Направих си перманентен грим на веждите - Тема 3

• 159 993
  • 769
  •   1
Отговори
# 285
Аз ходих при Бисерка в София на 5 юни.Не са ми падали косъмчета от веждите. Относно това дали лятото може да се прави перманентен грим на веждите-попитах я дали може да се излагам на слънце и тя ми отговори,че няколко дни след процедурата не трябва. Колко дни обаче забравих, но със сигурност не повече от 10 дни. Сега в събота съм на ретуш и ще я питам.

# 286
  • В мечтите
Аз ходих при Бисерка в София на 5 юни.Не са ми падали косъмчета от веждите. Относно това дали лятото може да се прави перманентен грим на веждите-попитах я дали може да се излагам на слънце и тя ми отговори,че няколко дни след процедурата не трябва. Колко дни обаче забравих, но със сигурност не повече от 10 дни. Сега в събота съм на ретуш и ще я питам.
Много ти благодаря,може ли да я попиташ евентуално кога ще е в Бургас и да ми пишеш на лични.

# 287
Тъй като видях, че по-горе crazybrat е ходила в Цитмед
Всъщност аз съм човека в Цитмед, който се занимава с перманентния грим Simple Smile Не съм си правила, аз го правя, ако говорим за постовете по-горе за 3Д веждите.

А тази терапия "Сочни устни" не я гледайте, спряхме я, защото производителя ни подведе и ефекта беше доста по-кратък от обещаваното. Сега очакваме нещо подобно, но няма да се рекламира все още и първо ще го тестваме ние   bouquet Не е спряно в сайта ни, защото процедурата е с краткотраен ефект и я правим като подарък към някои други процедури  Flutter

# 288
Така е, като не следя темата  Mr. Green

Добре тогава, ще следя за новия вариант, не, че имам нужда много, ама ей така да пробвам искам  Crazy

# 289
Между другото, не падат косъмчетата след перманентен, освен ако не са тръгнали да падат преди това нали, но процедурата няма такъв ефект. И на мен иначе така ми бяха казали.

А относно сезона - лятото не е най-подходящия наистина, трябва 14 дни да ги пазиш от слънце, на мен ми казаха ако ходя на солариум в този период да слагам 50 фактор върху веждите.

# 290
Zdraveite i az da se vklu4a po-temata.V4era i az si napravih permanentni vejdi pri Biserka Petrova , no vse o6te ne moga da svikna s formata i debelinata, do sega sam bila samo s mnogo tanki vejdi za6toto ne iskaha da porasnat i sega mi e mnogo stranno.Imali takiva devoiki kato men koito po-trudno sa sviknali s vejdi4kite

# 291
bunita1983, като паднат коричките, веждите ще станат по-тънки и ще изсветлеят, така че не се притеснявай. И моите ми изглеждаха ужасно дебели и черни, но сега са ок и много си ги харесвам.

# 292
Zdraveite i az da se vklu4a po-temata.V4era i az si napravih permanentni vejdi pri Biserka Petrova , no vse o6te ne moga da svikna s formata i debelinata, do sega sam bila samo s mnogo tanki vejdi za6toto ne iskaha da porasnat i sega mi e mnogo stranno.Imali takiva devoiki kato men koito po-trudno sa sviknali s vejdi4kite
И аз днес ходих при Бисерка за перманентен грим на вежди. И аз сега се блещя пред огледалото и се мъча да си свикна. В сравнение с моите редки, светли и проскубани вежди, тези ми се струват като на Филип Тотю мустака...
Нямам търпение да паднат коричките, а и да ида на ретуш, че ми се струва, че едната ми вежда е по-надолу от другата Simple Smile

# 293
И аз днес ходих при Бисерка за перманентен грим на вежди. И аз сега се блещя пред огледалото и се мъча да си свикна. В сравнение с моите редки, светли и проскубани вежди, тези ми се струват като на Филип Тотю мустака...
Нямам търпение да паднат коричките, а и да ида на ретуш, че ми се струва, че едната ми вежда е по-надолу от другата Simple Smile       

naistina e mnogo trudno da se vazprieme6 dano naistina kato padnat kori4kite da stanat po-tani4ki...4e newsm78

# 294
# 295
На мен много ми харесва как ти стоят. Красива си така, някак екзотична. Моите са още по-дебели.

# 296

Много си красива и веждите много ми харесват. И моите са правени при Бисерка, но изглеждаха по-тъмни и дебели преди да паднат коричките.

# 297
  • и тук и там :)

Страхотни са! Ще свикнеш и дори ще забравиш как си изглеждала преди това Wink

# 298
Здравейте, опитах да прочета максимално много, но е доста Simple Smile)))
Има ли някой, който си прави веждите повече от 3, 4 години? Какъв е ефектът, като мине повече време?

Благодаря

# 299
И на мен ми харесват веждите ти. Проблема е,че ти си свикнала от преди.

Общи условия

Активация на акаунт