и здраве ще раждам в Правителствена болница (и първото там беше).
Безпроблемна бременност на всички до края и да гушкаме здрави и сладки бебоци. Hug

# 648
На една от Юнките преди два дни са и изтекли водите и трябва да роди. Бебето е към 1300, но в нейната тема никой нищо не казва и не пита. Пишат си глупости.
Думи нямам...  Rage

# 649
На една от Юнките преди два дни са и изтекли водите и трябва да роди. Бебето е към 1300, но в нейната тема никой нищо не казва и не пита. Пишат си глупости.
Думи нямам...  Rage
Чукча не читател, чукча-писател!

# 650
Ivvangeline,  това е гадно. Много се дразня на хората, които съдят за другите, вместо да си гледат своята работа. Това, че някой квичи най-високо, не означава, че са му най- силни чувствата. Най-лесното е човек да си придава важност и да прави демонстрации.
За себе си знам, а и съм сигурна, че и всички сме така - мислим за for girls who ride и се надяваме всичко да е наред. Както и очакваме информация и новини ... Мисля, че никой няма директна връзка с нея, нещо повече - ако човек не е  роднина, и да иска, не може да получи информация от болницата (то в болницата , може и няколко часа и на близките да не дадат инфо)
Никоя от тези, които критикуват, явно няма идея колко и как човек се вълнува в такъв случай, и близостта която чувства, и надеждата, и притесненията...
Не се тормози и товари излишно Simple Smile

Kölsches Mädel - разсмя ме с глас...

krasi_kh , добре дошла Simple Smile

# 651
Уфффф възмутена съм е меко казано  #2gunfire Какви са тия хора дето говорят без да мислят, незнам...Аз лично даже на всеки, с който си говоря казвам за girls who ride, но както и да е. Това е като да разчиташ на някой да ти казва че те обича, а пък всъщност изобщо да не ти го показва и да не го чувства!

А сега към "глупостите": Kölsches Mädel, благодаря за отговора. Аз правилно съм те разбрала, но не съм се изразила правилно. Естествено и на мен мисля, че мъхести гащички по-не биха ми допаднали  Thinking. А небамбуковите от какво са от вътре? Твоите са небамбукови, нали? И дали знаеш подложките, които се предлагат като комбинации с тези пеленки (от въпросния линк) дали са качествени?

# 652
Здравейте,

ние сме предложили помощта си на for girls who ride. Истината е, че няма какво друго да направим, освен да се надяваме всичко да е наред и да чакаме тя да напише, когато се съвземе. Ако има нужда от нещо, ние ще бъдем там.

Чак ми досмеша - винаги ще изскочи по някой морализатор. Всеки от вас, сигурна съм, познава по някой и друг такъв. От моя опит това са именно хората, които впоследствие, поставени пред житейски избор, вземат грешното решение. Филми правят за тях Simple Smile

# 653
  • София
Момичета - издразних се на юлската тема. Там ни оплюват как не ни било пукало за for girls who ride, как никой нищо не казва и не пита, а си говорим за глупости - покупки, пелени и т.н. Трябвало да се изсипем всички в болницата да я видим как е.... Е, как ще се изсипем като това са критични неща и процедури. Едва ли и на роднините й дават да влизат често. Само едно момиче ни е защитило - че като сме разбрали новината, сме напълнили темата с пожелания, притеснения и коментари. И си се хвалят юлките колко били сплотени за разлика от нас, пък аз съм попадала на такива невероятни скандали там, че не е истина ... И точно както сме си пишели глупости, една питаше какво са това еднократни пелени - нали е чела при нас, да е разбрала!
Е, много кофти ми стана.

Joy Joy Joy

Ей с глас се смях направо  smile3532

Защо въобще им обръщате внимание, много интересно тяхната тема не им ли стига, та и нашата започнаха да четат  smile3533

# 654
Ейййй тва женската глупост край няма!!! Какво да питаме, като for girls who ride каза, че ще пише когато може. Кой трябва да питаме?!?! Всички я подкрепихме и тя ни благодари и продължаваме да стискаме палци всички, независимо, че не го пишем с големи червени букви. А и само и е до нас сега, представяте ли си да ви се изсипят 20 мами в болницата, които даже не сте виждали....
То квото и да правиш, все ще се намери някой да те разпъне на кръст, как да споделяш и да пишеш после по такива форуми...

# 655
Много поздрави на юлската тема Simple Smile с пожелание да не гледат в чуждата паничка, а да гледат в своята. Искам да ги видя как те ще се изсипят в болницата при първото бебче на темата. Ама много искам да ги видя.
Поздрави момичетааа и да се снимате около бебето и майката в знак на подкрепа и да си я постнете в темичката Simple Smile
Вместо да си гледате коремчетата, си трупате негативните емоции по другите мами. Браво!

# 656
Някой по нагоре го беше казал много точно -СЕКТА !

# 657
Много смешно ми стана за тея юлски мами, които са ни обсъждали  Mr. Green . Пожелавам им да са живи и здрави и както Вилито86 каза - да се снимат с тяхното първо бебче, да ни покажат как се прави все пак Mr. Green
Извинявам се за заблуждението с пеленките. И на мен ми се сториха много ефтини, за да са произведени в Европа, но пък като разглеждах сайта никъде не намерих да пише, че са китайски. А за прането със студената вода гледах за Alva, които се продават в Американския Ebay. Те са доста ефтини и имат безплатна доставка, но това ме разубеди да поръчвам оттам. И така си ми е останало в ума, че всички китайски се перат със студена вода. Тази бременност ми изпи ума hahaha

# 658
Не се ядосвайте тумбачета  Flutter
явно те няма за какво да си пишат и четат какво става в тази тема. И разбира се че все ще се намери един който ще пише за нещо,което не му влиза в работата. На мен хич няма да ми е до 20-30 мамчета(не ме разбирайте погрешно)  ако бебчето ми е така. Дано ме разберете правилно   bouquet
Таткото ме изненада с тази количка вчера какво мислите за нея
http://www.onlinetrading.bg/product/kombinirana-kolichka-chicco-duo-ct-02.html

# 659
Здравейте момичета! Искам да ви кажа,да не се ядосвате напразно по повод изказването в Юлската тема.Разбира се,че ние всички не само,че се интересуваме за for girls who ride,ами и се молим за нея и за бебчето всичко да е наред Praynig и духом с нея.
Преди време една мама от Юнската се беше прехвърлила в Юлската тема и сега ми писа на лични съобщения,че много от Юлските мами й пишат на лични,че се разграничават от въпросното изказване на Весела,че не са съгласни с нея.Така че недейте да слагате всички под общ знаменател.Вярвам,че всички мислим доброто на всички ни,а дали от хормони,или просто от тактичност стават такава недоразумения!
Така че,много ми е важно да ви предам посланието на Юлските мами,че не ни нападат,не ни съдят или нещо такова!
По-малко обръщайте внимание и нека да не се захващаме за всяка дума!
Повече позитивни мисли Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт