Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 65

• 29 633
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Не съм гледала Мерве в друг филм, нали вече казах . Peace Факт, обаче, е че тук успя да се превъплати не само в ролята на мръсница, но и да изиграе и момиче, в което Кузей можеше да се влюби . И явно си се справя добре за второстепенна героиня, щом все още я гледаме , изпълнила си е заръката, дет се вика.

Ойкуто може и прекрасно да се е справяла в театъра, не съм я гледала, не мога да кажа . Значи, все пак я бива някъде, ами там да си стои де ! Laughing
Hug
Гледаме я Мервето щот ни я натрапват. Mr. Green Можело да се влюби Кузи, ама НЕ Е... Joy
Той сигур се е светнал за ''светлите'' черти на характера й и просто е подпалил джета с 200. hahaha
За мен най намаза Симай...тя си остана единствената отразена...до сега. Peace
В скоро време и Джема ще се похвали за ужасТ на Зейно.
Аз на финала Зейно я виждам или в кукувичарника или самоизметнала се в Босфора от мъка. Whistling

# 541
Кой те е излъгал, че ми е любимата актриса? Но в този филм ми е, да. А ти откога искаш да е в театъра? Още е толкова млада...
Първият сериал на Мерве е 2006г. Била е на 19 години.  Peace Нали ставаше въпрос къде е била Ойку, когато Мерве е снимала първият си сериал. Ти каза в театъра, но явно не е била Laughing Joy
И това за младостта не е аргумент. Дакота Фанинг от кога се снима по филми? Mr. Green Mr. Green

# 542
Дафне, понеже ми е интересно мнението ти, мога ли да те попитам нещо Wink Ако ВНЛ-то не стане както казваш ти, как виждаш края на филма. Сподели, ако не е проблем  Peace
Hug С удоволствие. Писала съм, но накратко. Началната заставка на филма,думите на Еджето, че накрая всеки ще получи заслуженото и някои събития от филма имат отношение към финала. Пламъци, искри, счупени парчета.
Трагичен финал, един от главните герои /Гюней/ убит, Бану - в психиатрия, Джемрето в затвора за убийство.  Кузей оцелява.

Peace благодаря, че ме отрази  Hug

# 543
Не съм гледала Мерве в друг филм, нали вече казах . Peace Факт, обаче, е че тук успя да се превъплати не само в ролята на мръсница, но и да изиграе и момиче, в което Кузей можеше да се влюби . И явно си се справя добре за второстепенна героиня, щом все още я гледаме , изпълнила си е заръката, дет се вика.

Ойкуто може и прекрасно да се е справяла в театъра, не съм я гледала, не мога да кажа . Значи, все пак я бива някъде, ами там да си стои де ! Laughing
Hug
Гледаме я Мервето щот ни я натрапват. Mr. Green Можело да се влюби Кузи, ама НЕ Е... Joy
Той сигур се е светнал за ''светлите'' черти на характера й и просто е подпалил джета с 200. hahaha
За мен най намаза Симай...тя си остана единствената отразена...до сега. Peace
Аз на финала Зейно я виждам или в кукувичарника или самоизметнала се в Босфора от мъка. Whistling

Гледате я, щот иначе как ще изпъкнат “добродетелите“ на черкинчето !  Mr. Green

# 544
Кой те е излъгал, че ми е любимата актриса? Но в този филм ми е, да. А ти откога искаш да е в театъра? Още е толкова млада...
Първият сериал на Мерве е 2006г. Била е на 19 години.  Peace Нали ставаше въпрос къде е била Ойку, когато Мерве е снимала първият си сериал. Ти каза в театъра, но явно не е била Laughing Joy
И това за младостта не е аргумент. Дакота Фанинг от кога се снима по филми? Mr. Green Mr. Green

Още по зле...за толко време на екран, нищо не е научила. Joy hahaha Joy

# 545

Блажени са вярващите. То целувката е мираж, каму ли счупване на прозорчето  Mr. Green Joy

# 546
Ама никой не го интересува как трябва да е според нас hahaha филма си се снима и без нашата намеса. Така, че ще видим кой крив, кой прав накрая. Госпожата Heart Eyes ами че за мен е талантлива, за теб не, какво има още да спорим? Факт е, че щом толкова яко я плюете, значи и това момиче добре си е свършило работата, не е ли така?
Тереза, ама ти май си яка фенка на Мервето? Извинявай, че хич не долюбвам любимката ти, ама...какво да се прави, факт. Умее да играе само гадни персонажи, като добро момиче хич я нямаше...

# 547

Блажени са вярващите. То целувката е мираж, каму ли счупване на прозорчето  Mr. Green Joy

А, сакън ! Тя Джемре не може да прави такива неща ! Зер ще и падне репутето ! Mr. Green

# 548

Тереза, ама ти май си яка фенка на Мервето? Извинявай, че хич не долюбвам любимката ти, ама...какво да се прави, факт. Умее да играе само гадни персонажи, като добро момиче хич я нямаше...
Да, спомням си, че заради нея се регистрирах в тиутър Mr. Green
Е, когато Зейнеп не беше лоша, не ви дразнеше толкова. Не виждам логиката в това, че не може да играе роля на добро момиче  Mr. Green

# 549

Извинете...един и същ филм ли гледаме...? newsm12
Ми тя целувка между тях имаше два пъти тамън...за кви миражи иде реч тукЯ? newsm48
То прозорчето може и да не се счупи, ама и Зейно ще си носи дамгата "НЕДООТРАЗЕНА" hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 550
Според мен Джемре не е за Кузей. Много късно се сети тя ooooh![/i]
[/quote]
Именно, и  пречука Зейнеп.  Зейнеп е жертвата в случая, и Джемрето - злодея.И затова Дж ще плати цената на грешния избор. Годеница на Гюней, жена на Баръш, обича Кузей,обърка живота на Зейнеп. Няма как да не й прочетат присъдата на финала.

# 551
  • Варна
 Ödüller- Öykü Karayel
Ödülleri
Yıl    Ödül    Kategori    Dizi - Film
2011    16. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri    Efes Özel Ödülü    Güzel Şeyler Bizim Tarafta
2011    Tiyatro Eleştirmenleri Birliği    Genç Yetenek Ödülü    Güzel Şeyler Bizim Tarafta

Награди
Година    Награда    Категория    Array - филм
2011    16. Познати Садри кино и награди за театър    Специалната награда на Ефес    Добрите неща нашата партия
2011    Асоциация на критиците театър    Награда за млад талант    Добрите неща нашата партия
(Гугъл така ми преведе)

# 552
Фенче,  Heart Eyes не спорим, виж как хубаво си се забавляваме . Никога не ме впечатлявала Ойку, че да коментирам играта и -коментирам качествата на героинята и .  Peace
На мен Мерве ми хареса и като добро момиче, докато Ойку....ми изобщо не ми харесва, ама тя добро момиче и никога не е била, де ! Laughing

# 553

Имам чувството,че на Къванч му се плаче по време на тази сцена Mr. Green
Абе може и накрая да ме изненадат с някоя гореща сцена  Mr. Green Joy

# 554
А ти откога искаш да е в театъра? Още е толкова млада...

Фенче,  Heart Eyes ми тя е толкова възхитителна и талантлива, според вас, че трябва да се е родила там, галиба ! hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Зачената с любов на сцената.

Общи условия

Активация на акаунт