Ама пак няма кафе...
Айде бързо да го метне някой!!!!

- голяма обърквация настава, защото не знам кога ще ми приключат договора, аз съм писала за район на месторабота новата ми работа, на която реално не съм назначена още, освен това имам само 2 седмици, за да запиша детето, а положението ми е неизвестно... Може временно и безработна да се водя
.
и въобще всички многодетни семейства.... Аз съм с едно и се чудя къде да се скрия
. Като някой ми заговори да сме имали още едно и ми идва да му причиня нещо... лошо
.
.
.
.
И съм много горда от себе си.Та май няма за какво да се хванат и да не ме вземат.Обаче докато не чуя аз от техните уста..........ми е свито и притеснено.Ще бъде огромно облекчение и за мъжо.Защото сега той е единствения, който вади парички вкъщи и много се тормози и много работи.

блузка, която е в светло зелено с лютеница, ама от най-цапащите и забоядисващи. Блузката е памучна. Страхотно много си я харесвам и искам да я спася
, обаче не знам какво да я правя... Сега съм я оставила в коша за пране и ми се плаче 
, и ми отказа и още ми е много гадно... Дано не им ги удържат от заплатите...

Обаче всичко това ми отне половин ден и не толкова заради висенето по опашки,ами да ви кажа честно заради пътуването от нас до там и обратно.Точно предизборно явно
Това връщане ми отне 50 мин.,време,за което почти щях да съм стигнала гр.Шумен,ако бях тръгнала от Варна
от таванен простир.Цапали,хвърляли...хем през седмицата също пера.Ама то сега така е.Стопли ли се и се преобличат по 100 пъти
И да не мислите,че с това приключих?Неее,пазарих и после готвих.За мене пилешка супичка,а за другите
Ееее,не може.Малък е още.
,после ще излизам с дребния,а на вас хубав ден 
не нарочно,но...Честит имен ден и на теб!Жива и здрава и мнооого щастлива!

Да е здрав, да е палав, да расте в мир и безгрижно детство !

Препоръчани теми