Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXVII

• 38 839
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Па уплаши се момичето, явно не е по дискусиите Laughing. Аз пък днес бях нарамила меча- само някой да беше гъкнал с "конюнктурен" и "старомоден" за "Кавказка пленница", и щяхме да си имаме специалнофорумска прожекция на "Кил Бил", с всичките му черва, уши и дреболии Mr. Green

# 451
  • в сърцето на един мъж...
Ааа, на Кавказка пленница нищо не мога да му наплюя, много го обичам и само като му чуя името и почвам да се хиля неистово Mr. Green

# 452
  • Варна
Ааа, на Кавказка пленница нищо не мога да му наплюя, много го обичам и само като му чуя името и почвам да се хиля неистово Mr. Green
И аз така Peace
Една от великите комедии на всички времена.

# 453
Няма, няма, всички го харесваме... Ама вы что? Да не би да ми казвате ся че Москва ви е конюктурен, бе? Фимлчето си има всичко, без да е клише, дори след толкова години, хеле пък ако си го отнесеш към тогава (в смисъл на Все едно го гледаш тогава), чуден! Пък и Георги е баси характера, да ме прощават, ама всички романтични бози на куп през последните 20 години не могат да сглобят токова готин герой.

# 454
Аз не съм го гледала, и разминаването ви с Мяч ме кара да се замисля дали да не го гледам Peace

# 455
О, намери и изгледай. Той си е от тея 'като по учебник'. Аз си го харесвам.

# 456
  • София
Няма, няма, всички го харесваме... Ама вы что? Да не би да ми казвате ся че Москва ви е конюктурен, бе? Фимлчето си има всичко, без да е клише, дори след толкова години, хеле пък ако си го отнесеш към тогава (в смисъл на Все едно го гледаш тогава), чуден! Пък и Георги е баси характера, да ме прощават, ама всички романтични бози на куп през последните 20 години не могат да сглобят токова готин герой.

Аха, аха Laughing
Sex & the city все е тръгнал от някъде Joy
Сега, Джанго няма кво да го пипаме, ама Учителят не ми хареса, написах го почти без страх Laughing

# 457
  • В Космоса
В какъв ли пристъп на умопомрачение съм си изтеглила I Am Number Four не знам, но мнооого отдавна не ми се беше случвало да зарежа филм неизгледан, колкото и да не ми харесва. Считайте колко ми е кух... ooooh!

# 458
  • в морето до колене
Аз отдавна не съм имала такъв случай, но пък препоръчвам за такива преживявания да "изровите" темата на Джой  Wink - за "филмите, които не из/догледах" май беше... Laughing

# 459
  • В Космоса
О, извинете, за следващия път ще знам, че има отредена тема. Peace

# 460
Тя е специална- за много, много трагични случаи Mr. Green

# 461
  • София
http://www.imdb.com/title/tt0478724/?ref_=fn_al_tt_1 Prête-moi ta main,много сладък,обичам филми за големи семейства.
http://www.imdb.com/title/tt0443295/?ref_=fn_al_tt_1 Yours, Mine and Ours ,този снощи го гледахме с децата,приятен семеен филм,не ми хареса само "гласът" на Денис Куейд.

# 462
  • В светлината на слънцето
Аууу, пак е било весело тук.  Mr. Green

# 463
  • Belgium
Аз снощи най-после гледах Side Effects на Содърбъг.

Като цяло ми хареса, макар че очаквах друг финал.
Скрит текст:
Лесбийската нишка с Катрин Зита Джоунс пък съвсем излишна ми се стори.
Джъд Лоу много ми допадна, а не съм му запален фен. Препоръчвам, само имайте предвид, че копието в Замунда е с малко глух звук и десетина минути преди края внезапно превключвна на руски дублаж, което си е стряскащо  hahaha
А този, който е записвал филма, диша като Дарт Вейдър на заден фон, да не се чудите от къде идват този постоянен шум  Wink

# 464
Аз снощи най-после гледах Side Effects на Содърбъг.
Като цяло ми хареса, макар че очаквах друг финал.
Скрит текст:
Лесбийската нишка с Катрин Зита Джоунс пък съвсем излишна ми се стори.

Да, съгласна. По-рано като писах за филма, ме мързеше дори да отбележа.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт