Радиочестотен лифтинг / термолифтинг/

• 1 913
  • 3
  •   1
Отговори
  Напоследък в нета доста често се рекламира този метод. Искам да попитам някой от вас подлагал ли се е на процедури с подобен апарат и съответно да помоля да сподели има ли някакъв ефект?

# 1
Възраждам темата, тъй като козметичката ми препоръча този метод. Каза че ще се отрази много добре на кожата ми (на 32 г. съм) като имам намалена еластичност, малко по-отпусната кожа около очите и перманентни торбички. Rolling Eyes

Вие правили ли сте си и по-важното - къдеPeople Eyes В козметичните салони цените са едни, в дерматологичните клиники - няколко пъти по-високи. Все пак си е някаква по-сериозна интервенция въвху кожата от почистването и разните там терапии, но пък заслужава ли си толкова пари? 

# 2
Ефект има, но трябва да се направят 8-10 процедури.Трябва да се хидратира добре кожата(с домашна грижа, прием на вода). Много е важно апарата да е професионален, в някои салони работят с апарати за домашна употреба 😒

# 3
Да побутна темата нагоре, все пак е минало доста време. Някой има ли опит с радиочестотен лифтинг? Мисля да се подложа на такава процедура.

Общи условия

Активация на акаунт