Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 67

• 37 693
  • 717
  •   1
Отговори
# 150
darkroze, извинявай, но не видях, че вече си го превела. Много ти благодаря също   bouquet

# 151
Коя война, или коя битка спечели Васил Левски- но е наш Национален Герой.
    Що се отнася до Дякона той спечели  – помогна на този изстрадал народ да изправи снага. Прескочи високите дувари и заключените порти за да запали светлината на вярата   достойнството в един обезверен, поробен народ. Донесе Словото, нашето, българското. Затова в народната памет е канонизиран като Светец – Апостол на Свободата. Заедно с много достойни българи принесе в жертва живота си за да може потомците да живеят в една мъничка страна наречена България. Свободни. 

Всяка Държава, всеки Народ има нужда от Герои.
Но не мисля, че трябва да омаловажаваме чуждите.

Ако не бяха Руснаците, дали щяхме да сме свободни?
Само слова за съжаление не стигат, но няма повече да споря.
Лека нощ!

# 152
  • Плевен
Аnna,darkroze, благодаря!  Hug  bouquet
Малко съм объркана...
Първо - еее, ама много кръв са и лиснали на династията, нямаше толкова в края на 88-ми. Както и да е. После пък сама се прибрала... И трето, какво ли искат да кажат за Габриела с това, че "нейната същност започва да излиза наяве"? Аз че не я харесвах, не я харесвах, и че ми се струва изкуствена, струва ми се, ама какво ли са замислили за нея ми е странно...
Някакви предположения, момичета?  Thinking
А колкото до Хюррем, в предната тема изказах предположение, че може и да се прави, че не помни, но пък изглежда толкова учудена във фрагмана... Но явно наистина се прави, щом като крои планове за разчистване на следите... Знам ли...  newsm78

# 153
  • София
Неповтолримо-обича Хюрем до последен дъх,вЕрно на почивки Joy Joy Joy Joy

newsm62
Ами, силно притеснение усещам във въздуха и си рекох да ги успокоя. Все пак, до сряда има много време, да не минем на Валидол  Laughing

# 154
Ох,Габриела хич не мога да я коментирам..Сигурно ще влезе в корупциона схема с цел лично облагодетелстване..

и освен това ще я уличат в търговия с влияние,обаче те нали се сдушиха са Мустафа и са в конфликт на интереси..по сделката..

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 22:20 от vip42

# 155
Ох,Габриела хич не мога да я коментирам..Сигурно ще влезе в корупциона схема с цел лично облагодетелстване..
Аз пък се усъмних да не е близка с Борджиите и да е на" ти 'с отровителството... Joy

# 156
  • Sofia
Габи май е италианската разновидност на Фирузе и накрая - пак при нея ще иде...  Shocked
Момичета, а епизодът с Хюрем на балкона - шегичка ли беше?

# 157
  • София

и освен това ще я уличат в търговия с влияние,обаче те нали се сдушиха са Мустафа и са в конфликт на интереси..по сделката..
Ако към това добавим и взетия от Махидевран подкуп в началото. Нещата стават дебели! Не знам изобщо, как ще се разплете този сложен казус!

# 158
# 159

Ако към това добавим и взетия от Махидевран подкуп в началото. Нещата стават дебели! Не знам изобщо, как ще се разплете този сложен казус!

Кадията ще я закачи за ушите на вратата..И той белята си взе с този пост..Има да чете,че и да го командироват в Маниса..

# 160
Резюме на 89епизод!
 Хюррем се осъзнава и вижда пребитата Хатидже. Тя е много изплашена, в този момент я вижда Шах султан, тя вика на помощ Сюмбюл и Хафифе. Случката с Хатидже се държи в тайна от султана. Мехримах е обидена на Бали бей. Тя не знае, че писмото и не е стигнало до него и той не го е прочел. Хюррем става още по зле, мъчат я кошмари и проблеми с паметта. Диана прави за Хюррем специална отвара, за да оздравее, и започва да шпионира някаква калфа на Хатидже. Срещу Хюррем е извършено второ покушение от калфата на Хатидже - Салиха. Диана убива Селиха. Нягар отново прави интриги срещу Хюррем, Рустем узнава за това и я убива. Мустафа се влюбва в Габриела Гонзага. Изчезналото богатство на Ибрахим е намерено. Султана отпраща Хатидже от двореца, но узнава, че Хюррем я е прибила. В същото време разбира, че болестта на Хюрем е от отрова, която е поръчана от Хатидже. Накрая на серията 89, Хюрем скача от балкона на двореца, но в последния момент за ръката я хваща Диана.

Незнам дали е така, това е свалено от интернет Simple Smile) ...Страхотна тема, страхотни поетеси, все весели и готини мадами Simple Smile), ако има мъже да ме извиняват  Hug Hug

# 161
На мен ми направи впечатление,че Габриела гледа някак особено.Когато гледаше Мустафа,уж е леко впечатлена от него,но в погледа и се четеше нещо съмнително.дори излизайки от кабината на Мустафа и разминавайки се сьс наложницата и детето му там също се прочете такъв поглед,многозначителен.Другото,което ми направи впечатление,че каза когато трябваше да каже султанке,тя каза СУЛТАНИМ,също както Фирузе говореше.Колкото за Фирузе,се разбра,че тя не се е казвала така,макар,че Ибрахим потвърди ,че наистина съществува такава жена,но явно има друга с такова име.Не знам.Паживьом увидим!

# 162
Резюме на 89епизод!
 Хюррем се осъзнава и вижда пребитата Хатидже. Тя е много изплашена, в този момент я вижда Шах султан, тя вика на помощ Сюмбюл и Хафифе. Случката с Хатидже се държи в тайна от султана. Мехримах е обидена на Бали бей. Тя не знае, че писмото и не е стигнало до него и той не го е прочел. Хюррем става още по зле, мъчат я кошмари и проблеми с паметта. Диана прави за Хюррем специална отвара, за да оздравее, и започва да шпионира някаква калфа на Хатидже. Срещу Хюррем е извършено второ покушение от калфата на Хатидже - Салиха. Диана убива Селиха. Нягар отново прави интриги срещу Хюррем, Рустем узнава за това и я убива. Мустафа се влюбва в Габриела Гонзага. Изчезналото богатство на Ибрахим е намерено. Султана отпраща Хатидже от двореца, но узнава, че Хюррем я е прибила. В същото време разбира, че болестта на Хюрем е от отрова, която е поръчана от Хатидже. Накрая на серията 89, Хюрем скача от балкона на двореца, но в последния момент за ръката я хваща Диана.

Незнам дали е така, това е свалено от интернет Simple Smile) ...Страхотна тема, страхотни поетеси, все весели и готини мадами Simple Smile), ако има мъже да ме извиняват  Hug Hug

Този вариянт на епизода в сряда ми допада повече!

# 163
На мен ми направи впечатление,че Габриела гледа някак особено.Когато гледаше Мустафа,уж е леко впечатлена от него,но в погледа и се четеше нещо съмнително.дори излизайки от кабината на Мустафа и разминавайки се сьс наложницата и детето му там също се прочете такъв поглед,многозначителен.Другото,което ми направи впечатление,че каза когато трябваше да каже султанке,тя каза СУЛТАНИМ,също както Фирузе говореше.Колкото за Фирузе,се разбра,че тя не се е казвала така,макар,че Ибрахим потвърди ,че наистина съществува такава жена,но явно има друга с такова име.Не знам.Паживьом увидим!

Казва "СалтанИм" защото на чужденците им е трудно да произнасят буквата "Ъ"..

Тя не гледа особено,тя осъзна своето предимство над другите..

# 164

Общи условия

Активация на акаунт