Направих си перманентен грим на веждите - Тема 3

• 159 024
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
  • В сърцето на ММ
Привет.
Миналата година и аз си направих перманенти вежди,защото бяха станали много тънки и не растяха твърде.
Но досега на едната така и не изникнаха косми.
Има ли някой с подобен проблем?Цветът взе да изсветлява и стои много грозно така.Мазах с чесън,с рициново масло ,не искат да никнат косъмчета и това е.
Чувала съм ,че самото татуиране убива луковицата на косъма.Дано не е така. Sad

# 601

Това не е вярно.
Веждите ти ще израснат, но не очаквай да е от днес за утре. Поне година, ако не и две, за да се възстановят напълно.
Не си била при добър козметик щом за толкова кратко са започнали да изсветляват. Ходила ли си на ретуш?
Възможно е сама да си го разградила ако си мазала отгоре чесън и масла.

# 602
  • Ловеч
Еми е много добра, правила съм си при нея преди години.
Мислех да си направя подарък за рд-то - нови вежди, но съм бременна и се налага да изчакам края на годината.
Този път мисля да си ги правя при Цвети от Antoanette Beauty Studio и косъм по косъм... естественo стоят.

# 603
  • и тук и там :)
Еми е много добра, правила съм си при нея преди години.
Мислех да си направя подарък за рд-то - нови вежди, но съм бременна и се налага да изчакам края на годината.
Този път мисля да си ги правя при Цвети от Antoanette Beauty Studio и косъм по косъм... естественo стоят.

Моите са правени при Еми преди почти две години и също са косъм по косъм.

# 604
Привет.
Миналата година и аз си направих перманенти вежди,защото бяха станали много тънки и не растяха твърде.
Но досега на едната така и не изникнаха косми.
Има ли някой с подобен проблем?Цветът взе да изсветлява и стои много грозно така.Мазах с чесън,с рициново масло ,не искат да никнат косъмчета и това е.
E как не са израснали? Shocked Ти какво коламаска ли им прави? едва ли ще нацелят точно луковицата. и какво като я нацелят? той пигмента не е вечен.

# 605
  • В сърцето на ММ

Ето я веждата.Повече от година нямам нито един изникнал косъм.
Дано има промяна,но доста време си мина и разликата между пигмента и космите личи и ме дразни.

# 606
  • Варна
Brrr голяма разлика, но виждам, че са двойно по-дебели от както са били. Ти имала ли си някога косми на това място? Четох из форумите , че бадемово масло помага за растеж, ако си имала косъмчета и дълго време си ги премехвала, наистина ще ти е нужно повече търпение. Има и някакви стимулатори за растеж, но са малко скъпички (около 1000 лв.) и са малко количество. Ползвай и по-скъпи моливи за да ги рисуваш, те си имат съставки за подхранване на косъма.

# 607
1000лв?  Laughing 

С маслата подхранваш вече израснал косъм, по никакъв начин не влияеш на растежа му ако го няма никакъв.
Чесънът, по принцип, помага при косопад, може да се пробва и за вежди. Могат да се третират и с ампули за растеж, както и чрез продуктите на Равиталаш.

# 608
  • Варна
100 Laughing Объркала съм нуличките  Blush

# 609
  • В сърцето на ММ
Преди веждите ми бяха много гъсти.Но с течение на времето ми ги вземаха все повече като ми ги почистваха.И така изтъняха много.С чесън търках близо месец,накрая ми омръзна,а и мирише доста.

# 610
Е, само с един месец третиране по какъвто и да е начин няма какво да очакваш като резултат.

# 611
  • Sofia
velmar333 защо си решила този път да си ги правиш при Цвети от Antoanette Beauty Studio. Не можах да намеря много отзиви за нея, но пък снимките в страницата й ми харесаха  Rolling Eyes Аз си ги правих при Еми и останах доволна от формата, но след 2-3 месеца вече почти ги нямаше.

# 612
  • и тук и там :)
velmar333 защо си решила този път да си ги правиш при Цвети от Antoanette Beauty Studio. Не можах да намеря много отзиви за нея, но пък снимките в страницата й ми харесаха  Rolling Eyes Аз си ги правих при Еми и останах доволна от формата, но след 2-3 месеца вече почти ги нямаше.

Не, не ... аз съм писала, че моите са правени при Еми косъм по косъм.
Само и единствено при нея бих отишла   bouquet  много съм доволна и нямам намерение да правя експерименти точно с това Wink

# 613
  • Sofia
Извинявай, моя е грешката  Hug Въпроса ми е трябвало да бъде към Ив*

# 614
  • гр.София
Здравейте и от мен! Реших да пиша,тъй като ми предстои повтаряне на веждите,нямам почти никакви естествени,най.-много по 2-3косъма съм дърпала с пинсетата,просто нямах вежди,а чертички. Правих си ги точно преди година при Еми,е за съжаление не съм доволна. Мацката наистина е много мила,обсъдихме дълго формата и цвета,неколкократно ми показваше на огледало как стават. Още след първото падане на коричките обаче,цвета стана мнОого блед,направо като след туш останал преди години,имаше и разлика между самите вежди. На ретуша и казах какво не ми харесва,променихме и цвета,но не след падане на коричката пак избледня доста,като на места направо няма от боята. Общите ми впечатления са,че наистина разбира от работата си,и е мн.внимателна,формата която направи също е хубава(доста я променихме от естествената ми),но резултата не ме кара да се върна пак. Мисля да отида при Бисерка,надявам се да остана доволна.

Общи условия

Активация на акаунт