КИВИ + КОМ = КИС - 24

• 44 007
  • 724
  •   1
Отговори
# 495

Ама припаднах днес от притеснение, добре, че никой не ме видя, голям срам... Embarassed . Само малко дупето си понатъртих, но вече минава.

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Къде припадна бе дЕте!!!!.......Защо НИКОЙ не те е видял?!......Офффффффффффффф........
Ако ми беше наблизо да видиш как щях да те  'спася' набързо......Пфуууууууу......
От напрежение  е било.......зЕми пий тия дни разни зеленчукови фрешове да ти подсилят организма....Все пак е пролетна умора за организма тая смяна на сезони и т.н. .....Знаеш де....
мА ако искаш да подсилиш организма  - сега е времето......
(простичко,но ефективно е ябълка,морков и червено цвекло.....Стига да имаш сокоизстисквачка.......)

# 496
Мастерче Hug Hug . Бях си на работа, ама то стана сутринта. Уж се бях хванала за ... нещо, но като започнах да се освествам, бях на земята и ми беше много лошо.
Много ми дойде напрежението тия дни , май забравям и да ям Rolling Eyes . Явно са се понатрупали нещата... Попринцип съм много емоционален човек и не знам как да си владея емоциите и какво да правя с тях, взимат връх... и ето ти резултата. Но след като се чух с мацката от съда ми олекна малко. Сега съм добре. Освен това, се наплюсках като невиждала храна hahaha и вече съм на 6 Grinning

Благодаря ти Hug Hug

# 497
Закуската молиииим.....

.... Уж се бях хванала за ... нещо....
Хващай се за "Нещо"-то по-често,за да не припадаш така.....

smile3532 smile3533 smile3534

# 498
# 499
  • Пловдив
Нямам време да пиша ,пък  и не ми се пише , Sad но ви мисля и чета от време на време.
Разправям се със майка ми не е добре два дена  не иска да говори гледа някъде и тя не знае къде , Rolling Eyes  та я гледам. Tired Но днес вече е по добре ,водихме я да и четат молитва в църквата  .

Люска не съм я чела как ли е? newsm78 newsm78

# 500
Оф, бе Зичееее......Аман от проблеми! .....Изтощава се организма така....
Май всички все сме "на педали" все......
Дано се позакрепи женицата,че много се е изтормозила.....Явно психически много е тормозена.....Милата!
Да я поздравиш специално ей! С голямата кошница.....

# 501
Абеее,тук съм и ви хвърлям по идно очо,но нямам какво да пиша.Настройвам се психически за утре,нали започвам третия курс и...Инак да се похваля,кръвните изследвания са ми почти перфектни.Доскоро единия от чернодробните показатели и някакъв дето е свързан с панкреаса бяха много високи,а сега са спаднали.Е, тоя на панкреаса е с 1 единица по-висок от горната граница,ама как беше преди  ooooh! Времето нали е хубаво,та излизам с малкия навън-той да дивее,а аз се препичам на слънчице.Ям,не повръщам,обаче много често почна да ме боли стомаха както в началото  ooooh!  и не мога да  разбера от какво е  newsm78 .
Отчетох се.Хубава и спокойна вечер,приятелки  Hug

# 502
 Hug Hug Hug

Ей ме на и мен.Прибрахме се днес, пълен състав  Grinning Ама Анита искаше там да остава  Crazy Как бе мамо ще оставш тук, ама аз какво ще правя сама вкъщи  Crazy Луда работа ви казвам.

На всички много целувки и прегръдки и утре повече, че ми е едно уморено (нали само аз шофирам  Crazy )Отивам да лягам  Hug Hug Hug

# 503
# 504
Добро утро!
Отдавна не съм писала, ама хвърлям по едно око, макар и "по диагонал" Simple Smile.
Люска, дано мине по- леко този път. Радвам се, че изследванията са ти добри, хапвай и бъди спокойна.
ЗИЧЕ, как е майчето?
Еличка, добре си дошла! Ама вие с кола ли се придвижвахте? Леле, то голям път...

# 505
Добро утро!

Еличка, кажи ни за какво стискахме палци? Hug

Зиче, не съм забравила да питам за хапчетата, надявам се скоро да мога да ти напиша името им.

Аз съм добре, днес добре поспах Mr. Green .

# 506
Цоп и аз тук  Mr. Green Върнах се от поредната вливка.Кръвното ми пак 80/60.Лекарката ми каза,че много често хора с високо кръвно като почнат терапията им се нормализира.Аз понеже пия хапчета за смъкване и явно допълнително пада.Посъветва ме да си посетя кардиоложката,да прецени как да процедираме,защото пия бетаблокер и не мога ей така да го спра.Иначе и тя каза,че изследванията ми са чудесни.Тоя път обаче първо ми вляха нещо за кръвното и после моето лекарство.Чувствам се добре като след ХТ,не като преди.Живот и здраве след последното вливане на 14.05,правим скенер и Плевен ме чака  newsm68 .Вече обядвах и не съм повърнала  Whistling .Купих си червена боровинка и сега ще я зобам  Mr. Green .Абеее,да си кажа-от рак няма да умра  Mr. Green ,от друго ще да е  Mr. Green Ще си полягвам,но ще ви следя.На всички  Hug

# 507
  • Пловдив
Да ви се обадя ,че мама вече я стабилизирах и е спокойна. Hug
Много се притесних мислех си ,че полудява  ooooh! ooooh!

Дуня ми се обади и каза за едни капки против алкохол  и ги продиктувах на брат ми да ги поръчват иначе мама няма да я пускам да си ходи ако няма развитие там. Naughty Naughty

Хейли не се притеснявай мила ако можеш питай само не се притеснявай аз вече им казах за капките.
Люска радвам се ,че изследванията ти са добри и сега ако стомаха ти мине вече ще си топ. Hug Hug Хайде да минава този тур на ХТ и да отиваш да морат гадината в Плевен bash bash
Не се преяждай да не те боли от това ,честичко по малко хапвай Hug Hug Hug
Паричките ще са достатъчно ли ? Hug Hug
Момичета силно ви прегръщам милички ...много ви обичам да знаете !!! newsm51 newsm51 newsm51

# 508
... Mr. Green .Абеее,да си кажа-от рак няма да умра  Mr. Green ,от друго ще да е  Mr. Green Ще си полягвам,но ще ви следя.На всички  Hug
А така. Отдавна това чакам да чуя!!!!! Hug Hug Hug Силно се надявам да умреш от старост на поне 100 години, заобиколена от деца, внуци  и правнуци!!! И като те виждам каква жилава върба си  - вярвам че ще е така!!!! Hug
ЗИЧЕ - добре е че си я стабилизирала. Много мило ми стана за жената... на толкова години а все мисли и преживява.  ooooh!Да не дава Господ такъв проблем в нечия къща. Истината е че това е болест и не можем да си го избираме... НО ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕКУВА!!! Трудна работа. Пожелавам ви сили и всичко да се нареди... Hug
Хейли...чета нова работа..припадъци... Моме!!!!! Naughty Ядене му трябва - знаеш
то на глад и притеснение - не може!!!
Момичета другата седмица със дългият напоителен пост...че вече две съботи ви опущам Mr. Green Ма нали бях чайка тия дни... ДЕБЕЛА чайка дето трябва да мине на диета при това Blush Blush
Иначе купона беше супер. Успях да вляза в роклята...и да изляза.... Mr. Green Разходихме се на плажа и в ботаническата градина. Изобщо- добра почивка си беше!!!
Скрит текст:
снимките скрити... то си е за криене да ви кажа... Embarassed

# 509
Само да се обадя, че съм тук и съм добре. Пак имах много ангажименти тази седмица, освен това мъжът ми беше в командировка, а той обикновено много ми помага, и сега съвсем го закъсах. Пък и аз все се притеснявам, когато замине някъде, особено ако няма да се върне същия ден, защото не мога да спя сама  (луда работа ви казвам  ooooh! ) За щастие той се прибра вчера, та сега поне за това няма да се притеснявам. Обаче багажът му не пристигна с него.  Twisted Evil  Та трябваше да се разправяме на летището и да ходим вечерта да си го получим с друг полет. Забавното в случая беше това, че той пристигна от Франкфурт, а багажът му от Мюнхен....  Mr. Green
Обаче аз снощи не можах да заспя до 3 часа, въпреки че не бях сама, и днес не можах да стана сутринта и да заведа Поли на градина. И я оставих в къщи. Надявам се утре вече да съм във форма и да се организирам по-добре.

Зиче, алкохолизмът може да се лекува, САМО ако човекът го осъзнава и иска да се лекува. Иначе... Обаче алкохолиците, когато са трезви, мислят, че нямат проблем, а когато са пияни - няма смисъл да се говори с тях. (Говоря от горчив личен опит) Дано тези хапчета помогнат и да се отврати от гадния алкохол!  Praynig Радвам се, че майка ти се е стабилизирала. Нека стои при теб, докато нещата се поуспокоят.

Луска, много се радвам за теб, мила. Вярвам, че от ден на ден все по-добри новини ще ни носиш.
Ако можеш, би ли влязла в другата тема да напишеш няколко думи за състоянието си - хората там също се интересуват за теб и те мислят.
Hug

Общи условия

Активация на акаунт