КИВИ + КОМ = КИС - 24

• 44 010
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
...... защото не мога да спя сама  (луда работа ви казвам  ooooh! )   Hug

Фейче,това е психологичен+ емоционален проблем.......Пиши ми на ЛС ,ако мога да ти помогна- ВИНАГИ!!!!

Зиче, алкохолизмът може да се лекува, САМО ако човекът го осъзнава и иска да се лекува. Иначе... Обаче алкохолиците, когато са трезви, мислят, че нямат проблем, а когато са пияни - няма смисъл да се говори с тях. (Говоря от горчив личен опит) Дано тези хапчета помогнат и да се отврати от гадния алкохол!  Praynig Радвам се, че майка ти се е стабилизирала. Нека стои при теб, докато нещата се поуспокоят.

Hug

За това изказване ....ЗИЧЕЕЕЕЕЕЕ.......ПОДКРЕПЯМ С ДВЕ РЪЦЕ казаното от Фейчето.....Така е!......Знаеш! Племенницата ми почина от това преди известно време.Знам какво е!!! ooooh!.........
Ако трябва вземете ГЕНЕРАЛНО решение с Тони,Мими(ако трябва....)......Но не оставяйте възрастаната жена в тая ситуация на тормоз......
...Поне старините да си изживее спокойно(щом е здрава да се порадва на живота нормално....Дай Боже!)

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 20:44 от TheNMaster

# 511
Фейче,благодаря за напомнянето-писах в другата тема.
Момичета,много забравям напоследък  Embarassed Разсеяна ли съм,от ЕГН-то ли  Rolling Eyes За това напомняйте ми,ако трябва по няколко пъти,няма да се сърдя.
И в тоя дух на писания,днес пропуснах да се похваля,че от 32 кг съм станала 35,т.е пак почнах да качвач кила.  Whistling
Юлеее,много фешън си била на партито.Браво,браво!Радвам се,че сте си починали макар за кратко,и без това много работите.
Зиче,и аз съм съгласна да оставиш майка си при теб,но като знам как старите хора ги тегли мястото където е преминал живота им,си мисля,че може и да и е трудно.Най-добре,ако може да се разреши проблема с племеника и алкохола,макар,че не искам да те отказвам,но е доста,доста сложен казус.
Хммм,ако съм пропуснала някого не е нарочно,прочетете по горе защо е така  Mr. Green
На всички ви лека и спокойна нощ  Hug !
П.П.Мдааа,  Mr. Green пак забравих-Зиче,паричките в сметката са 5296,59 лв. Само от тях мога да си платя втория преглед и самата процедура- 5250 лв. и остават.А за път няма да давам пари ,дори и за придружителя.Социалните ми издадоха карта за пътуване по БДЖ за безплатно пътуване 2 пъти в годината. Така че пари има/нали и ние събирахме/ ,те не са вече проблем.Важното е да ида,да махнат това което е останало от тумора,да нямам разсейки,и да си кажа "Ей,живот,здравей,здравей!"

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 22:01 от lucia

# 512
Браво Люска! .....  newsm68
Харесва ми това дето пишеш!

Мдам,забравих аз пък Юлето... ooooh! Юлеееей.....МноУ си хубава бре!  Shocked .....Брях!....пу-пу-пу....
Дай Боже всекиму така да изглежда.....

# 513
Ee, Юле, направо си убийствена Hug  bouquet . Искам и една снимка от близо на сандалките Heart Eyes .

Луска, все такива новини да чета, искам! Браво, много, ама много се радвам за теб - и за килцата Party , и за паричите Party Hug

Фейче, и аз не мога да спя сама, мъжът ми замина за една седмица за Варна, малко след като заживяхме заедно. В четвъртък вече имах чувството, че ще умра от недоспиване #Crazy Laughing Laughing . От тогава не ме оставя сама за повече от 3-4 дни.

Аз вчера с какви обувки се сдобих Crazy . Ще им направя по една хубава снимка (2 чифта са, да не си помислите, че ще снимам всяка обувка  Joy ) и ще се похваля Laughing .

Мастърче
, вие сега къде сте? Изчистихте ли сметките с хазяите?

# 514
Хайдееее,ставайтеее!Знам,че навън е мрачно и студено,но елате на кафе  Hug
Аз вече заведох малкия на градина,закусих и...ще си почивам  Mr. Green докато измисля какво да наготвя Thinking

# 515
ДОбро утро!
Аз пих кафе, разходих кучето и отивам на работа Tired .

Приятен ден, въпреки гадното време  bouquet

# 516
Добро утро, красавици!
Навън е мрачно и мокро, ама това не трябва да е води до влошаване на атмосферните условия и тук, нали?  Wink  Ето - при Люската цъфтят цветя и мирише на кафе.  Hug Люси, измисли ли какво ще готвиш, че да ти крадна идеята.  Mr. Green

Момичета, знаете ли какво ми се случи снощи? Бяхме на китайски с цялата тайфа и на връщане, в дъжда, виждам нещо черно и продълговато на земята. Телефон. Малко по-нататък едни очила. Гледам телефона, очилата и си мисля какво ли е да загубиш едновременно средствата за гледане и за връзка с близки хора. Звъннах на един от номерата в телефона и разбрах кой е собственикът. Самотен човек, наближаващ седемдесетте. Не можаха да ми кажат обаче точен адрес, а той пък нямал никакъв друг телефон и няма как да му кажат той да ми се обади и да си вземе телефончето. И тръгваме вечерта с мъжа ми от врата на врата около мястото, където намерихме телефона и ... намерихме адреса. Обаче никой не ни отвори. Тази сутрин отидох, оказа се, че има портиерка, която ми каза, че човекът не си ходи в това жилище (явно има друго), а идва само през деня и си работи нещо в един от гаражите. Обаче било много рано, той идвал по-късно. както и да е, оставих телефона и очилата на нея (всъщност, приятелят му снощи ми каза именно на портиерката да ги оставя, но беше много късно и тя си беше отишла). Сега се чудя дали да мина оттам да проверя дали си е взел телефона. От една страна искам да се уверя, че всичко е наред, от друга не искам да си помислят, че не вярвам на портиерката или че искам благодарност.... Сега ме е яд, че снощи не си звъннах на моя телефон, за да взема номера и да му се обадя днес....

# 517
Добър ви ден!
Днес ми е първият почивен ден, ура! newsm19
Нищо, че имам за готвене и чистене, но пък си изпих кафето с вас. Grinning

Луска, леле 35 кг!!Значи аз с моите 53( наобратно на твоите цифри) направо съм тежкотоварна. Laughing Но се радвам, че си по-добре и хапваш.Все така да си, че и по-добре.

Фейче, не съм се и съмнявала, че ще постъпиш по друг начин. Hug Рядко се срещат вече добронамерени и честни хора!  bouquet
И си казвам, че днес ще готвя пилешко с грах и картофи във фурната.

Обаче не можах да видя снимките на Юлето.Явно са наистина дълбоко скрити. Rolling Eyes

Хубав и успешен ден, момичета! Hug Heart Eyes

# 518
 Hug Hug Hug

Привет сладурки.

Люска  Heart Eyes много ми харесва как звучиш.Само така  Naughty не те даваме на някакви там осмокраки.Айде да минава и тая ХТ и да отиваш в Плевен да се отървеш окончателно от тумора  Hug Hug Hug Обаче като прочетох колко кила си  #Crazy Ама ще качиш, лека полека.

Юле
и аз не видях снимки  Sad Ама иначе хубаво сте прекарали, и по плажа щом сте се разходили  Hug

Аз да ви кажа още нямам резултат от палцестискането ви.Бях на интервю в четвъртък, и уж казаха, че ще ми се обадят в петък или най-късно в понеделник.Ама като ги знам колко са бързи тук  ooooh! Уж сигурна работата ама аз не мога да се успокоя докато не почна.Та продължавайте още малко да стискате палци  Hug

Отивам да пооправя малко, че към обяд ще ходя да гледам едно бебе, тя мома стана вече де, почти на годинка  Mr. Green

Лек ден на всички ви   bouquet

# 519

Мастърче
, вие сега къде сте? Изчистихте ли сметките с хазяите?

Да изчистихме.....(ПоловинЪт беше в поза "буква Ф " и никой нищо не посмя да каже.... Laughing )
Сега сме на новото място вече...Полека лека се нареждат нещата....

На Юлето новитИ УбуФки да ви покажа.Купила гиЙ днеска протиФ гадни клиенти......

smile3532 smile3534 smile3533

Скрит текст:

# 520
  • На планетата земя
Здравейте хубавици! Simple Smile
Люси,браво на тебе,свежа и бодра звучиш,че и хапваш ,само така!Скоро ще си и чисто нова. Hug
Аз видях едни снимки с една хубава синя рокля ,но на кой бяха забравих. Embarassed
Елица сестрица,дано се обадят и получиш мечтаната от теб работа.
Мам4е,в сравнение с твоите 53 аз съм слон,щото да не казвам колко съм. Laughing
Пролетна фея,де да бяха като теб всички.Дано си е намерил вещите човека.
Нашият малчуган иска да ходи на детски лагер и аз се чудя и мая дали да го пускам. Whistling
Досега се разправяхме тука,накрая май ще отстъпя,но сигурно час по час ще му звъня.Боже като се знам сигурно докато завърши училище ще го дондуркам.Трябва ми да купя детски държдобран,знаете ли откъде мога да намеря такова нещо?

# 521
Добро утро!Днес вече се показва слънчицето ..

Бубе, досега моят юнак не е бил на детски лагер, а само на екскурзии за 1 ден.Но и аз съм същата паника, и все му звъня. Blush За мен все още си е бебчето на мама.Не знам за дъждобрана, обаче.. Thinking

Ели, дано скоро имаш обаждане за работата! fingerscrossed Praynig

На всички ви желая денят ви да е слънчев, спорен и успешен!  bouquet

# 522
Добро утрооо!
Бубе,Мамче,и аз бях като вас така,но след първата екскурзия за 3-4 дена,оставих на тях самите да ми звънят.И децата си се обаждаха регулярно.Пък то притеснението винаги ще си го има.И като станат малко по-големи и започнат да пътуват до у-ще,и като започната да излизат с приятели,и като хукнат по дискотеки...та дори и като се оженят...
За дъждобрана,Бубе,аз миналата година взех на малчо от Джъмбо, и в това време ми върши страхотна работа.
Хейййй,всички останали,ставайтеее и елате да си поприказваме!
Жаки и Анкасчето съвсем ни забравиха  newsm78
Хубав,ползотворен и успешен ден   bouquet

# 523
Малеее,няма кой един чай да изпие с мене  Cry Цял ден никакви ви няма  Crossing Arms

# 524
  • На планетата земя
Аз съм тука Люси  Simple Smile
Дъждобран така и не намерих,явно може и до Джъмбо да трябва да се ходи.
Детето настоява да ходи,тъй че не мога да се опъвам. Simple Smile
Пък притеснението ще си го има. Simple SmileМайки сме,докато се оженят все ще ги мислим. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт