Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 65

• 29 564
  • 744
  •   1
Отговори
# 45

На такъв "творец" мога само да се "възхищавам".  ooooh!

# 46
# 47

На такъв "творец" мога само да се "възхищавам".  ooooh!
Работа на забавачницата. По едно време бяха  с перуки, та приличаха на гей сборище. И после, си лепнаха по едно от  яйцата на Зейнеп.

# 48
Hug Лагуни, прочете ли превода на разговора в пекарната?

Hug Да. Благодаря ти за превода!   bouquet  Джемрето не вярва на Кузей. Не вдява, че той е напълно сериозен.
Hug Щото после отиде да я спасява в бара от хулигани. Как да му повярва.

# 49
  • Тук някъде.....
На някои дами пък в темата им е нервно, защото ни Зейнеп, ни Дениз, нищо не става както са искали  Mr. Green
Никога не съм оправдавала простотиите на Кузей, защото душел под опашката на Джемре. Той това си го прави независимо от всичко и всички - от приятелска загриженост, не от нещо друго. Добре му го каза Джемре в пекарната - с неговите камъни по неговата глава. Между другото, епизодът го има обобщен в не-английския форум, няма да го публикувам, че източниците не са надеждни  Joy Joy Joy

А всички гифчета на викийо са страхотни  Heart Eyes и аз наистина й се възхищавам. Най-хубавите са и като качество из цялата мрежа. Мое мнение, не ангажирам никого с него.
Дафне, тази седмица ще сме романтични панди, а може и пияни, заповядай да ни видиш  smile3532

# 50

Hug Щото после отиде да я спасява в бара от хулигани. Как да му повярва.

Joy Joy Joy Даааа. Обаче това ще е само до този епизод. Следва продължение, което няма да се хареса на Джемрето.
Имам нужда да резбера какво каза тази тъпа, селска тарикатка Гюлтен  newsm11 на Кузей.
Много ми е интересен Баръш. Държи се така все едно няма вече нищо за губене. Влюбен си беше човека в Джемрето.

# 51
  • Пловдив
Благодарности за темата, Ромина!

# 52
  • Пловдив
На някои дами пък в темата им е нервно, защото ни Зейнеп, ни Дениз, нищо не става както са искали  Mr. Green
Никога не съм оправдавала простотиите на Кузей, защото душел под опашката на Джемре. Той това си го прави независимо от всичко и всички - от приятелска загриженост, не от нещо друго. Добре му го каза Джемре в пекарната - с неговите камъни по неговата глава. Между другото, епизодът го има обобщен в не-английския форум, няма да го публикувам, че източниците не са надеждни  Joy Joy Joy

А всички гифчета на викийо са страхотни  Heart Eyes и аз наистина й се възхищавам. Най-хубавите са и като качество из цялата мрежа. Мое мнение, не ангажирам никого с него.
Дафне, тази седмица ще сме романтични панди, а може и пияни, заповядай да ни видиш  smile3532

Даа, Софи пияни ама весели панди! newsm10

Да, се почерпим по едно за Джемре, а и утре е празник.... thumbsup

# 53
# 54

Joy Joy Joy Даааа. Обаче това ще е само до този епизод. Следва продължение, което няма да се хареса на Джемрето.

Hug Мдаа! Заглавието на статията е - предателство в Деня на влюбените.  Неслучайно е избрана тази дума. Знаем Кузейката колко е свръхчувствителен  към предателството. Той отряза сестра си Демет заради това. И сега следва същото за Джемрето. Трябва вече да се определи, а  не да дава такива разнопосочни сигнали. Моментът е труден, ако обича Джемре, преглъща горчилката и остава   до нея. Ако, честта е по-важна се оттегля. Това е смисъла на този момент.

# 55
Аз съм на мнение, че този момент ще сближи още повече Джемре и Кузей  Wink Така, както тя не го остави в най-трудните моменти, така и той няма да го направи - все пак е безумно влюбен в нея  Rolling Eyes
Мое мнение, не задължавам никого с него, нито искам да подразня  Peace

# 56

Hug Мдаа! Заглавието на статията е - предателство в Деня на влюбените.  Неслучайно е избрана тази дума. Знаем Кузейката колко е свръхчувствителен  към предателството. Той отряза сестра си Демет заради това. И сега следва същото за Джемрето. Трябва вече да се определи, а  не да дава такива разнопосочни сигнали. Моментът е труден, ако обича Джемре, преглъща горчилката и остава   до нея. Ако, честта е по-важна се оттегля. Това е смисъла на този момент.

Залагам на честта. До момента тя е била винаги на преден план за Кузей. Така ще е и занапред. Затова казвам, че на Джемре тези работи шега и се струват и си говори за Зейнеп и за Дениз, но е толкова далеч от истината.

# 57
# 58
# 59

Залагам на честта. До момента тя е била винаги на преден план за Кузей. Така ще е и занапред. Затова казвам, че на Джемре тези работи шега и се струват и си говори за Зейнеп и за Дениз, но е толкова далеч от истината.
+ 1. Абсолютно. Затова му сложиха в устата реплика от сорта, че и без друго Баръш си търси повод за нов скандал.  Вече, няма да има очи и да мъсти на Баръш, че бил подлец. И ще изостави Джемре. Най-вероятно, това отрязване, за което се говори във фрагмана. Върло интересно е кой направи снимките и веднага ги публикува. Той е новият злодей за ВНЛ-то. Стискам му палци. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт