Бургаски майчета - 14 тема

• 31 489
  • 713
  •   1
Отговори
# 570
Аз ще ви обясня как става.
  ММ :  Искаме да попитаме как стават нещата като дойде момента, къде да ходим ?
  док:  Искате аз да израждам ли?
  ММ :   да
  док:  Ами като станат на определено време контракциите ми звъните и тръгвате към болницата и аз ще дойда там . Трябва да се платят едни 500 лв на болницата заради избора на екип , аз за себе си нищо не искам ама така са нещата по закон . Абе има един начин да се спести малко от сумата ....
 При което мъжа ми го прекъсна и му вика :
  ММ:  да , да , искам само да знам че можем да разчитаме на вас на 100 %
  док: ооо да , аз спя много леко , по което и време да звъннете ще съм там преди вас.

Впоследствие се наложи секцио и в деня на операцията преди да тръгнем към болницата ММ му звънна и го пита с какви пари да се подготви и той каза 400 ! И това е!
Веднага щом е излязъл от операцията го е дръпнал настрани  "да му обясни лично как е минала операцията"  Peace
Тъкмо щях да попитам за Ангелов ли става дума, че ми звучи мноооого познато Grinning Grinning Grinning Grinning

# 571
  • Бургас

Явно и тук зависи от бебета,защото имам познати които не са успели да закърмят въпреки желанието им....

Toва се дължи по-скоро на състоянието на гърдите, вида на зърното и това дали бебето може да го захапе добре, количеството коластра/кърма и т.н., а не на това дали 3-4 дни детето е яло АМ от биберон  Peace

# 572
Добрее,ще послушам думите ти AtenaotnA,благодаря за всичко казано Peace Нямам търпение и аз вече да си мина по пътя Grinning Много модерна реанимация имат Окръжа болница,с таблети Laughing браво,браво

# 573
  • Бургас
Мами как се борите с коликите?  Sad В началото имахме, защото при сукане взимаше много въздух. Оправихме кърменето и от 3-4 дни пак имаме. Само се напъва, рита с крачета и гледа тъжно. Даже вчера през деня и вечерта ревахме / до сега не и се беше чул гласа почти/. Мажа я с кремче на пантенол за колики и й давам капки - еспумизан. Помагат й след 30-40мин. за малко до следващото хранене... Не ям люто, пикантно, солено, подправки... и т.н.

И да питам някоя мама излиза ли в морската. Аз излизам самичка с бебка. Има много мами с колички, но си признавам - срам ме е да отида при 5-6 девойки и да питам: искате ли да бутаме заедно  Mr. Green  Whistling

Дребен, поизчисти си пощата, че немога да ти пратя ЛС

# 574
Мами някоя имала ли е черта на корема при бременност? Днес се пекох малко на слънце на терасата с анураг нагоре, че ме е страх да не се пигментира повече. Някой знае ли дали слънцето и пречи или и със слънце пак ще се махне. Че моята е много голяма и не искам да остане...  newsm78

# 575
  • Бургас
Линеа негра - аз имах и с двете бременности. Заради хормоните се образува. Увеличените нива на естрогена стимулират производството на меланин, естественият пигмент на кожата, а това се отразява в потъмняване на ареолите и типичната черта на корема. Всъщност, всички жени я имат, само че преди бременността тя е със същия цвят като кожата и не се забелязва. Тогава се нарича Линеа Алба. Изчезва след раждането. По принцип и на теория.
Първия път след раждането ми остана само под пъпа мнооооого слабо видима, даже си я харесвах и не исках да се маха. Сега имам все още почти до средата на корема, но не е много тъмна моята. Изчезва с времето, спокойно, но не винаги се заличава изцяло.

п.п. Намери ли лек за коликите? Моята дъщеря се напъва по цял ден и цяла нощ ... ръмжи и реве. Направо не се трае ... на ръба на силите си съм  Mr. Green

# 576
Ооо обичам си чертичката на корема,моята не е много тъмна...

# 577
Моята сякаш се търкаше все едно пада тен , пробвай в банята , може и да стане  Peace

# 578
Дребен и аз съм с доста дълга над пъпа черта и се чудя дали от слънцето няма да потъмнее повече? Родих на 04 март не е избледняла въобще. За коликите топличко компресче на коремчето приспива нашия

# 579
  • До морето :)
Моята си я нося още от първата бременност. Тъкмо взе да изчезва и хайде наново.

# 580
Моята след 1-та бременност изчезна напълно,сега пак се появи преди 1 седмица,но не е много тъмна и стига до пъпа!

# 581
Имах линеа негра с първата бременност и след раждането си я носих известно време, но изчезна с времето. Ходих си на плаж.
Сега с тази бременност пак я имам, но е по-слабо изразена засега.   bouquet

# 582
  • Бургас
Линията при мен се появи след раждането... но изчезна след около месец някъде... беше съвсем слабо доловима...

# 583
  • Бургас
Момичета, трябва да избера педиатър преди да съм родила, някоя може ли да ми препоръча добър такъв в Меден Рудник?

# 584
AУууу,това и мен много силно ме интересува,предложете ми и на мен педиатър в Славейков newsm78 Казаха ми д-р Мигарова,но тя вече не взима пациенти,доколкото чух..

Общи условия

Активация на акаунт