Успешна и щастлива седмица момичета!

Снимки още нямам, но чакам да ми пратят.
Много работа свършихме на село, чистихме, боядисвахме, садихме...обаче сме доволни!
и знайте ,че ви мисля всяка една от вас но не ми се пише.
,дойде друга сестра и от раз ми намери вена на другата ръка.Сега две седмици почивка.Последният 4 курс преди Плевен е на 7.05 и 14.05.На 15.05 правя скенер и в зависимост от това дали ще успея да запиша час за 31.05- пътуваааам.Моля се на дядо Боже да направя най-хубавия подарък/след децата
/ на мъжо,че в началото на юни ми е рожденик
.
и
След сутришната новина, че са върнали отвлеченото дете, това е втора хубава вест за деня. Дай, Боже, да завалят повече добри новини и в нашата тема, че напоследък много трудности, болести и други неволи ни налегнаха. 

След сутришната новина, че са върнали отвлеченото дете, това е втора хубава вест за деня. Дай, Боже, да завалят повече добри новини и в нашата тема, че напоследък много трудности, болести и други неволи ни налегнаха. 

чула съм за кофичките от кисело мляко, но така и не успях есента да си пресадя лукофичките.Живот и здраве тази есен ще го направя 

, пак да идете така на пикник и да се забавляват дечко и кучо

, Зичето, Пацето, и всички всички, обадете се, дано да сте добре момичета, Фейчето вече размаха магическата си пръчица и се надявам нещата да вървят към по добре 
, но да се надяваме, че хубавото предстои 

Препоръчани теми