Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 67

• 37 590
  • 717
  •   1
Отговори
# 255
Относно протокола-имало е такъв ,но точно какво е било не е много ясно и са съчинили някакъв за филма-някое официално лице от екипа на филма обясни това. Hug
Официалното лице беше, естествено, най-умният - Халит! Hug

Така е ,но не си спомних точно и пред страха от екзекуция,като няма кой може и мен,си замълчах Embarassed

# 256
Как пък не разбрахте до сега м/у редовете на сценария!!!  Wink  Султана може да гледа от високо, но  вижда на далеко... На близо- няма такова значение.
 Съдбата и провидението си знаят работата! Махидевран понаби Хюрем, но доживява да види сина на Хюрем на трона. Валидето заръчва покушения, но не се задържа дълго. Онова Фатме, макар и измислена героиня, загуби дете и се самоуби  и т.н. и т.н Сега следва да видим края и на триумверата - има-няма 1- 2 години/ 10-20 серии/

# 257

Sause baus! - пак красиви аватар и подпис!  Hug Hug
Обожавам такива зеленилки, любимото ми мохито е същото зелено като гроздовия ти сок! Hug

# 258
Познайте,кой ще дойде за вечеря Laughing?кой е този

# 259
# 260
# 261

Паоло Веронезе. Фрагмент картины "Брак в Кане Галилейской", в этой картине он изобразил в числе гостей различных государей от султана Сулеймана I до Карла V.

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 18:09 от Лорра

# 262
  • Атлантис, Галактика Пегас

# 263
  • Атлантис, Галактика Пегас
преди да публикуваш снимка поне дати виж на паметника.... не е Ибрахим от сериала.  Peace

# 264
преди да публикуваш снимка поне дати виж на паметника.... не е Ибрахим от сериала.  Peace
Знам,че не е Ибрахим!Исках да сложа рисунка на Ибрахим от онова време и написах под линка името,но не излезе,не се получи и затова.Няма как да сбъркам,защото по хронологичен ред вървят поотделно историческите факти за отделните личности!Аз исках да ги събера на едно място,защото снимките са малки и да не взема голямо пространство.а ти преди да знаеш причината не бързай да ме упрекваш.Нета е бавен и не мога бързо да реагирам,като виждам,че не излезе снимката,а само надписа на името!

# 265
Както виждам снощи отново  се е ляла рима.
 Поздравление за поетесите.
Прави ми впечатление,че музата ви спохожда най-силно
по тъмно.Явно вдъхновителите ви добре си вършат работата!
Дай боже и за напред! hahaha
Благодаря на Випчето за превода.Според мен в серияла приликите са малко,
а разлики бол.Какво да се прави.Бизнес.В наши дни всичко се търгува,дори и
историята.И винаги има оправдание.В случая сериалът е художествено произведение.
Толкова художествено,че вече се получи цапано д..е с тиква.  

# 266

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 18:05 от Лорра

# 267

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 18:11 от Лорра

# 268
  • на кой му пука, майна
Колко сте изписали само  Laughing Отивам да ви изчета  Simple Smile

# 269

Общи условия

Активация на акаунт