Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 65

• 29 568
  • 744
  •   1
Отговори
# 570

Софи, аз доколкото си спомням, това бяха впечатления на твои приятелки, които били открили сета ? Сега да разбирам ли, че са лични такива ?
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

И аз видях в Истанбул в едно мазерати като на Къванч приличащ на него, но съм далеч от мисълта, че е бил той  Mr. Green Joy
Недей да скромничиш...него видя. Mr. Green Тва, че не се снимахме...не значи, че не беше зад нашето такси. Whistling
Приликата беше огромна, но все не вярвам, че съдбата ми се е усмихнала да го видя  Mr. Green Joy

# 571
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
То ако е за въпрос и ние известна група на "мамите" видехме Киво на крайбрежната в Истанбул. Караше си зеленото мазерати зад нашето такси.
Ама кво да кажа...не съм го пипала. За тва не сме се хвалили. Whistling

Верно ли ? И не слезе от таксито ли ? Това аз задръстване щях да направя ! Crazy
Да ти кажа мац, страх ни беше. С нас беше една кукувица детоп ако й бяхме казали навреме щеше да слезе от движение и да се метне на капака на колата. Издраскването на боята на колата щеше да е най-малкия проблем.  Crazy
Та се въздържахме първоначално и после като той се отклони й казахме...и познай от три пъти ква суматоха настана..."къде, къде..." само дет не рипна от прозореца. ooooh! ooooh!

# 572
Ясно, благодаря ти ! Peace Попитах, защото бях много впечатлена от това, че го бяха открили сета, а и тогава сподели почти същото, та затова . Радвам се, че и ти си имала възможност да го зърнеш, па макар и отдалеч. Аз, със сигурност, няма да се задоволя с това, ако го видя толкова близо до мен ! Heart Eyes

# 573
...и какво ще му кажеш в задръстването...Да преосмисли участието си в Кузей Гюней ли?

# 574
  • София
То ако е за въпрос и ние известна група на "мамите" видехме Киво на крайбрежната в Истанбул. Караше си зеленото мазерати зад нашето такси.
Ама кво да кажа...не съм го пипала. За тва не сме се хвалили. Whistling

hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 575
Това, което се случи в началото на филма, беше несправедливо спрямо Ойку, и доколкото съм чела /повярвайте, доста е!/, това за вкарването на Мерве във филма, са си чисти спекулации. Отначало, та до ден днешен си пишат колко била грозна, крива и бездарна. Но са единици.
При посещението си на сета /чакайте сега да ви изненадам малко с лични впечатления от почти всички актьори  Blush/, имах възможност да поговоря с доста голяма група от туркини - ами една фенка на Мерве не открих.
И в случай, че някой се чуди - на живо Къванч е още по-прекрасен.  Heart Eyes
Извинявай, ама аз много не вярвам. Миналата година писа същото. Сега нищо ново не добавяш. И аз

Софи, аз доколкото си спомням, това бяха впечатления на твои приятелки, които били открили сета ? Сега да разбирам ли, че са лични такива ?

Онова, което споделих миналата година, бяха впечатления на мои приятелки, да!  Peace Вече си имам мои лични, и не става дума за една и също посещение.
Понеже ставаше дума за Ойку, на живо наистина е невероятно малка, слабичка като вейка - едва ли е повече от 150 см. Красавица, поне за мен. Очите й заемат 90% от лицето  Mr. Green Изобщо не ми направи впечатление на намусена, говори перфектен английски.
Извинявай, ама аз много не вярвам. Миналата година писа същото. Нищо ново не добавяш сега. И без лични впечатления, мога да напиша повече за О.

# 576
С нас беше една кукувица детоп ако й бяхме казали навреме щеше да слезе от движение и да се метне на капака на колата. Издраскването на боята на колата щеше да е най-малкия проблем.  Crazy
Та се въздържахме първоначално и после като той се отклони й казахме...и познай от три пъти ква суматоха настана..."къде, къде..." само дет не рипна от прозореца. ooooh! ooooh![/b]

Добре, че не се знаем, щях да кажа - ми то това аз съм била, джанъм ! Mr. GreenНе през прозореца, през капака на тавана излизам .... Crazy

# 577
Ми, аз сега какво да кажа, като всяка седмица ходим с мъжо до Истанбул и си пием кафето с Къванч!?

# 578
Това, което се случи в началото на филма, беше несправедливо спрямо Ойку, и доколкото съм чела /повярвайте, доста е!/, това за вкарването на Мерве във филма, са си чисти спекулации. Отначало, та до ден днешен си пишат колко била грозна, крива и бездарна. Но са единици.
При посещението си на сета /чакайте сега да ви изненадам малко с лични впечатления от почти всички актьори  Blush/, имах възможност да поговоря с доста голяма група от туркини - ами една фенка на Мерве не открих.

Онова, което споделих миналата година, бяха впечатления на мои приятелки, да!  Peace Вече си имам мои лични, и не става дума за една и също посещение.
Понеже ставаше дума за Ойку, на живо наистина е невероятно малка, слабичка като вейка - едва ли е повече от 150 см. Красавица, поне за мен. Очите й заемат 90% от лицето  Mr. Green Изобщо не ми направи впечатление на намусена, говори перфектен английски.

Ех София, не успя ли да откъртиш малко инфо за сюжета за нас????????? Rolling Eyes Blush

# 579
...и какво ще му кажеш в задръстването...Да преосмисли участието си в Кузей Гюней ли?

Аз какво ще му кажа, не е твоя работа, добрутро !  Peace
Ей, сега ще взема да споделя с всички ! hahaha

# 580
Ми, аз сега какво да кажа, като всяка седмица ходим с мъжо до Истанбул и си пием кафето с Къванч!?

Ми къде си го повела, мъжО бе !  Laughing

# 581

С мъжа си.... ooooh! , извини ме  Praynig, но ...луда ли си отивай САМА за такова кафе Mr. Green Laughing Laughing

# 582
Еее, аз без него не мога да се доближа до Истанбул  Laughing Той самаа от Измир до там не ме пуска, щот знае, че веднага приставам на Къванч  Laughing

# 583

Софи  Hug
Направо ти завиждам за личните впечатления. Но трябва да е поне 1.58 , 1.50 съвсем детенце.
М/у другото една от приятелките ми и е слабо миньонче, наистина около 1.50, а е женена за висок и едър мъж.

# 584
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Ми къде си го повела, мъжО бе !  Laughing
Ние поне сами си ходим...Трайков на женско рандеву в Истанбул е персона нон грата. hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт