Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 67

• 37 672
  • 717
  •   1
Отговори
# 435
А да ви видя сега, тоя коя ще посмее да го обръсне smile3534

# 436
Имам предвид оСПАМИхме.
Край сега сериозно. Как да е со кротце, со благо и со малце кютек я изгледах пустата му серия. Някъде напред(ама сега не го намирам) четох мнения, че Диана ще обърне резбата, демек ще мине на страната на Хюрем. Защо има такива съмнения - тя не е ли от "ония" и с тия пушилки....

Скрит текст:
в Русе, ама Вицето да разкаже.....

Мнооогоо тъжна и дъълга история,а и мисията секретна и поради тази причина никой не разбра

Дияна я кади за добро..!

# 437

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Не, не мога да си легна... hahaha hahaha Joy

Това да не е виц на Радио Ереван? newsm78 newsm78

# 438
Имам предвид оСПАМИхме.
Край сега сериозно. Как да е со кротце, со благо и со малце кютек я изгледах пустата му серия. Някъде напред(ама сега не го намирам) четох мнения, че Диана ще обърне резбата, демек ще мине на страната на Хюрем. Защо има такива съмнения - тя не е ли от "ония" и с тия пушилки....

Скрит текст:
в Русе, ама Вицето да разкаже.....

Мнооогоо тъжна и дъълга история,а и мисията секретна и поради тази причина никой не разбра

Дияна я кади за добро..!

А много е добро, как отупа хатиДжаснатата
 айде може пък утре да разберем(ииии то било днес бе,   love001 айде тоя път и аз казвам лека нощ

# 439
Лори,

По снимката ти, бих казала, че си на пенсионна възраст - но начина на изразяване, граматиката ти са на малко дете.
Правя забележка за правописа, защото твърдиш, че си учила висше.
В едно изречение правиш  няколко грешки. Не винаги пред КОЙТО, КОИТО  и т.н се слага запетая. Laughing
Това го пиша, само защото, някой пак спомена за правописа Laughing

Колко съфорумки и какъв тон трябва да използват, за да разбереш, че страшно досаждаш с постоянното цитиране на своите постове.

Моля те, разбери - достатъчно е един път да сложиш дадена снимка, всички ще я видят още в първият ти пост.

Аз вече няма да пиша в тази тема, защото в сегашният и вид не ми харесва. Потърси  си и ти поле за изява- не досаждай тук. Момичетата не са виновни, че ти скучаеш Laughing не ги тормози.

Ако имаш конфликт с един човек, винаги можеш да си кажеш- Аз съм правата.
Но, ако конфликта е с няколко човека,  редно да се замислиш- дали аз съм права и всички други грешат, или те са прави а аз греша................

Лека нощ!
Дано утрото е по- мъдро от вечерта, дано утре се събудим и всичко да е останало в миналото. Peace Peace Peace

# 440
ААААА НЕ ! И аз няма да заспя докато не ни разкажеш всичко!
Давай Вице!
Давай Вице!
Скрит текст:
таз година вице, догодина премиер

# 441
И аз лягам,че току-що прочетох в хороскопа си,че за да ми спори утре трябва да стана рано,да свърша всичко и вечерта да се отдам на любов и грижите на форума..

Лека нощ на всички!  Hug

# 442
  • до най слънчевия бряг
 Hug Hug Hug

Време е за малка среднощна поезия

Не знам ,змия ли съм ,оса ли съм
или и двете  
но  търпението ми свършва
Извинете
Искам само да припомня  как наскоро
дружно успокоявахме ний Лора
 Да остане тя сред нас ,
да престане да реве
 и да пише колко ще .
И  се почнаха едни цитати
И постове глуповати
Попрескачахме ги ний  в начало ,
но  не издържаха една – две дами и
 завоалирано  отправиха покана
 Да се спре със тез цитати
и със снимки на непознати
Леле почнаха обиди  
Майка Тереза да не стане да види
Оказа се ,че в темата любима
над сто идиотки има .
Е разбрахме  със закъснение
но взехме ний едно решение
Тъй като не можем Лори
 С прости думи да оборим
Нека  пише си на воля
 Ний ще гледаме от балконЯ

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 01:21 от siren62

# 443
  • София
Haseki Denisass, поздравления! Наистина!   bouquet

# 444
Хасеки, стой бе жена! Децата си легнаха вече, Випчето май има нещо интересно за разказване, ще обменим и по някоя мисъл  за магьосниците във филма, няма повече щуротии да има, поне аз спирам(най-малкото ще опитам).Наистина се разбудих, хайде кажете нещо

# 445
Haseki Denisass, поздравления! Наистина!   bouquet
И аз   bouquet
Сиренннннн браво прекрасно си го написала  ! Днес само бяха 46 поста от Лора !

# 446
Haseki Denisass все едно не сме го прочели,че ще напускаш темата

Надявам се да си получила ЛС и ще се радвам ако мога да помогна..

# 447
  • София
Хасеки, стой бе жена! Децата си легнаха вече, Випчето май има нещо интересно за разказване, ще обменим и по някоя мисъл  за магьосниците във филма, няма повече щуротии да има, поне аз спирам(най-малкото ще опитам).Наистина се разбудих, хайде кажете нещо
Аз за вещиците нищо не мога да кажа, но от "клечките" на Дияна искам да опитам!  Joy

Сирен, чудничко! Бръмча от удоволствие!  Party

# 448
Хасеки, стой бе жена! Децата си легнаха вече, Випчето май има нещо интересно за разказване, ще обменим и по някоя мисъл  за магьосниците във филма, няма повече щуротии да има, поне аз спирам(най-малкото ще опитам).Наистина се разбудих, хайде кажете нещо
Аз за вещиците нищо не мога да кажа, но от "клечките" на Дияна искам да опитам!  Joy

На мен пък ми свършиха цигарите и нямам нищо против Дияна ме опуши с нейните клечки..

# 449
Хасеки, стой бе жена! Децата си легнаха вече, Випчето май има нещо интересно за разказване, ще обменим и по някоя мисъл  за магьосниците във филма, няма повече щуротии да има, поне аз спирам(най-малкото ще опитам).Наистина се разбудих, хайде кажете нещо

Що? Имаш да биеш някой ли!? hahaha hahaha hahaha

Сирен, не винаги утрото е по-мъдро, я вижте в нощта какви шедьоври се раждат

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 00:54 от belbel4e

Общи условия

Активация на акаунт