КИВИ + КОМ = КИС - 24

• 44 008
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Та 16ч ваше време е 14 наше.Да ми стискате палци

Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Оффф оправих я мама вече поуспокои се ама така се е наплашила от пиянските истории на племенника, че превърта от време на време и започва да повръща от притеснение и мислене за заплахите му че щял да се самоубие. Та моля ако някой знае как може да го заведем този да се лекува от алкохолизъм да казва... аз лично ще го вкарам в болница но не знам как се процедира при такива дето не искат сами да си помогнат. ooooh! ooooh!

# 481
Офффф,бе Зичеее,какъв проблем  ooooh! Ми той племеника ти при майка ти ли живее? Много сложно щом не осъзнава кви ги върши...То алкохолизъм лекува ли се  newsm78 Пиеш,пиеш,ами легни,наспи се,не да буйстваш,пфууу...Не мога да ти дам идея къде да почукаш,че да го лекуват. Няма ли подобно на наркокомуните места където да лекуват алкохолици  Thinking или в психиатрия нещо...Оффф,не знам,не знам...Само от опит детски зная,че е много неприятно  Tired

# 482
Момичета, бързам да ВИ БЛАГОДАРЯ МНОГО, МНОГО, МНОГО!!! СТИСНАТИТЕ ВИ ПАЛЦИ И ПОЛОЖИТЕЛНАТА ЕНЕРГИЯ МИ ПОМОГНАХА Hug Hug Hug
Та, на 7.05 започвам на нова работа, като съдебен секретар newsm44 newsm44 , толкова ми е кеф, че чак лошо ми стана Crazy . Не мога място да си намеря от щастие!

Зичка, леля ми слагаше на свако едни хапчета против пиене, тайно в храната му, ставаше му лошо при първата глъдка алкохол и така го отказа! Успех! Hug Hug Hug

# 483
  • Пловдив
Люска той не буйства но ги изнудва за ракия също и като не му даде неговата детето да види и започва все да се самоубива и така притеснява майка ми. Само за нея ми е жал ,брат ми да се оправя като говорих едно време че ще го изпуснат и ,че се прибира пият още не навършил 18год.  Това е проблема и майка като е възрастна жена не мисли реално ,че по този начин я изнудва и тя жената му даде пари от 190 лв пенсия...страхува се и цялата се тресе от притеснение вече.
А той почна работа това което искаше караше ТИР и нямаше проблем от както го набих преди нова година. Та като видял неговата скрофа при работодателят му и тя му се заканила че ще види той ,защото не и е казал ,че работи и тогава се налял така та три дена не изтрезнява и пропуска курса си за Турция и сега е без работа пак тъпака bash bash bash bash bash
Бе там е толкова сложна работата ,че аз вече заради това не мога и на село да си отида. ooooh!

ХЕЙЛИ МНОГО СЕ РАДВАМ ,МНОГОООООО Hug Hug Hug Дано ти харесва и всичко е наред със работата която е видимо ,че ще работиш със кеф!
Моля те ако не те притеснявам само Stop питай какви са тези хапчета и  как се казват  Praynig Praynig Много ще съм ти благодарна моля те Praynig Praynig

# 484
Уф Зиче, много сложна ситуация  Sad Дръж я сега мама при теб, да се поуспокои малко.
Иначе нямам никаква идея какво да те посъветвам.

Хейли
честито миличка нова работа.С много кеф да си я работиш и много парички да изкараш  Hug

Благодаря ви за стиснатите палчета.Ще ви кажа резултата утре или в понеделник  Praynig

Сега отивам да оправям багажа, че към 6 довечера тръгваме за Лондон.

Hug Hug Hug Hug Hug

# 485
Здравейте, момичета!
Благодаря ви от сърце за пожеланията за племенника, и за новата ми работа!  bouquet
Днес ми беше 1-я раб. ден(както знаете).Като разглобена съм ..  Crazy Отвикнала съм да търча, но ще се свиква, това е положението.Няма хляб без кора.А и за момента нямам друга алтернатива.
Хейли, много се радвам за теб, и че си намерила твоята работа! Hug
Стискам палци и на Ели, да стане това, което желаеш! Praynig
Не съм многословна, но ме извинете.Ще прегледам форума(че така съм свикнала), и ще почивам.
Ако се позагубя, да знаете, че съм работна!

Спокойна вечер ви желая! kiss kiss

# 486
 wavey

Хейли, честита ти нова работа и успех  Peace , браво, много се радвам за теб  Simple Smile   Hug

Ели, приятно изкарване в Лондон  и чакаме хубави новини, ама няма начин да не са , всички сме стискали палчета  Heart Eyes Hug

Зиче,  Hug Hug Hug Hug и аз за съжаление не знам какво да те посъветвам, ако можеш се срещни с някой психиатър и поговори, само за това се сещам. Не знам..., дано по-скоро се намери някакъв начин, няма начин да не може да се реши това.

Люска, как си мила, още ли си с обинтовани ръчички  Thinking , хапваш ли поне  newsm78 Дръж се ейй няма да се даваш  Naughty силно те прегръщам  Hug Hug Hug

Лека и приятна вечер момичета  Hug Hug Hug

ПП Мамче, писали сме заедно  Simple Smile  Дано се уталожат нещата и  да не се връщаш от работа разглобена  Hug Hug Hug

# 487
Здравейте, момичета.
Много натоварена ми е тази седмица. Вече съм адски уморена, а е само четвъртък и до края на седмицата имам още задачи от всякакво естество.... Попрочетох ви, но наистина нямам сили да отговоря на всяка поотделно.
Само знайте: силно стискам палци на всички, които имат нужда, и съм с вас в сърцето си и мислите си и се моля за вас.  Praynig  Hug

# 488
# 489

Мм, пийвам си с удоволстие, че отивам да кажа на шефа си, че напусам Crazy . Как ми се иска да се избягват такива разговори... въобще не мога да водя такъв разговор Laughing

# 490
# 491
  • На планетата земя
Добър ден и от ме прекрасни! Hug
Зиче,много неприятна ситуация.Ама този племенник няма ли си родители да го приберат и да го постегнат бе?
Люси,още мъничко,тази ХТ е последна нали?
Хейли,честита нова работа!
Мам4е,първите дни ще ти е тежко,после се свиква.По-добре отколкото вкъщи,още повече ако си сред хора.
Елица-сестрица,имаш и моите стиснати палци.
При нас нищо ново,пускам сивита и аз за сега без резултат.

# 492
......нямаше проблем от както го набих преди нова година.

Ей гУ ключа от палатката Зиче......Пак да го набиеш!!! И така периодично.....Кат детето и стомната.....Предварителен бой,та да не забравя кво го чака..... Laughing
Пфуууууу......Мамка му и прасе! ooooh! Twisted Evil

На Хейли честита нова работа! Hug Hug Hug

# 493
дЕ сте всички бре?  Shocked

Що ви няма цял ден?

Люскааа....Веднага на отчет моля!!!!.... Hug

Зичето също!!!  Hug

Ако някой има нужда да "изреве" също да се явява тука......Вед-на-ги-чес-ки !!!!!!

Който е добре и е наред....Слава Богу! Прегръдки! Ама пак да пише,че да даде стимул малко де..... Laughing

# 494
Ей, ме Joy
Днес казах на шефа, че искам да напускам без предизвестие и той щеше да откачи Crazy . Отказа ми категорично да ме усвободи предсрочно, ако не ми намери заместник, иначе чак на 12,05 Tired . Обадих се в съда и им обясних, те подходиха с мн разбиране и се разбрахме на 13 да започна, вместо на 7ми, а и така е по-добре, защото ще си взема всичките парички.
Ама припаднах днес от притеснение, добре, че никой не ме видя, голям срам... Embarassed . Само малко дупето си понатъртих, но вече минава.

Та, така Hug Hug

Благодаря на всички за поздравленията за новата ми работа  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт