Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 67

• 37 582
  • 717
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Ок аз бях спряла да не се преплитат

# 556
  • Пловдив
Гюлф Шах Хю

В какво ме обвинявате как това е свързано с мен
Мих: стига сте и говорили така тя вече не е робиня

Шах - Отиваи си в покоите
Мих не ми казваите къде да отивам
Михри отиваи вече
Не мамо

Сул
Моя Хатидже
слава на бога върна се
Господарю
Кои е направил това кажи

# 557
  • Пловдив
Хюррем, къде е тя
Какво говориш ти
Кака това е свързано с нея
Това тя ли е направила
Не моята маика не е направила това
Ты разбираш ли какво говориш Хатидже
Тя е маика на петте ми деца
 Аз казвам истината
Тя ме нападна в коридора и ме преби
тя удряше и не спираше
А като се осеферих бях в гората
А КЪДЕ ТИ Е СЛУГИНЯТА
 Тя изчезна сигурно с я убили

Шах- Хати, това са много тежки обвиняния сигурна ли си

Тя беше тя би ме само дето не ме уби

Мих: Господарю това е лъжа не вярваите

# 558
Хати-Шах
-Ще разкажа всичко на Господаря
-Ти разбираш ли какво говориш хати-
-Аз говоря истината,тя ме нападна в коридора и ме наби,а когато се пробудих бях в гората
-А къде е прислугата ти?
-Нея я убиха

# 559
  • Пловдив
Хати - сама ше убия тази змия  пуснете ме

Хати трябва да си поиваш
Ниг: Които се осмели да се докосне до представител на династията ше бъде наказан

Даже господаря не може да я спаси
Хати- не ми ли вярвате
Вярваме вярваме

Сул и Хю
Сщлеиман как е Хатидже
Някои я е пребил и я хвърлил в гората
Кои е това
Ти, Хюррем

# 560
  • Пловдив
Супер успяла си да влезеш аз през това време ше преведа краткото съдържания първа част

# 561
  • Сливен
Добър вечер,благодаря за превода Hug Къде сме без вас Simple Smile
Ама аз нещо не разбрах какво се  случва сега,че изтървах от серията. Хюррем наистина ли е пребила Хати,или Хати го е измислила и инсценирала?

# 562
Добър вечер,благодаря за превода Hug Къде сме без вас Simple Smile
Ама аз нещо не разбрах какво се  случва сега,че изтървах от серията. Хюррем наистина ли е пребила Хати,или Хати го е измислила и инсценирала?
Наистина я преби!Ако питаш мен и малко й беше! Mr. Green

# 563
  • Сливен
Благодаря ти vvi. Ще чакам инфо от вас,да не задавам повече глупави въпроси,че съвсем се обърках.

# 564
Махи получава писмо от Диана в което тя я пита колко още да чака,за да изпълни поръчението си ,защото Шах не и позволява.
Хати пита Шах дали са намерили съкровишето и тя отговаря ,че не са.Хати завежда Шах в подземието ,чрез таен вход и там има пълна стая със съкровища.
Хюрем благодари на Сюлейман, че е повярвал на нея, а той и казва че Хати го ненавижда,Хю му отговаря че всичко ще бъде забравено на което султана казва -как да стане това?

# 565
Мисля,че е време да разкрият Дияна.
А за Нигяр,колкото я харесвах в началото,сега толкова ми е противна,на всяка манджа мерудия...време е вече да си ходи.

# 566
Шах казва на Хати че златото трябва да бъде предадено на хазната.Хати не е съгласна ,казва ,че ще го използва да унищожи Хю,като подкупи близките до нея хора.Моли Шах да не казва на никого за съкровището.Шах обещава да пази тайна.
Хати  моли ББ да не допуска много Хю до Султана,ББ се клани и казва ,че ще служи на Династията.
На султана докладват ,че Хазър е превзел няколко острова и той нарежда да ги обединят в Султанат.

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 02:11 от trendafilka

# 567
  • Пловдив
9 серия. Ч.1.
Хюррем не е на себе си така я намира  Сюмбюл ага, шокиран тои отвежда Хюррем. Една от слугините в харема намира Хатидже султан в коридора
В двореца на Ибрахим пристига охрана за да опише имушеството на наказания паша Шах и Лютфи разбират че това е замисъл на Рустем.
Хюррем както преди е в тежко състояние. Сюмбю пита султанката какво ше правят сега
Гарем обсъжда помрачението на Хюрем , на всички им е интересно да узнаят причината за това и състояние
Повелителя моли да бъдат внимателни към Хюрем и Хатидже защото и двете се нуждаят от грижи
Афифе Хатун намираики украшението на Хатидже Султан в коридора  на харема подозира че нещо не е наред отива в покоите и но не я намира
Лютфи Паша  с дъщеря му отиват в двореца
Останала сама  Шах Султан разпитва Нигяр за златото на  Ибрагим  Нигяр получава заповед да бъде внимателна и да следи  Рустем Пашой.
В хареме Сюмбюл мисли над решението на проблема Хюррем Султан.
Михримах и шехзаде Мехмет тъгуват за  маика си  при която   не  ги пускат по време на боледуването и  разходката им  прекъсват Бали бей и Есмахан Султан.
Рустем Паша докладва на  Сюлейман че двореца на  Ибрахима Паша  е празен и златото не е намерено, но ако Повелителя позволи тои  ше  продължи  да го търси. Сюлейман  е разтревожен, тои си спомня думите на  Хатидеже за преданоста на Ибрагима  към династията  и към самия  султан.
В Маниса Мустафа спделя впечатленията от Габриела с Ташлъджалъ. След това  приема Хъзър Рейс с които обсъжда планове за изход в море, двамата си  спомнят Ибрахим и неговите таланти на  пълководец и везир. И двамата са на едно мение че  Аяз паша не  се справя със задълже нията на везир.
Афифе Хатун продължава да се  грижи за Хюррем, която така и не се подобрява
Гюлфем не разбира къде е изчезнала Хатидже.
В това вррем Хюррем не разбира това което става с нея тази  болест  е необичаина и султанката  е  сигурна в това  че  на нея са и направили маги я Афифе хатун и  обещава че неиния син Яхя эфенди обезателно  ще и помогне
Времето  минава а Хатидже я няма Всички разбират е се е случила беда а  по думите на Салиха Хатун Хатидже Султан никои не е виждал от сутринта Шах Султан се заема с разследване, тя заповядва на  агата да извика  Афифе Хатун, която  изпълняваики  заповедта на Хюррем отива за помощ при  сина си  Яха эфенди, тя  моли сина  си да помогне защото  на Хюррем Султан са направили смъротносна магия
Сюмбюл докладва че  Шах Султан е в  двореца и търси  сестра си
Шах отива при  Хюррем и иска отговор  къ де е изчезнала сестра и  Хююрем  си дава  вид че не разбира  проблема и обещава всичко да изяснит, в този  момент влиза Сюлейман.
Шах разказва че  Хатидже е изчезнала и никои  не знае къде е и какви и се е случило
Хатидже през това време лежи ранена в гората
Малкочоглу получава заповед да намери Хатидже на всяка цена
Шах предупреждава че в случая ако на  Хатидже са нанесли  вреда и Хюррем е замесена в това то ще и се стъжни
Хюррем разбира цялата  опасност тя иска от  от Сюмбюл да бъде спокоен за да не г.и издаде
Хатидже идва на себе си , събираики силите си се измъква от гората
Малкочоглу и Матракчъ разпитватт Сюмбюл ага и слугата които е трябвало  да следи за входа в на харема. Малкочоглу е възмутен от това  че  Султанката неззабелязано е напуснала  двореца покинула дворец незабелязана даже от  Афифе Хатун. Матракчъ не вярва на слугите, тои и Бали бей решават да продължат разпита
Хюррем получава лекарството на  Яхя эфенди от ръцете на  Афифе Хатун.
Шах Султан е бясна на Афифе Хатун която  в такова време отсъства от двореца и даже не е в час с това което става . Афифе Хатун предава  обицата на  Хатидже  на Шах.
Сюлейман мисли за сетра си иза това къде е е изчезнала
Настъпва утрото , но Хатидже все оше не могат да я намерят. Шах и Гюлфем са разстроени Хюррем продължава да се преструва че и тя се тревожи за  Хатидже и изчезването и
Сулейман спешава  Малкочоглу с търсенето на сестра му .

# 568
ББ обещава да разследва относно писмата ,разбира ,че пръст в цялата работа има Рости.
Сюмбюл отива при Хю и казва ,че е разбрал кой е направил магията,Хюрем отива но намира селиха мъртва.
диана казва на Марджо ,че е убила магьосницата тъй като можела да направи някаква глупост.
Сюмбюл казва че се съмнява във Диана защото само тя се е въртяла наоколо.

Сюмбюл е разбрал за ролята на Фахрие и знае че тя е в играта ,затова го разказва на Хю.тя привиква Фахрие и я гони ,казва и:
Ти не се приближавай до мен,змия такава,веднага се махай от тук!

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 23:31 от trendafilka

# 569
Тази вечер нямах никакъв късмет нито с картина, нито със звук, а и от подсказките почти нищо те разбрах. #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Единственото ясно нещо от филма беше (за мен), че Диана и Мерджан са комбина (под ръководството на Шахвампир! Mr. Green) в унищожаването и на Хатидже, и на Хюрем. Shocked Shocked

Явно утре отново трябва да изгледам целия епизод и с резюмето, което току що получаваме с помощта на darkrose  Hug - дано разбера още нещичко... Peace

Общи условия

Активация на акаунт