Бургаски майчета - 14 тема

• 31 783
  • 713
  •   1
Отговори
# 555
AtenaotnA ,няма ли шанс да ми дадът бебето малко по-ранко,не чам след 3-4 дни... Confused иска ми се да си е при мен...

# 556
Колко е унизително така да си искат. ConfusedНо Ангелов си е пословичен в това отношение. Rolling Eyes

# 557
  • Бургас
Аз родих с операция,при доктора,които си бях избрала, без да дам една стотинка. Не мога да разбера,какво толкова му харесват на Ангелов, само той ли е израждал с операции? Не го харесвам ,от както имах "удоволствието" да ме преглежда в патологична.

# 558
  • До морето :)
Ужас! И аз така съм чувала за Ангелов. Неприятно е, нали ако се плати за избор на екип, пак при него ще отидат парите. Не отиват за болницата, а за докторите. Поне аз така си мисля. Ама то си е и до човека.
По принцип за секцио, за да спестят пари докторите, ако са разбрани, насрочват операции, когато те са на смяна. А не идват допълнително, специално за раждането.

# 559
AtenaotnA ,няма ли шанс да ми дадът бебето малко по-ранко,не чам след 3-4 дни... Confused иска ми се да си е при мен...

Отиди да раждаш в Поморие, където бях аз и бебчо ще е при теб на 20-тия час Simple Smile
Ама знаеш ли как се става на всеки 2часа за да храниш бебето с операция в първия ден.........

# 560

Отиди да раждаш в Поморие, където бях аз и бебчо ще е при теб на 20-тия час Simple Smile
Ама знаеш ли как се става на всеки 2часа за да храниш бебето с операция в първия ден.........
Трудно се става,както и сяда  Simple Smile,но пак май е по-добре от колкото да ти го дадат на 4-тия ден и да е свикнало на биберон и АМ Simple Smile

# 561
Трудно се става,както и сяда  Simple Smile,но пак май е по-добре от колкото да ти го дадат на 4-тия ден и да е свикнало на биберон и АМ Simple Smile

Различни практики в двете крайности... и на 1-вия ден и на 4-тия не е добре, защо не може да е някъде по средата....

# 562
  • До морето :)

Е, добре, не съм раждала секцио, ама родилката не е ли е натъпкана с болкоуспокояващи? Как ще кърми?

# 563
На мен д-р Ангелов ми го препоръча дръг лекар и затова се доверих...абе всичко да мине безпроблемно пък парите не са важни,те се печелят...Дано стана по-бързичко след операцията,за да мога да ходя да виждам бебешока поне Simple Smile

# 564
Е, добре, не съм раждала секцио, ама родилката не е ли е натъпкана с болкоуспокояващи? Как ще кърми?

На мен лично кърмата ми тръгна на 3-тия ден, затова беше зор да ставам да ходя до друга стая да правя млякото за бебето само 20часа след секциото. Иначе  до 5-тия ми слагаха инжекции, честно казано не знам какви, но не ми казаха да пречат на кърменето.

Майлин, при всеки е мн различно Simple Smile Преди 3г при подобна операция станах сама 5-6ч след операцията, а сега при секциото - мислех, че сестрата, която ме накара да стана на сутринта е най-жестокия човек на света  Laughing Само бъди спокойна и всичко ще бъде наред  Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 19:29 от tishina13

# 565
И аз съм чувала,че няма пробем с кърменето,по-скоро е трудно заради самата операция да вземеш бебето...

# 566
  • Бургас

Съвсем не  Simple Smile А малкото, които слагат не пречат на кърменето, съобразени са лекарствата с това  Peace

Не е вярно това, че бебето свиква за 4 дни с АМ и биберон.  Peace Моята дъщеря чак на 4-ия ден започнах да я кърмя, защото имах проблеми преди това с Т и т.н. И нямаше проблем, в момента, в който я сложих на гърдата си засука прекрасно.

# 567
Не е вярно това, че бебето свиква за 4 дни с АМ и биберон.  Peace Моята дъщеря чак на 4-ия ден започнах да я кърмя, защото имах проблеми преди това с Т и т.н. И нямаше проблем, в момента, в който я сложих на гърдата си засука прекрасно.
[/quote]
Явно и тук зависи от бебета,защото имам познати които не са успели да закърмят въпреки желанието им....
 А за болкоуспокояващи-мен лично само в деня на операцията ми сложиха,бебето ми го дадоха на другия ден.
Майлин-глдай след операцията когато те раздвижат да ставаш по есто след това,може да е за 5 мин.,но не се залежавай.Всичко ще е наред! Успех!  Wink

# 568
Явно и тук зависи от бебета,защото имам познати които не са успели да закърмят въпреки желанието им....
 А за болкоуспокояващи-мен лично само в деня на операцията ми сложиха,бебето ми го дадоха на другия ден.
Майлин-глдай след операцията когато те раздвижат да ставаш по есто след това,може да е за 5 мин.,но не се залежавай.Всичко ще е наред! Успех! Wink

# 569
Майлин , на първия ден  изобщо не можеш да ставаш , на втория ден махат катетъра и системите  и почват да те раздвижват , ще ти го докарат да го видиш за малко (ако никой не се сети си го поискай) .На 3-тия ден те качват горе. Детето по принцип го дават на 4-тия , но аз си го поисках още щом ме качиха и те се съгласиха. Още като те изправят почвай да ставаш през 5 минути , със всяко следващо ставане ще ти е по-лесно и ще боли по-малко. Така ще си добре раздвижена и дай боже бебчо да  е добре , на третия ден като те качат си го поискай.Кажи им че се чувстваш добре и ги помоли. От там нататък обаче няма спане , да знаеш.  Идват сутрин само да го изкъпят и толкова. А за кърменето е много вероятно да не стане в болницата , но никакво отчайване. Моя засука още на следващия ден щом ни изписаха. Няма да купуваш АМ и като нямаш какво да те изкуши - при всяко зареваване слагаш на гърда  и като му изгладнее гъзеца ще прояде   Peace няма да се отказваш . Едно време не е имало нито АМ , нито шишета и биберони.
Бъди спокойна. Ангелов може да е корумпиран и всичко друго , но е чудесен лекар и добър оператор. Всичко ще е наред! Чакаме скоро да се похвалиш че всичко е минало и гушкаш едно сладко бебче! А в реанимация има таблети с нет - аз писах на момичетата още от там  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт