Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 65

• 29 568
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Ами като се правеше на добро момиче ми беше толкова фалшива...с тези изкуствени усмивки, дето ги раздаваше наляво и надясно...затова започна да ми харесва като стана зла, влезе си в ролята, която е за нея.

# 556
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Според мен Джемре не е за Кузей. Много късно се сети тя ooooh![/i]

Именно, и  пречука Зейнеп.  Зейнеп е жертвата в случая, и Джемрето - злодея.И затова Дж ще плати цената на грешния избор. Годеница на Гюней, жена на Баръш, обича Кузей,обърка живота на Зейнеп. Няма как да не й прочетат присъдата на финала.
Мдаааа, със сигурност ще я прочетат...
Отразена или женена за Кузи!!! Whistling
А, Зейно може да си гризка ноктенцата пред къщата и Джема да й подава пиличка за нокти.

# 557

Извинете...един и същ филм ли гледаме...? newsm12
Ми тя целувка между тях имаше два пъти тамън...за кви миражи иде реч тукЯ? newsm48
То прозорчето може и да не се счупи, ама и Зейно ще си носи дамгата "НЕДООТРАЗЕНА" hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз говоря за бъдеща  целувка. Mr. Green Joy

# 558
  • Тук някъде.....
Това, което се случи в началото на филма, беше несправедливо спрямо Ойку, и доколкото съм чела /повярвайте, доста е!/, това за вкарването на Мерве във филма, са си чисти спекулации. Отначало, та до ден днешен си пишат колко била грозна, крива и бездарна. Но са единици.
При посещението си на сета /чакайте сега да ви изненадам малко с лични впечатления от почти всички актьори  Blush/, имах възможност да поговоря с доста голяма група от туркини - ами една фенка на Мерве не открих.
И в случай, че някой се чуди - на живо Къванч е още по-прекрасен.  Heart Eyes

# 559
Това, че Киво на живо е още по-красив съм го чувала и друг път. Ама ти как до сега не си се похвалила , че си го виждала newsm78 Не те е срам  hahaha

# 560
Това, което се случи в началото на филма, беше несправедливо спрямо Ойку, и доколкото съм чела /повярвайте, доста е!/, това за вкарването на Мерве във филма, са си чисти спекулации. Отначало, та до ден днешен си пишат колко била грозна, крива и бездарна. Но са единици.
При посещението си на сета /чакайте сега да ви изненадам малко с лични впечатления от почти всички актьори  Blush/, имах възможност да поговоря с доста голяма група от туркини - ами една фенка на Мерве не открих.

Софи, аз доколкото си спомням, това бяха впечатления на твои приятелки, които били открили сета ? Сега да разбирам ли, че са лични такива ?

# 561
Дедовото - чичовото , играе си момичето с Къванч и още поне шепа добри актьори и независимо от предпочитанията Тя е Джемре и до момента е единствената която обича Кузей.
Всички останали приказки са ви като мерене на п...и. Колкото и да ви е неподходяща, грозновата и т.н...играе главната роля, а тя се развива по съвсем логичен начин от авторството на сценаристите, което пък ви кара да го гледате всяка сряда и всеки ден да се обсъжда тук...

Къванч не го жалете, момъка си знае с кого ще си партнира при подписване на договорите си, и ако беше в негов ущърб нямаше да играе тук.
Двамата пресъздават емоцията и сцените им се получават, филма е драма не комедия все пак, не разбирам какво се очаква да се гледа  newsm78 ЗП е друг филм с друг сюжет НЕ е Кузей Гюней!

# 562
Добро утро  smile3501 smile3501 smile3501

# 563
То ако е за въпрос и ние известна група на "мамите" видехме Киво на крайбрежната в Истанбул. Караше си зеленото мазерати зад нашето такси.
Ама кво да кажа...не съм го пипала. За тва не сме се хвалили. Whistling

# 564
Според мен Джемре не е за Кузей. Много късно се сети тя ooooh![/i]
Именно, и  пречука Зейнеп.  Зейнеп е жертвата в случая, и Джемрето - злодея.И затова Дж ще плати цената на грешния избор. Годеница на Гюней, жена на Баръш, обича Кузей,обърка живота на Зейнеп. Няма как да не й прочетат присъдата на финала.
[/quote]

аааааа  Joy Joy Joy това е направо шедьовър. запаметявам си го в любими, за да не го търся като доказателство накрая на филма  Mr. Green

# 565

Софи, аз доколкото си спомням, това бяха впечатления на твои приятелки, които били открили сета ? Сега да разбирам ли, че са лични такива ?
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Като ходих за първи път в Истанбул в едно мазерати като това на Къванч видях момък приличащ доста на него, но съм далеч от мисълта, че е бил той  Mr. Green Joy

# 566

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

И аз видях в Истанбул в едно мазерати като на Къванч приличащ на него, но съм далеч от мисълта, че е бил той  Mr. Green Joy
Недей да скромничиш...него видя. Mr. Green Тва, че не се снимахме...не значи, че не беше зад нашето такси. Whistling

# 567
То ако е за въпрос и ние известна група на "мамите" видехме Киво на крайбрежната в Истанбул. Караше си зеленото мазерати зад нашето такси.
Ама кво да кажа...не съм го пипала. За тва не сме се хвалили. Whistling

Верно ли ? И не слезе от таксито ли ? Това аз задръстване щях да направя ! Crazy

# 568
Аз пък нигде не видях някой, който да прилича и на йота на Киво....то такива като него се броят на пръстите на едната ръка. А доста обикалях улиците, ама йок!
Госпожата   Joy Joy Joy не се съмнявам в теб!

# 569
  • Тук някъде.....

Онова, което споделих миналата година, бяха впечатления на мои приятелки, да!  Peace Вече си имам мои лични, и не става дума за една и също посещение.
Понеже ставаше дума за Ойку, на живо наистина е невероятно малка, слабичка като вейка - едва ли е повече от 150 см. Красавица, поне за мен. Очите й заемат 90% от лицето  Mr. Green Изобщо не ми направи впечатление на намусена, говори перфектен английски.

Общи условия

Активация на акаунт