проблеми с държавна детска кухня - Люлин 6

• 1 671
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте! Намирали ли сте някакви неща в храната? Днес намерих косъм и се чудя дали е нещо инцидентно, случва ли им се често. Подадох сигнал към директорката на кухнята-майка. Поиска да види косъма...

# 1
Аз също живея в Люлин, но не смея да запиша детето си на кухня. Макар че около мен има много майки, които са страшно доволни. Готви се в Ябълкова, нали? И се разпределя в цял Люлин. Не смятам, че косъмът ще навреди на детето, но наистина не е приятно. Навремето бях записала дъщеря си и тогава си спомням, че бях намирала необелени моркови. Ако имаш сили, по-добре си готви ти на детето. Знам, че е доста трудно и не може да се разнообразява храната, но пък ще си знаеш какво и по колко слагаш.

# 2
Да, за същата кухня става дума. Записани сме от около 3 седмици и повече даже. Много съм доволна, като изключа въпросния косъм. Преди да я запиша на тази кухня имахме страшен проблем с храненето, не приемаше почти нищо друго освен плодове, зеленчуци (в суров вид), солети, бисквити и адаптирано мляко за подрастващи. 1-2 дни ни беше мръщенето към тази кухня и сега я ядем. Така че... това е много показателно за мен. Изключително разнообразно е за около 2 седмици храната не се повтаря, нито десертите, нищо.
След този косъм се заглеждам по-сериозно но не съм намирала нищо нередно... така че ние засега сме там Simple Smile

Иначе съм пробвала и частна кухня но няколко седмици бяхме, искаше ми се да свикне но... не... така че ... Wink

Аз също живея в Люлин, но не смея да запиша детето си на кухня. Макар че около мен има много майки, които са страшно доволни. Готви се в Ябълкова, нали? И се разпределя в цял Люлин. Не смятам, че косъмът ще навреди на детето, но наистина не е приятно. Навремето бях записала дъщеря си и тогава си спомням, че бях намирала необелени моркови. Ако имаш сили, по-добре си готви ти на детето. Знам, че е доста трудно и не може да се разнообразява храната, но пък ще си знаеш какво и по колко слагаш.

# 3
Защо да не може да се разнообразява храната? Не намирам причина. Можеш да питай майки с повече опит. Това е напълно постижимо  Peace. Единственото затруднение е, че си има висока цена. Не е евтино като детска кухня и изисква време.
Аз смея да твърдя, че моята кухня е в пъти по-разнообразна!

Общи условия

Активация на акаунт