След аборт с вакуум...Подкрепа за всички!

• 1 995
  • 11
  •   1
Отговори
Привет на всички!   Правя тази тема,защото ми се наложи да направя аборт и преди това започнах да чета по всички форуми и сайтове информация,опит и подкрепа.Но може би 80%,дори повече открих единствено критики,отправени към други хора,изпаднали в подобно положение.Само някакви нравствени поучения,колко е грозно това,колко е нередно,нехуманно,гнусно и така нататък.Обаче всеки,който е попадал в такава ситуация,си знае какво му е било и защо е стигнал до това решение.Исках да направя тема,в която на всички въпроси,относно аборта и забременяване впоследствие,да има отговори,а не критики.Вярвам,че много хора имат нужда не от психолог,а просто от малко опит.Знам също така,че лекарското мнение не може да се замени с никакъв сайт,но в крайна сметка много жени имат нужда просто да чуят,че всичко след това ще е наред и че пак ще си имат дечица. А не постоянно да им се натяква колко е опасно,как може вече да нямат деца и след това тези хора да не могат да спят.Искам да призова всички дами,които са минали по този път и сега са с щастлива последваща бременност,да споделят своята история за успокоение на другите,както и онези,на които им предстои аборт и търсят информация или просто морална подкрепа.Нека това е мястото,в което няма да има негативи и в което страдащите ще намерят утеха. Благодаря ви предварително      И моля,тези,които искат да критикуват,да посетят друга тема. 

# 1
predi 12 g. napravih abort s vakuum[na21g.],na 30g.zabremenqh bez nikakav problem,imah izklu4itelno leka bremennost i sega imam nai-spokoinoto,zdravo i krasivo mom4ence[na1g. i 11m.]!!!!!!!

# 2
А след самия аборт имаше ли инфекции? Аз бях много добре,докато не мина втората ми менструация.Появи ми се възпаление на яйчниците и мя болят сега.Пия вечед 6 дена Авелокс и ползвам свещички и мазило и не ми минава.Много се притеснявам от това...Благодаря за отговора  Hug  bouquet

# 3
Sigurna li si,4e e svarzano?Za po-sigurno se obadi na dk.Az nqmah problem,no dk mi kaza,4e hormonite se podrejdat do 6 m.Ne se pritesnqvai,vsi4ko 6te e nared!

# 4
ами да,наобиколих сума доктори,сега не знам дали е от аборта,но разбира се,шсеки това си мисли...казаха ми да си направя микробиология,мисля че това ще даде точен резултат,но не знам като си платя прегледа дали ще ми иска допълнително и за това.

# 5
Може да намерите подкрепа в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=712056.0

# 6
много благодаря за линка,на мен не ми е правен кюретаж,но все пак всеки аборт е ужасно преживяване...

# 7
Da,pla6ta se,no ne ti trqbva-vazpalenie se vijda i na videozon,a i ako e tova,ot antibiotika 6te mine.Mislq,4e si se pritesnila v pove4e...

# 8
Здравейте знам че вероятно не е точно тук правилното място за моят проблем но наистина не знам къде да го споделя и доста трудно се оправям с сайта ... та пиша ви относно един въпрос който ме притеснява много. Преди 2 седмици разбрах че съм бременна и исках направление от личния си лекар с извинението че искам просто да отида на преглед... след като отидох установиха бременността разбира се, след 2 дена направих аборт, та въпроса ми е дали личния ми лекар ще разбере по някакъв начин за бременността и за аборта тъй като в клиниката не са ме питали нищо за лекар предполагам няма проблем но се притеснявам за гинеколожката  която установи бременността може ли по този начин  информацията да е стигнала до личния ми лекар издал направлението... важно ми е защото не искам родителите ми да разберат за бременността предпочетох да не им казвам поне за сега... а ако личния ми лекар знае то ще се разбере.. та някой ако има представа как стоят нещата с тези направления да ми обясни ще съм много благодарна!

# 9
Здравейте знам че вероятно не е точно тук правилното място за моят проблем но наистина не знам къде да го споделя и доста трудно се оправям с сайта ... та пиша ви относно един въпрос който ме притеснява много. Преди 2 седмици разбрах че съм бременна и исках направление от личния си лекар с извинението че искам просто да отида на преглед... след като отидох установиха бременността разбира се, след 2 дена направих аборт, та въпроса ми е дали личния ми лекар ще разбере по някакъв начин за бременността и за аборта тъй като в клиниката не са ме питали нищо за лекар предполагам няма проблем но се притеснявам за гинеколожката  която установи бременността може ли по този начин  информацията да е стигнала до личния ми лекар издал направлението... важно ми е защото не искам родителите ми да разберат за бременността предпочетох да не им казвам поне за сега... а ако личния ми лекар знае то ще се разбере.. та някой ако има представа как стоят нещата с тези направления да ми обясни ще съм много благодарна!
Здравей! Не се притеснявай,че не си попаднала на правилното място,както съм написала,важна е подкрепата след такава процедура,независимо какво е станало.  Hug Съжалявам за случилото,но искам да бъдеш сигурна,че това в момента е най-малкото,за което трябва да се тревожиш.Мисли за здравето си,защото другото е безсмислено за тревога-всички лекари пазят кофиденциалност относно пациентите си.Пък и едва ли въпросният гинеколог ще тръгне да разказва на твоята лична,пък тя на родителите ти-това е нещо,което тях не ги интересува,има толкова много като нас,които ходят,интересуват се от нас до толкова,че да свършат работата си и да вземат пари съответно Simple Smile така че спокойно,само много се пази от настинки и бактерии,ама много,много  Hug

# 10
Благодаря ти много ! И аз бях на мнение че изобщо няма да се занимават с подобни неща но не знаех каква е практиката, мислех си дали не трябва да се прати резултата от прегледа на лекаря. Просто като съм сигурна че не знае ще съм по-спокойна   ooooh!  а до здравето ми ами чувствам известни болки като преди менструация, но мисля че е нормално, а и не са постоянни, нито непоносими, надявам се всичко да е минало както трябва и когато му дойде времето да си имам едно здраво хубаво детенце!  Heart Eyes

# 11
Благодаря ти много ! И аз бях на мнение че изобщо няма да се занимават с подобни неща но не знаех каква е практиката, мислех си дали не трябва да се прати резултата от прегледа на лекаря. Просто като съм сигурна че не знае ще съм по-спокойна   ooooh!  а до здравето ми ами чувствам известни болки като преди менструация, но мисля че е нормално, а и не са постоянни, нито непоносими, надявам се всичко да е минало както трябва и когато му дойде времето да си имам едно здраво хубаво детенце!  Heart Eyes
Разбира се Simple Smile важно е да има вяра,но покрай вярата и да се следиш задължително,нали знаеш,страх лозе пази..ама не прекалено,аз съм малко филмарка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт