Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXVII

• 38 839
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз също гледах днес Populaire,през цялото време се чудех на кой ми прилича главната героиня,накрая се сетих - на Нети.

# 436
  • София
Гледах Код: Олимп http://www.imdb.com/title/tt2302755/?ref_=sr_1
Нещо не ми хареса в този филм  newsm78 Много моменти ми изглеждаха просто недоизмислени и нереални.

# 437
Здравейте и от мен   bouquet

Не намерих тема за най-най-най- малоумен филм, който сме гледали скоро, та видях, че тук може да предпазя някой от гледането на Django Unchained - 2,42мин чуденка това точно как са го измислили и въобще има ли някаква мисъл в него??? А толкова много го чакахме, понеже трейлъра беше доста добре направен ...  #2gunfire

# 438
  • Варна
Много си е хубав Джанго, много моля.

# 439
  • София
Много си е хубав Джанго, много моля.
И аз така мисля  Peace

# 440
  • срещу двата комина :)))
тука май няма човек, който не го е харесал  Mr. Green за мен е един от най-хубавите филми, които съм гледала  Peace

# 441
 doh - момичета, беше ми приятно  Stop

# 442
Записах си един куп български филми за припомняне от последните страници  Hug
Като страхотна комедия, винаги в съзнанието ми изплува "От нищо нещо".

Успях да изгледам The hunt, който бяхте коментирали преди няколко страници и доста го мислих, много ми хареса! Сега с интерес ще следя Ханибал, отново с Микелсен.

Tonight You're Mine/You Instead - Толкова свеж, пълен с живот филм! Останах приятно изненадана и от историята на заснемането на лентата за изключително кратък период от време. Музиката е хубава, почти съм сигурна,ч е ще ви остави усмихнати след края си. Препоръчвам!

The Darjeeling Limited - Ейдриън Броуди никога не е лош избор. Приятен филм, посмях се, разчувствах се. Идеален за следващите дъждовни следобеди.

Norma Rae - Прекрасна роля на Сали Фийлд. Голям мой пропуск е, че не съм гледала много филми с нейно участие или че изобщо не съм обръщала внимание.

Baisers volés - Кратичко ще кажа, че го препоръчвам! Heart Eyes

Doubt - Много хубав каст, дори Мерил Стрийп(не знам защо не мога и не мога да я харесам) не ми попречи абсолютно да се потопя във филма. Интересен ми беше до поседната минута!

# 443
Moringa, тук ли точно намери да наакаш филма?  Laughing Laughing Laughing

# 444
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, престъпление голямо Laughing. Откога стана табу да се изказваме негативно за някой филм Joy? Не и е харесал, казала е, какво толкова Grinning

# 445
  • Варна
Някой да й се кара? И ние споделяме мнение  Mr. Green

# 446
днес гледах Te doy mis ojos
дали има и други като мен дето да харесват Luis Tosar? значи, обожавам го този човек, ама така му 'лепне' да играе идиот Joy Joy

Харесвам го много, но определено не го свързвам с идиоти. За мен най-силните му роли са в http://www.imdb.com/title/tt1242422/  и най-вече в http://www.imdb.com/title/tt1437358/ Страхотен!  Peace

# 447
Споко, бе, Джой. Просто ми стана смешно, как обяснява, че търсила тема къде да го оплюе, пък не намерила та се спряла на тази...  Laughing Laughing Laughing

# 448
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Па баш на правилната се е спряла, я колко неща оплюхме само в последните десет страници- чак до съветската конюнктура стигнахме Joy

# 449
Ма тя що избяга, да дойде и да си плюе на воля, хем ше заформим дискусийка пак... сложи там емотикона "сей ноу мор" и все едно ни каза Ясни сте ми, щом харесвате Джанго Laughing Laughing Laughing (ох, много смешно)

Общи условия

Активация на акаунт