Честит 8 мартттт
!!!
а междудругото и заздравява по бързо от нормалния начин.

Много лека бременност ти желая! Августинка ли ще си и ти? Искам да те видя с коремче, че ме е налегнала една носталгия... 
не помня дали на теб съм ти честитила
. Лека и безпроблемна и на теб! Много се радвам! 
Ей това не мога да си го представя... аз дето все още на "госпожа" трудно се обръщам, пък да съм баба....шантаво нещо е живота

Бобо обикновено е крокодил, аз съм мамадил, бебедил и т.н.... а най-смешното е че на баща му прякора е Кро (баш от крокодил
)

ти вече за трето ли си мислиш
а ми се ходи на мореее, ако успеем края на юни ще скочим за малко, ако не другото лято.
...

Васи благодарско за темата ,и за новото инфо.
Ей добре че зачезнах че да се появиш...хахах май по често трябва да го правя.
ей Мимчеее..ей на как стават нещата,напише някой погрешно инфо и аз к'во да правя трябва да го потвърдя...хахах смея ли пред мафията да го отрека...хахахха
нЕма начин довечера ще съобщя на татито..

..ей на днес след двуседмично боледуване отново..го пуснах..ама пак с някакви сополяци.От време на време малко навън,повече навътре..нЕма спасение ей.То детето не знае какво е някаква си проста хрема..все му засягат гърлото.
дааам..дете съм си още 
Бъдете здравички,обичани и щастливи!!! И Боууу хайде сестричка на Адито. 
..даже не съм си оправила багажа напълно.Не мога да реша кое къде...голем съм шемет ей.Като се привържа към нещо и после трудна работа с новото.Сега и колата ще сменяме...а и Мишко още не казва да си ходим в къщи,а казва - "Да ходим в новата катира" или като излизаме винаги казва - "Тръгваме си от новата катира" И аз ми казвам не излизаме просто на разходка,пазар...а той - "Нее тръгваме си". Първата седмица все казваше че иска в къщи не в новата квартира.Е ще свикнем няма къде да ходим,като си по нацапаме кочинката ще си се почустваме по добре хаххахахах.

И ги ръси едни,записвам си колкото смогвам.Че то след него с тефтер трябва да вървя.
Миналата седмица си играе аз нещо си върша и идва ми ми казва - "Мамо искаш и (ли) да ти покажа една модена(модерна) блуза?"(от къде е чул това за модерното не знам)И си рови рови в блузите и вади една и ми покзва какво е видиш ли модерна блуза ако не знам ей на сега да знам.
И после ме пита -"Искаш и(ли) да ти купа една и на теб,с джип чудовище?" - "Аз съм жена може да е с цвете,жените не носят с джипове. -"Неее мамо ти не азбиаш(разбираш) трябва да е с джип чудовище!" хахахха умрях си от смях с него.

Как е новата квартира, я разкажи,лесно ли намери, с фирма ли ,без ли .... колко е голямо, къде е каш пари ще плащате? Засипах те с въпроси ама ме вълнува темата