Лакове за нокти- 75

• 47 452
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Първо да честитя на Вдовичката малкия мъж, да и е жив и здрав и много да я радва  Heart Eyes.

Получих минита на пясъчните ОПИ. В събота вечерта се лакирах със синия, и през ноща се будя нещо и без да искам си докосвам ноктите в полусън и настръхнах. Толкова съм свикнала с гладките си нокти, че този пясъчен завършек ме побърква  ooooh!. Вече посвикнах, но в неделя се събудих с мисълта че трябва да махна тази мазилка от пръстите си  Blush, но устоях. Добре че взех минита, защото дали ще ги сложа още веднъж незнам, а така ми харесва черния  Crossing Arms.

Преди малко попаднах на това и веднага бързам да покажа  Mr. Green

# 421

Който му се чете повече за него: http://iiv-mortisha.blogspot.com/2013/03/flormar-405.html

# 422
Търся помощ относно този лак-Essie Size Matters, препоръчайте ми някой такъв от по-бюджетните марки?

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 16:46 от Lemy

# 423
изпуснах ви напоследък...
вчера се лакирах с любимото ми mood-че, но след 2 миения на чинии, малко се по-ценни на единия пръст...

# 424
Tоку що сложих конфетите на Лореал върху Opi Suzi Takes The Wheel. Влюбена съм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ако имам време утре ще направя и снимки. Разкошна комбинация. Не съм вярвала, че конфетите така ще ми харесат върху сиво

# 425
Получих минита на пясъчните ОПИ. В събота вечерта се лакирах със синия, и през ноща се будя нещо и без да искам си докосвам ноктите в полусън и настръхнах. Толкова съм свикнала с гладките си нокти, че този пясъчен завършек ме побърква  ooooh!. Вече посвикнах, но в неделя се събудих с мисълта че трябва да махна тази мазилка от пръстите си  Blush, но устоях. Добре че взех минита, защото дали ще ги сложа още веднъж незнам, а така ми харесва черния  Crossing Arms.

Брех, тамън се чудех как никой не е изревал. Онзи ден си сложих пясъчното Кико и направо изперках  Tired Като се докоснах до хавлиена кърпа с тия грапави нокти и изпаднах в скоминен шок  Mr. Green Но наистина се свиква, днес като го свалих вече го бях преживяла. Ето го:

Има още малко снимки в блога: http://funnybunnyonallthingspretty.blogspot.com/2013/03/notd-kik … ugar-mat-645.html

# 426
  • София
И аз съм с черния пясък на Опи. Любувам се на бляскавите частици, много ми харесва. По завършек ми прилича на Opi temptation. Последният толкова ми се е сгъстил, че направо не става за нанасяне. Уж два-три пъти да съм го сложила, пък той почти свършил. Дано  пясъците  не са толкова неикономични.
Ето го и на моите пръсти.
http://www.album.bg/belav/images/30453164/

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 07:41 от mia1

# 427
# 428
  • Варна
Скоро не съм се отчитала тук със снимка:)
Скрит текст:
Скрит текст:

# 429
  • София
Мих чинии с пясъчния лак и като си погледнах ръцете видях, че пяната едно хубаво се набила между грапавините. На всичкото отгоре, явно от химията, се е поизтъркал и част от броката, от червен е станал сребрист.

# 430
mari6a, много хубаво ти стои синия пясък. Включвай се по-честичко и със снимки, че лично на мен ноктите ти ми липсват  Simple Smile

Аз сложих за втори път MAC Obey Me

Разкрасен  Mr. Green

China Glaze Wagon Trail на ноктите на съфорумка, разкрасен с един от новите брокати на Перфект /ако някой го интересува номера, мога да го кажа довечера/

# 431
  • Варна
mari6a, много хубаво ти стои синия пясък. Включвай се по-честичко и със снимки, че лично на мен ноктите ти ми липсват  Simple Smile

Благодаря ти, iiv! Ще се включвам, обещавам, но аз не купувам вече толкова много лакове както преди и нямам кой знае колко нови неща. Наситих се отдавна  Peace  Hug

# 432
Мариш, супер, супер! Наистина не се беше включвала от много време със снимков материал, а трябва!  Hug

Не съм показвала нищо от доста време, заради това прилагам няколко снимки /извинявам се, ако случайно някъде нещо преповтарям, но не мога да си спомня/:
Скрит текст:
- Zoya Mimi - изобщо не е реална; ако някой се интересува от истинския цвят, по-късно мога да кача и друга снимка, макар че нетът е пълен;
- ChG Aquadelic и лилавият Флормар от лятната колекция
- Пастел 77 /Плачи, Hug/
- OPI I Have a Herring Problem - OPI GoldenEye
- Chanel Fracas и Конфетите на Essence

# 433
  • Den Haag
Момичета, на палеца ми се цепна нокътя, но е към средата на нокътя и не знам какво да правя  Rolling Eyes
Скрит текст:

# 434
  • Стара Загора
Лакираш нокътя с плътен слой основа, 2 слоя лак и топ. Моя беше по-същия начин и в момента е на израстналата част. Понеже не искам да го режа изпилих настрани и още малко му трябва, за да е ок. Сега ползвам гел-рефил на p2 като основа за него, за да държи повече до следващото лакиране. Peace

Общи условия

Активация на акаунт