НАПРАВИ СИ САМ ОТ НИЩО НЕЩО - 3

• 306 476
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Скрит текст:

Мисля си, че ако се направи от вестници, ще стане по оригинално.

# 61
Джия, извинявам се за спама, но моля те, обясни ми какво означава подписът към профила ти, какво трябва да подсказва или каква емоция изразява за теб ... Без лоши чувства, просто ми е любопитно ...  Peace

# 62
Джия, извинявам се за спама, но моля те, обясни ми какво означава подписът към профила ти, какво трябва да подсказва или каква емоция изразява за теб ... Без лоши чувства, просто ми е любопитно ...  Peace

Това е Лора Паумър, направена от хартия и то доста оригинално. Аватарът ми и подписа, всъщност показват, че съм фен на сериала. Съжалявам, ако съм уплашила някой.  Rolling Eyes

# 63

Това е Лора Паумър, направена от хартия и то доста оригинално. Аватарът ми и подписа, всъщност показват, че съм фен на сериала. Съжалявам, ако съм уплашила някой.  Rolling Eyes

Доста съм невежа, нямам представа коя е Лора Паумър, на мен ми прилича на DIY хартиена кукла в хартиен ковчег. Благодаря за разяснението   bouquet

# 64
Moringa, че и аз съм от невежите - какво е DIY?

# 65
Moringa, че и аз съм от невежите - какво е DIY?

Аууу това не го  прощавам на човек в тази тема  Crazy  DIY = do it yourself = направи си сам ...  Отивам да гуглясам коя е Лора Паумър  Hug

# 66
Хахаха, недей така, аз нищо досега не съм показала като творение, само любопитствам тука - Лора Палмър е главна героиня в "Twin Peaks" Mr. Green

# 67
  • Sofia
Още когато я видях за 1-ви път я оприличих на Лора Палмър,но не смеех да питам  Embarassed

# 68
  • Троян

Joy  и аз все се чудех какво означава подписа,но сега като  каза ,определено си приличат и аватара  Laughing  Туин Пийкс беше голям хит на времето.

# 69
Скрит текст:
Да, забравих да кажа, че е от сериала Туин Пийкс(филма беше пълна катастрофа). Не е хартиен ковчег, ами найлон.

Инак сериала съм го гледала, като 4-5 годишна та почти нищо не си спомням от него(освен няколко сцени, които са ми са се набили в детския ум, та досега.  Shocked

Миналата година си го припомних  Grinning Не е за всеки, но през '92 наистина беше хит. Първият амеркинаски сериал излъчен в България.

Имаше и други фигурки(жената с дънера, джуджето и разбира се детектива  Grinning).

Тука малко го обърнахме на форума Кино и телевизия, за това скривам текста.

# 70
Привет , креативни момичета  bouquet
Големи красоти творите, поздравления!
Ето едни обикновени бурканчета , с малко ,,грим,,

http://florianka.snimka.bg/arts/hhs.733656.29899839

Капачките, как са правени?

С декупажна  хартия и тониране със златна акрил на боя Peace
Докато си отварям бурканяците, ще се мъча да разгадавам шифъра на Леонардо по капаците Laughing

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 19:40 от Biserka_a

# 71
Ето нещо от мен:
Скрит текст:

Цветенца от органзена и сатенена панделка за бъдещия ми булчински букет.
Нещо ето такова мисля да си направя

# 72
Привет , креативни момичета  bouquet
Големи красоти творите, поздравления!
Ето едни обикновени бурканчета , с малко ,,грим,,

http://florianka.snimka.bg/arts/hhs.733656.29899839

Капачките, как са правени?

С декупажна  хартия и тониране със златна акрил на боя Peace
Докато си отварям бурканяците, ще се мъча да разгадавам шифъра на Леонардо по капаците Laughing
Страхотни са!

# 73
# 74
  • Kопенхаген
О Джия , това е любимата ми саксия с водни лилии  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт