Ежедневието на идеалното семейство

• 13 651
  • 137
  •   1
Отговори
# 30
Според мен идеалното ежедневие е това, с което не търсиш външни забавления
и дори да седнеш и нищо да не правиш, пак ти е приятно.

Ооо, да. Обожавам да съм си самодостатъчна понякога. И ме побиват тръпки от неприязън, когато съм планувала тих и спокоен уикенд у дома, пред компа или с книжка, а ме дърпат да гоня михаля по някакви си вили, да пия алкохол с някакви си приятели, та и да им готвя даже. Бррр..

То и това си трябва, но само когато аз го искам Mr. Green

# 31
   Аз пък искам иконома на Вили да гледа и моята котка, докато сме на чужбинското море.

# 32
Е, да – аз ще ти давам моя иконом – ти твоя водопроводчик – все пак от една черга като сме – ще се подкрепяме   Joy

# 33
Кой искаше котка? Давам моята под наем  Wink Че и без пари може.

# 34
А идеалния вариант?!
Малка къща на брега на океана....някъде, където целогодишно е около 25 градуса.
Най-близките съседи, поне на километър далеч.
Сутрин кафенце, после той на риболов, аз -с книжката на брега.
Ще имам отделна стая-библиотека, с поне 10 000 издания.
Обяд с него,  следобедна сиеста.... разходка по брега.... вечеря с парче риба и бяло вино, сами или с приятели...
На другия ден-същото, и пак, и пак....
Веднъж на 2-3 месеца разходка до близкия град, да видя и хора все пак....   Laughing
Подобно съществуване мога да "изскучая" до края на живота си.

# 35
Робинзон е луднал заради липсата на книги, сега ми светна  Joy. Щях да кажа и хора, ама нали виждал чат-пат съседите-канибали.

# 36
Ежедневието на идеалното семейство е ежедневието на моето семейство. И нито искам да ви го обаждам, нито да го разбирате, нито да ви насърчавам го прилагате във вашите.

А мерси за формулировката, ще се възползвам да пльокна +1  Mr. Green

# 37
Красе, не знам, ама теб си те представям идеално в приказката на Бирлибан  Joy
Къщи от захар, дървена от марципан и ти с големия чирпак по средата...

# 38
А идеалния вариант?!
Обяд с него,  следобедна сиеста.... разходка по брега.... вечеря с парче риба и бяло вино, сами или с приятели...
Веднъж на 2-3 месеца разходка до близкия град, да видя и хора все пак....   Laughing

И на мен ми харесва така. Само искам да добавя и едно "избухване" в някоя дискотека, понякога.

# 39
  • София
Ежедневието на идеалното семейство се състои в това всеки да прави, каквото му се иска, а на всеки от останалите това да му харесва.

# 40
А идеалния вариант?!

Не видях деца в схемата.  Mr. Green С тях или без тях аз на такъв сценарий мога да изтърпя не повече от 3-4 дена, като натъртвам на "изтърпя".   Rolling Eyes Иначе и моето "идеално" е при целогодишни температури 25+ градуса.  Simple Smile

# 41
Check Please , моите деца са на 24  и на 16.И вторият ще си поеме по пътя скоро.
Затова не са описани....   Laughing
Иначе, какъв е проблема да има в картинката 1-2-3 деца?

Ето и нагледно моите мечти   Laughing
"моята " къща

"моята" кухня

"моята " всекидневна

# 42
  • София
Това е идеалът за "Empty nester"-и, когато децата са вече в колеж, а ти си дотигнал/а "цифрата" и си се пенсионирал далеч преди заветната 65годишна възраст. (Обяснение за "цифрата": What's is your number? Number - е сумата, т.е. милионите,които трябва да си напарвил до 40 годишна възраст, за да се пенсионираш тогава, типична за америкаснката мечта и юпитата на Уолстрийт.)

# 43
Ежедневието на идеалното семейство се състои в това всеки да прави, каквото му се иска, а на всеки от останалите това да му харесва.
Аз дори нямам претенции за харесване, просто да не им пречи.  Simple Smile

Идеални варианти за семейство, които на мен ми харесват има различни, но за мен общото в тях са - членовете им да са млади, здрави, красиви, умни, богати, но с много свободно време и да се обичат. Така да се каже в идеалното семейство всеки делник е вид празник.  Laughing

# 44
  • София
Е, да – аз ще ти давам моя иконом – ти твоя водопроводчик – все пак от една черга като сме – ще се подкрепяме   Joy
Присъединявам се към купона с моя млад, мускулест и загорял (от слънцето де) градинар!

Общи условия

Активация на акаунт