НАПРАВИ СИ САМ ОТ НИЩО НЕЩО - 3

• 306 489
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
  • на брега на морето
За тези, които плетат шнурчета - истинско попадение за скубиду-то.

http://krokotak.com/2011/01/kak-se-plete-shnur/

# 361
Не мога да не споделя с вас, на какво се натъкнах, това ме докара до истерия, искам и аз да си направя такова. За градинарки:

http://www.burdastyle.ru/stati-moy-dom/statya/krasivaya-dacha

# 362
Здравейте , аз много обичам да си преписвам разни рецепти и изписах няколко тефтера и постоянно серовя докато открия, коя рецепта в кой тефтер е ... за това искам да ви помоля да ми дадете идея как да си направя един голям тефтер / може и малък/ ... абе някакъв хубав тефтер Simple Smile)) Благодаря Simple Smile

# 363
  • на брега на морето
Аз имам 2 тетрадки с твърди корици, в които лепях изрязани рецепти. Разделила съм ги така: в едната са  напитки, супи и десерти, а в другата - основни, салати и печива. Понеже нямам принтер на компа съм си направила Майкрософ документ и там пъхам всичко, което ми харесва заедно със снимките. Доста по-лесно е - отварям, смалявам, намирам, уголемявам и чета.

# 364
  • София
Здравейте , аз много обичам да си преписвам разни рецепти и изписах няколко тефтера и постоянно серовя докато открия, коя рецепта в кой тефтер е ... за това искам да ви помоля да ми дадете идея как да си направя един голям тефтер / може и малък/ ... абе някакъв хубав тефтер Simple Smile)) Благодаря Simple Smile

Компютър нямате ли ? Направете си една директория с много поддиректории и класирайте там.

А иначе моят съвет е да се разходите до някоя по голяма и хубава книжарница и да си харесате от там някой тънък класьор (има и формат А4 [с големината на кариран лист] и формат А5 [с големината на половин кариран лист]). Така ще може да си класирате рецептите както ви е удобно. Даже продават и разделители за класиране.

От там нататък лесно може с методите на декупажите да си я украсите този класьор както ви харесва.

# 365
Благодаря , и това е идея, но ми се щеше и един хубав тефтер Simple Smile)

# 366
  • София
Благодаря , и това е идея, но ми се щеше и един хубав тефтер Simple Smile)

Удобството на моето предложение е, че ще имате възможност да класирате рецептите както е удобно, да премествате, да подменяте и т.н. - и от там търсенето е по лесно. Хубавото ... направете го с декупаж и ще стане наистина много красиво.

# 367
  • на брега на морето
Дядо хаджия даде хубава идея с декупажа (не очаквах да се интересува от него  Grinning) - в Слънчоглед продават салфетки с животни и готвачи - много подходящи за готварските класьори, а и за тефтери.
Кориците може да облепиш с част от стари (но добре запазени) парчета от дънки, може да има джоб от тях за химикалката...

# 368
За по-лесно намиране на рецепти си направете съдържание  както на книгите(учебници) Peace

# 369
Имам книги в кашон от бойлер.  Embarassed Не мога да си позволя библиотека/стелаж.  Confused
Дайте идея как от подръчни средства да им направя място.
Мислих, мислих и нищо не измислих.  Blush

# 370
  • София
Имам книги в кашон от бойлер.  Embarassed Не мога да си позволя библиотека/стелаж.  Confused
Дайте идея как от подръчни средства да им направя място.
Мислих, мислих и нищо не измислих.  Blush

Купуваш си чисто нови, хубави кашони (има ги в ИКЕА например) облицоваш си ги по твое желание и после си ги редиш един върху друг и вътре нареждаш книгите. Може там да си ги подредиш кашоните като пирамида или някаква друга форма. Неудобството е , че колкото по нагоре вървиш толкова по леки книги трябва да слагаш. Другата версия е да си намериш подходящи касетки (например в МЕТРО продават едни сгъваеми такива) и пак така нареждаш една до друга и върху друга слагаш книгите вътре.

По тая система може си променяш вида и мястото на библиотека постоянно.

# 371
  • София
Моето предложение е за библиотечка от щайги.

# 372
  • Пловдив
ето тази библиотека е станала много весела

# 373
# 374
от водопроводни тръби си направи етажерка
спираха ни тока 15 пъти, та така и не можах да намеря нищо, но съм виждала такива.
поне е сигурно, че е финансово изгодно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт