Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXVII

• 38 839
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • в морето до колене
Който е любопитен, си развали 'изненадата'. Хак ми е!

hahaha
Ако знаеш колко пъти се изкушавах и аз да "открехна" тоя скрит текст... но удържах.

# 511
  • в Tara
Който е любопитен, си развали 'изненадата'. Хак ми е!
  aко си като мен няма да имаш проблем, мине ли време, забравям -книги, филми Laughing Laughing

# 512
  • в сърцето на един мъж...
Аз го прочетох набързо и понеже не го схванах, ще си изчакам чинно около месец - за толкова ми минават коментарите Mr. Green

# 513
  • Пловдив
 Joy Joy Joy
Така съм и аз,все ги отварям тея скрити текстове и после ме хваща яд на мене си.Нищо ли не гледате тези дни,все отварям за да си открадна идея за филм,но нищо няма....Гледа ми се нещо качествено,но не ми идва нищо на ум.Идеи? Rolling Eyes

# 514
Не го приемайте толкова лично де . Confused

# 515
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Coffee and Cigarettes- не мога да реша дали много ми хареса, или по-скоро не. Някои епизоди бяха разкошни- саркастични, философски, свежи; други- пълна скука. Но като цяло интересен и необичаен филм, струва си да го пробвате Peace

# 516
Аз определено съм на вълна Ханибал Лектър тези дни.
Само дето бях забравила, че Hannibal и Hannibal Rising са два различни филма.

# 517
Напоследък и мен много ме разочароват филмите. Отдавна не съм попадала на нещо интересно.

# 518
  • В царството на игрите:)
Привет,
Имаше тези дни някакъв казус около Замунда newsm78 Не можах да се задълбоча, но последно не разбрах, може ли или не е ок да се тегли в момента от там? Rolling Eyes

# 519
Привет,
Имаше тези дни някакъв казус около Замунда newsm78 Не можах да се задълбоча, но последно не разбрах, може ли или не е ок да се тегли в момента от там? Rolling Eyes

Аз си тегля и няма проблем.По препоръка от вас гледах Dans la maison / В къщата (2012) много ми хареса.

# 520
Привет,

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=715850.0

# 521
  • В Космоса
Препоръчвам 50/50. Малко по-различно представяне на борбата с рака на младеж и неговите близки.

# 522
Привет,

Аз си тегля и няма проблем.По препоръка от вас гледах Dans la maison / В къщата (2012) много ми хареса.
Мъъъ докато търсех инфо и трейлър за този филм , попаднах на много хубав сайт за филми.
Немога да не го споделя .

http://movies.bg/thriller/in-the-house/

# 523
Привет,

Мъъъ докато търсех инфо и трейлър за този филм , попаднах на много хубав сайт за филми.
Немога да не го споделя .

http://movies.bg/thriller/in-the-house/

Страхотен сайт,благодаря!

# 524
  • София
Гледах Джак Ричър,аз ли не бях в настроение,филма ли толкова си струва,но днес не помня вече за какво се разправяше.Чиста загуба на време.На книга ми харесва повече.

Общи условия

Активация на акаунт