Лакове за нокти- 75

• 48 234
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Belgium
Най-после и аз си поръчах Zoya Blaze  Heart Eyes

Нямам търпение да пристигне  Laughing

# 151
Момичета, моля, споделете къде ги има тези "Перфект" - и, че слабост са ми брокатчетата и мисля цялата палитра да забърша Heart Eyes Само те са ми в главата ooooh!

# 152
остава и да кажеш от кой град си, удобен квартал ...  Wink

# 153
Ивче, тези пясъци наистина са много хубави!

Аз да ви кажа, че ми споделиха, че от този месец вече ще се внасят лаковете на Color Club в България, във Варна за момента доколкото разбрах. Като разбера нещо повече ще ви уведомя. Hug

# 154
Супер, значи ще пращаме Color club - чета от Варна Hug. Че и без това станаха много скъпи в Транс Twisted Evil.

# 155
супер новина Hug

# 156
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
момичета как триете тези лакове -аз полудявам -конфетите и пясъка се чистят ужасно -направо ми идва да се откажа от тях , а са толкова красиви . Моля споделете вашите лакочестители

# 157
Новите Перфекти ги гледах в Римедиум в квартал Иван Вазов. Цената обаче не я видях. В едни големи кутии изсипани с всички останали видове. Имаше и на Флормар такава кутия. Особен интерес към тях май нямаше.

# 158
  • София
 Здравейте  момичета ! Hug
Чета  Ви  от  близо  2 г.  ,но едва сега се  реших да пиша . Гледам  всички  красоти,които показвате с голямо  удоволствие .  bouquet  Моята  колекция  наброява около  200 лака ,като  поне 150 от тях  са благодарение на тази тема . Фотоапаратът ми не прави  хубави снимки (поне не са реални цветовете ) ,затова и  до сега не  смеех да  пиша  в темата .

Момичета, моля, споделете къде ги има тези "Перфект" - и, че слабост са ми брокатчетата и мисля цялата палитра да забърша Heart Eyes Само те са ми в главата ooooh!

Новите  Перфекти -брокатите ги  има в Лили , аз ги  видях за пръв път в събота и  взех 38  за проба.  Изненадах  се приятно  ,че  не са  много  грапави (почти не закачат,за разлика от  ГР -новите ). В Лили  на Лъвов мост в събота имаше  около  7-8  цвята  , а  вчера  бях  в Лили  на  Сливница и там имаше  поне  10  различни цвята .  Взех и  36 . Най  -вероятно са заредени във всички  Лилита .  Peace  Цената им е  2,19 лв.

Пропуснах  да  споделя ,че  днес  свалих  Перфект  38  върху два слоя  СА 715 ,изключително трудно напрово  падна  стъргане , а  ползвам зеления  маслен  лакочистител на  Лили , който  за мен е много  добър . Явно е  ,че тези  Перфекти са  трудни  за чистене ......

# 159
  • UK
Аз вчера бях в Лили на България и Гоце Делчев и не видях от тези Перфекти.

# 160
Аз пробвах новия Катрис Denim Moore. И отгоре сложиж лимитката от колекция Siberian Call- страхотен лак/ топ Heart Eyes

http://radi-d.blogspot.com/2013/03/catrice-denim-moore-le-sky-and-snow.html

# 161
Аз стоя по 2-3 минути  на пръст с памуче колкото нокътя напоено с лакочистител И всеки нокът го увивам с фолио. Моят лакочистител е син forte Simple Smile

# 162
 Heart Eyes Heart Eyes
Аз пробвах новия Катрис Denim Moore. И отгоре сложиж лимитката от колекция Siberian Call- страхотен лак/ топ Heart Eyes

http://radi-d.blogspot.com/2013/03/catrice-denim-moore-le-sky-and-snow.html

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 19:40 от bubanka

# 163

снимката е от интернет но тук цвета е най реален

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 18:16 от mimito_mimito

# 164
  • Somewhere far away
аз току що си  купих този лак - и веднага го пробвах, много ми харесва!

http://m2.paperblog.com/i/81/813434/flormar-431-L-mBoIHu.jpeg

П.С. снимката не е моя. Wink  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт