Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 65

• 29 552
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Нещата са пределно ясни, ами само си чешем клавиатурите тука ! Laughing
 А, да видим какъв секс ще има с Джемрето, пък тогава пак ще поспорим - кое как и колко пъти ! Laughing
Само след сватбата Simple SmileСамо дано дизайнер на роклята да не е Зуто, че с венчето видяхме какво стана, то като гребенчето на мащехата от Снежанка малко дойде...

# 661
Ама Госпожата, какви са тези приказки! Ми тя е непокътната девица, какви колко пъти!  Shocked

Mr. Green Ми - на, като забравих, че я пазят непокътната ! Е, малко употребявана, ама запазена ! Joy Joy Joy

И сега се сетих, че не е вярно, че Кузей не е поискал да повтори със Зейнеп. Сутринта, когато го събуди с целувка, така я придърпа при него, в леглото, че ако не беше влязла Хандан ханъм, хич нямаше и да я бави !

# 662
# 663
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ама аз пък друго не мога да разбера - айде вие докажете, че не е имало секс, че да ви видя ! Бяхте зад вратата, маскирани като панди ли, що ли ? Joy Joy Joy
Бързо било свършило- кой засича с хронометъра ? Брех, ескперти бе ! Mr. Green
Секс имаше, явно и добър е бил, иначе що Зейнеп още ще го обича ?! Wink
Нали в последния епизод, З.каза, че са били любовници. Момчето каза гаджета, Зейнеп го поправи. Любовници са били. Кузей не опроверга.
Излезнал умен Кузи...кво да спори с нея пред детето. Умния винаги отстъпва. Mr. Green
Не отстъпи, а си подви опашката. Гък не каза. И  я изпрати до вратата. Що ли не си остана в кухнята.
E, кво трябваше да направи? Да седне да обяснява пред детето, че тя го счита за любовник само защо й е видел ненките ли? Mr. Green

# 664
Ама Госпожата, какви са тези приказки! Ми тя е непокътната девица, какви колко пъти!  Shocked

Mr. Green Ми - на, като забравих, че я пазят непокътната ! Е, малко употребявана, ама запазена ! Joy Joy Joy

И сега се сетих, че не е вярно, че Кузей не е поискал да повтори със Зейнеп. Сутринта, когато го събуди с целувка, така я придърпа при него, в леглото, че ако не беше влязла Хандан ханъм, хич нямаше и да я бави !
Ух, завалийка...тамън да се фане за пръчката и некой я прекъсне... Joy hahaha

# 665
Няма да споря повече. Важното е, че секса между Джемре и Кузей няма да се случи НИКОГА  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 666
Няма да споря повече. Важното е, че секса между Джемре и Кузей няма да се случи НИКОГА  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Не пиши декларации щот после требе да си посипваш главата с пепел. Mr. Green

# 667

Ти да не си Едже под прикритие!?  Thinking

# 668

Точно, имаха вид на хора, които са били вече много интимни. Както и разговорът с Али на следващия ден. Чок гюзел е било със Зейнеп. И многозн.усмивка.

# 669
Няма да споря повече. Важното е, че секса между Джемре и Кузей няма да се случи НИКОГА  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy

Тя Зейнеп пръчката я калеса, не я мислете вие нея, ами онова джинджевето го жалете, че то жално си ходи ! Ми то си е направо срамота - да си била омъжена, пък да си честна. Познай колко те е бригал мъж ти, че даже и не те е пожелал . Което си беше и факт де !

# 670
Аз се отказвам от спора. Отивам да си гледам Деймънчо и Ленчето, там поне е 100 % сигурно, че станаха нещата и няма кой да ми спори  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

# 671

bouquet

Трябва да ги съберат, единственото нещо което иска Кузей е Джемре, не е справедливо това момче да страда постоянно. няма рецепта за щастие с определени пропорции и грамажи , но живота на Кузи не мое да е само черен...Всеки има право да опита да бъде щастлив въпреки всичко!

# 672
Тя Зейнеп пръчката я калеса, не я мислете вие нея, ами онова джинджевето го жалете, че то жално си ходи ! Ми то си е направо срамота - да си била омъжена, пък да си честна. Познай колко те е бригал мъж ти, че даже и не те е пожелал . Което си беше и факт де !

Цък, бе джанъм! Ми тя му каза Олмаз! Омъжена, ама непокътната!  Crossing Arms

# 673
[i]Аз се отказвам от спора. Отивам да си гледам Деймънчо и Ленчето, там поне е 100 % сигурно, че станаха нещата и няма кой да ми спори  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy[/i]

Щото сме прави !  Wink Hug  bouquet

# 674

Ти да не си Едже под прикритие!?  Thinking
То не е нужно да си Едже, че да се сетиш, че няма да го бъде  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт