Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 67

• 37 606
  • 717
  •   1
Отговори
# 300
  • Атлантис, Галактика Пегас
Лори, интересна снимка си сложила  Laughing Това да не е в таверната на Елиники  newsm78

И аз имам една снимка от снимките днес. Някой познава ли говорещите в дъното? Разчитам на Лори да ги разпознае  Peace

Самоцитирам се, с надеждата всички спорове да приключат до тук. Както и цитатите в цитати Peace
охраната на двореца дето ги разпитват къде е Хатито

# 301
Лорри,
да ти цитирам и аз една мисъл на Сократ, явно много го цениш Peace

Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ

# 302
  • София
Тия дърляници са много грозни.

Да не говорим за чаршафите /цитатите де/  Mr. Green ...

# 303
 Hug

Идеализиран Сюлейман............

http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/haber/22684638.asp

Тук има много голяма статия/интервю за сериала,с помощта на гугулето се разбира какво става въпрос Peace

bouquet

# 304
belbel4e, както винаги с удоволствие се посмях на поста ти   Joy hahaha Laughing Радвам се, че си бек в темата  Hug

# 305
mamata68 ,ха така не оставяй ме сама! smile3525 newsm10
Kordelia  каква е тази красота? smile3525

,

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 19:54 от trendafilka

# 306
Лори Hug    мама.бг се грижи като майка за всичките си чеда Peace включително  и  неопитните Heart Eyes hahaha

Има тема ,която е само за ТЕСТВАНЕ, докато се научите Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76041.0

Lilims,И ти ли бе Бруте?Давайте,кой ще се обади още?!Нямам намерение да чакам,някой да ме учи.Както каза вече,не ме познаваш и не знаеш каква ми е професията.Изобщо,апелирам за малко толерантност,към когото и да е било.Дори и забележки ,ако си решила да правиш то би трябвало да го правиш малко по  с мек тон.

# 307
  • Атлантис, Галактика Пегас

http://vbox7.com/play:58bb43bfc3
айде, малко хумор от Кирязе хатун  Peace

# 308
и аз ще се сърдя, няма повече да пиша

Скрит текст:
... защото другите просто са по-добри от мен. Лелииииййй настигане нямате, мамини мишУета Уъскави. Ама много много талантливи бе! Пу, пу!
Гледам обаче, че нередовното следене на темата води до един и същи вид симптоми-изкривявания, а именно - смесване на действителността с реалността, демек любимия ни филм с любимата ни татковина (всеки сам да си реши кое е действителност, кое реалност от двете измишльотини)
Цитат gitadam:"Здравейте !Въпреки, че не успях да бъда до сега в крак с нашата тема, искам да кажа, че успях да гледам 88 епизод и ми се видя страшно тъп, очаквам дори утрешния да е подобен.Вчера във в-к Всеки ден сравниха Ю.Плевнелиева с Хюрем, а нашия Президент е представен като Сюлейман, мислите ли, че това сравнение е удачно, благодаря."

Аз пък докато ви гонех и трябваше да изчета набързо 100тина страници,редувано с новините по ТВ, така се ошашавих, че като гледам кви опашки стават за „халвети при ББ” си викам „Абе кво им стана на мацките та така изтрещяха по Бойко Борисов, той си има сериозно гадже ЦЦ”...

мани мани резиииил, трайте си да не се разчуе, че сладурчето с кожените гащи, чалмето и чатала хич няма да ме погледне вече.

Всъщност не се успокоявайте чак толкова, че няма да пиша – имаше едни дето се объркаха лекинко и  нареждаха кой, какво, къде, кога, и как да поства по темата и така ме вбесиха, ама айде тоя път се размина, че нямах време, но е за последно!  #Cussing out  И да не се разправяме повече! И да не ми дразните поетеските! че те ми са нежни, но ми се чини може и да бъдат не чак толкоз романтични. Особено онуй „скорпиту” с папагалчето – както та цАлива, тъй ше те заАпе, а „трЪндафилчету” както ухае и шЪ тЪ бодне! И без туй из темата вечно хвърчат кокали на разни неФнимателни гълъбета...
Ари – убийствен коментар на снимката на османския отбор по куидич! пост 241, ама ако вземеш и да ги и размърдаш... няма да мръдна от компа #Crazy
Jupetrov – е ти па направо го размаза Сулю(държи си ръцете отзад) hahaha

newsm10 smile3521 smile3501

Трени  bouquet

# 309
Лорри,
да ти цитирам и аз една мисъл на Сократ, явно много го цениш Peace

Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Това явно някой ти го е казал на теб и сега искаш да го кажеш на мен.Не си казвай името!

# 310
Лори, интересна снимка си сложила  Laughing Това да не е в таверната на Елиники  newsm78

И аз имам една снимка от снимките днес. Някой познава ли говорещите в дъното? Разчитам на Лори да ги разпознае  Peace

Самоцитирам се, с надеждата всички спорове да приключат до тук. Както и цитатите в цитати Peace
охраната на двореца дето ги разпитват къде е Хатито
Бали бей

# 311
  • Пловдив
Тенкю за това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76041.0
супер полезно за такива като мен Simple Smile))

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 19:52 от darkroze

# 312
И какво сега? Надявам се не ни  предстои да видим портретите,бюстовете и снимките на всички с името Ибрахим и то по "ен" на брой пъти? newsm78
 smile3516

newsm17 newsm17 newsm17 Да не чуй Дявола! Joy Joy Joy Joy
Като не се споделят снимки и нещо от сорта свързани с филма,изразявате недоволство,защо ВЕЧЕ не се прави,както пишеше онзи ден!?Сега ,като се споделят,рискувах да бъда обект на подигравка..........Но ти в случая,себе си излагаш bowuu

Лорри,

Изинявай ама не те разбрах..

# 313
# 314

Това горе е зад кадър, а това долу е самата сцена  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт