Бургаски майчета - 14 тема

• 31 502
  • 713
  •   1
Отговори
# 165
Даже като говориш с нея й обясни тези неща. Може да ти даде съвет още по телефона.

# 166
donito81 - записах си час за утре рано рано, ще видим какво ще каже. Аз се надявам малката да издържи до 6-7.04 да минем 36 седмици и 5 дни. Вчера даже казах на милото, че ще пия магнерод до 7.04 и спирам. После нали може да излиза вече, щом толкова е решена няма да я спирам повече.
незнам от седмица не мис е яде, ходя до тоалетна често и без болки, пишкам на 20мин, повръща ми се отвреме на време.... и се чувствам много странно. За контракциите няма да коментирам. А таза ми все едно е в менгеме, не мога да си събера краката.

# 167
Аз съм от 9.15 утре, може да се засечем  Hug

# 168
Организма ти се подготвя за раждането и затова се чувстваш така Дребен, номрлани са тези симптоми.

# 169
Аз съм 9:45 Simple Smile значи ще се засечем

Оф четвърти ден пак пазя леглото... вече искам да изляза поне на една разходка

# 170
  • Бургас
Момичета, д-р Колев - ортопед, който работеше в ДМ, бил напуснал и сега бил в Лайфа и МБАЛ. Някой може ли да ми даде негови координати?

# 171
  • Бургас
Още нещо да ви питам - вчера АГ ми даде една бележка /но не изглежда както направленията/ за консултация с кардиолог и анестезиолог преди планово секцио.
В "Св. София" твърдят, че тези неща могат да минат и по каса, иначе струват 65лв.

Има ли майки, който скоро са правили такива консултации, минават ли наистина по каса и къде другаде мога да ги направя освен в "Св. София" /там вече нямат анестезилог по каса/? В МБАЛ сигурно се правят - лекари може ли да ми препоръчате, за да не е само отбиване на номера, а да има смисъл от цялата работа.

Изследванията, които се правят преди операцията поемат ли се от касата или не?

Мерси   bouquet

# 172
  • Бургас
На мен преди операцията доктора ми даде направление за анестезиолог, а от ЛЛ взех  за кардиолог.При кардиолог ходих в трета,прави ми кардиограма.На анестезиолог ходих в МЦ Литос. От двата прегледа документите ми ги искаха при приемането.

# 173
  • Бургас
А какви тестове за упойки ти правиха?

# 174
На мен ми даде направление за кардиолог и за изследания кръв/урина , но за анестизиолог беше едно прехвърляне на топката дали той да даде или личния лекар и най-накрая се отказах да се занимавам с глупости и реших да си платя.Обадих се на познат доктор да ми препоръча и те не ми взеха пари ,но иначе без направление мисля че е 30 лв.
Лаборатории Лина работят със направления , но аз нямах време да обкалям понеже секциото ми беше назначено спешно за следващия ден и за по-лесно всичко направих в окражна (след голямо главоблъскане кое къде се намира)
Лабораторията е като застанеш с гръб към  новото спешно по десния диагонал отсрещя има една стара сграда и в ъгъа едно входче ... от там през едни коридори и катакомби и в крайна сметка на третото влизане излизане питане и т.н.  успяхме да я открием . Кардиолога - като влезете през бившия вход на спешното отстрани и там на регистратура ще ти кажат коя стая е. А Анестизиолога отзад в МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "ЛИТОС" - БУРГАС , д-р Люцканова  - голяма овца , не я препоръчвам , преглед нямаше , само 2-3 въпроса , наплаши ме както успя и това беше.
 На самата операция анестизиоложка ми беше - д-р Панова - усмихната,мила и слънчева жена.Обясни ми стъпка по стъпка кога и какво ще изпитам и кога точно ще заспа и затова на операционната легнах без капка страх, а тя ме галеше по лицето докато заспивах !
тестове за упойки ми направиха в момента докато ме приемаха с надраскване по ръцете.

# 175
  • Бургас
Тестове за упойки -не. Само като влизах ми нашариха ръцете.
Иначе аз бях при мъж в Литос,обясни ми нещата,но аз така или иначе не съм имала избор за упойката.

# 176
Здравейте момичета, отново съм на БГ земя newsm44 .  Сега доста време ще трябва да се климатизирам, но моето страхотно семейство отново е с мен -отдавна не бях изпитвала такова вълнение  newsm51. Дано и времето се пооправи и да се засичаме по разходки, дали ще мога да ходя на плаж тази година newsm78 ??? 

# 177
И моя анестезиолог ми галеше косите и ми говореше на "моето момиче" жалко че не разбрах името му.Много мил човек Grinning

# 178
  • Бургас
Момичета препоръчайте добър детски ортопед  по каса ако има такъв.... ама в краен случай може и да не е по каса  Simple Smile

# 179
  • До морето :)
Запис, да ви следя.
/Туитито, ние нашата я водихме при д-р Христов в МЦ Зорница, този до Бамболиното, до пицария Зорница.

Общи условия

Активация на акаунт