Бургаски майчета - 14 тема

• 31 507
  • 713
  •   1
Отговори
# 480
Честито за бебчетата на Мон и Прада!  Hug Пожелавам много здраве и щастливо детство!

# 481
Много благодаря за пожеланията момичета!
Ние вкъщи още се напасваме с малкия Стилиян.
Искам да ви попитам вие от кога започнахте да излизате на разходки с количките? Педиатърката ми каза след 15-ия ден, но не е ли много рано?

# 482
  • Бургас
Много благодаря за пожеланията момичета!
Ние вкъщи още се напасваме с малкия Стилиян.
Искам да ви попитам вие от кога започнахте да излизате на разходки с количките? Педиатърката ми каза след 15-ия ден, но не е ли много рано?

Ако времето е подходящо,защо не?

# 483
Прада , вън е лято , аз бих го изкарала и по-рано  Wink

# 484
  • Бургас
Аз моята я изкарах на 14-я ден, родих края на юни. Сега времето е чудесно, така че и според мен няма смисъл да стоиш вкъщи, стига ти да се чувстваш добре де. После ще почнат жегите и става по-зле.

# 485
  • Бургас
Аз го изкарах на 15-тия ден. Родих на 05.01. Не е имало никакъв проблем, въпреки че си беше студено.

# 486
След 2 седмици го изкарахме след раждането, щяхме по-рано, но времето беше лошо. Просто не трябва да има контакт с други хора и деца в началото. Моя позната на 2 дена го изкара (не за много разбира се, 15-20 мин.).   bouquet

# 487
Еее, идеално Simple Smile значи с чиста съвест мога да го изведа без да се притеснявам.
Благодаря ви момичета!

# 488
Прада,баткото е роден на 27-ми април,на 13-тия ден го изкарах.Малкото е родено на 30-ти януари,и него изкарах на 20-на дни но това е защото и аз имах своите преживелици тогава.

# 489
Гого е роден на 25 юни и излязохме на разходка на 10-тия ден Simple Smile

# 490
  • Бургас
Много ви благодаря, момичета   bouquet Heart Eyes

Вече сме вкъщи, днес ми махаха конците, добре сме. Сияна има доста силно изявена жълтеница, много спи, яде малко и днес ми поизкара акъла, но всичко е наред в крайна сметка. Нямам време все, че нямам помощ от баби и т.н., имам и голямо дете и ми е малка лудница постоянно ...
За анкетата - гласувах за ДМ, доволна съм.

А за Анум ... аз още съм в недоумение и шок ... ooooh!

# 491
Честито и от мен на Мон и Прада,да са ви живи и здрави прекрасните дечица  bouquet Мон,кажи с каква упойка ражда и как ти се отрази?

# 492
  • Бургас
Мон,кажи с каква упойка ражда и как ти се отрази?

Със спинална. Очарована съм от анестезиолога д-р Янев в ДМ. Нямах никакви проблеми с упойката. Още в реанимация можех да си движа краката и да си вдигам кръста, все едно изобщо не ми е слагана упойка. Не съм имала главоболие както се случва понякога... никакви проблеми с упойката накратко. Peace

# 493
Браво,радвам се че си се чувствала добре Peace

# 494
Привет момичета,

От понеделник се престраших и започнахме да излизаме с малкия на разходка. Днес следобед ми се искаше да се разходим до морската с бебето, но се притеснявам от силния вятър там и за сега се разхождаме само в парка в Славейков.

А вчера и днес ни се наложи да излизаме заедно с малкия с колата. Ползваме столче за кола, но като го сложа вътре ми се вижда много свит и ми става жал.
Да не е още много малък за това столче и като го слагам в него да не стане някоя беля? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт