КИВИ + КОМ = КИС - 24

• 44 014
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро!

Мамче, да ти е жив и здрав племенника! Да расте умен и съобразителен и дано скоро си израсте поведението Hug

Анкасче, благодаря за кафето!  bouquet И аз си пия моето с една-две-три цигарки Party Малкия го няма и се възползвам на 100%  Blush .

# 466
Добро утро! Hug
Чух аз че пуснали страшни джапанки...на прИмоция!!!И рекох да си взема... Пък то... свършили гледам Mr. Green

Аз да ви обадя една работа. Hug
В събота и неделя съм на Константин и Елена. Незнам дотогава дали зачервеният ми нос ще спадне... ама послушно си стоя в офиса и не мърдам тия дни. И в градината не ходя Mr. Green
На една презентация сме... и вече даже си купих тоалет. Тюркоазена рокличка и високи обувки... ама като видях тока днес.. направо ми се зави свят!
Скрит текст:
Е, сега ако не си счупя краката - няма кога... ooooh!Затуй дойдох да си взема от джапанките на Мастерчето.. за всеки случай...ама не би... и те свършили Whistling Чакам и роклята да дойде днес. Да видим там как съм уцелила размера- щото нали ви е ясно че всичко по нета поръчах Twisted Evil нали никъде не излизам... Та съм си избрала едно такова.... Embarassed
Скрит текст:
и много се надявам набора под бюстта да ми скрие зимните катове, дето съм си ги натрупала - да ме топлят Embarassed
Та тъй!
пУфалих се!
Спорен ден дами  bouquet

# 467
Здравейте,дами!
Мамче,да ти е жив и здрав племеника!Весело,слънчево и щастливо детство!
Юлеее,начи ша идваш наблизу до нази  Mr. Green Туайлета и патъка мнооого ми аресаха.Искам снимка с тях.
Аз започвам да ви се оплаквам.Нали ви говорех едно време за това как ме дразни моята съседка и как после като излязох от болницата се грижеше за мен и ми помагаше.Мислех си тогава,че съм била несправедлива спрямо нея,обвинявах се.И въпреки че и аз нямам, когато останаха и двамата/тя и мъжа и/ без работа,без доходи,давах и собствената си храна,купувах на детето и неща,които купувах и за моя малкия,защото за мен няма нищо по-лошо/освен рака/ от гладните детски очи.Та така до днес.Търпях ежедневното и висене в къщи,пиенето на кафе и пушенето на мъжовите цигари,като си казвах-поне имаш приятел,компания,помощник...Днес,цялата истина блесна пред мен с най-неприятното си лице.Не знам казах ли ви,че ме пенсионираха 100% с чужда помощ,но въпросната личност тайно си крояла планове на мой гръб да взема пари.Мислела си,че като ме придружава навсякъде,ще може да взема парите,които се полагат там за чуждата помощ  Shocked Като разбра,че няма как да стане,че това е нищожна сума,която дават към пенсията,как се разбесня и разфуча докато чакахме в социалните да подам документите  ooooh! При условие,че неколкократно човешки и обяснявах как стоят нещата.Стана ми много болно,почувствах се едва ли не виновна и сякаш ми бяха шибнали няколко плесника през лицето.Знам,знам,че има такива хора,но не го очаквах.Не мога да си представя как от хорската болка ще искаш да печелиш.За мен това е кощунство.А аз така да не я искам тая пенсия,тия помощи.Господ ми е свидетел,че искам да съм здрава,да работя и да си гледам достойно децата и подаването на документи за пенсия и помощи го правя само защото така трябва,а и заради децата си.
Амииии,оплаках се.
Зиче,много,ама много ти се моля  Praynig ,не реагирай по никакъв начин спрямо нея във ФБ.Дръж се все едно я няма,но инак нито дума,нищо,умолявам те  Praynig
Сега друго.Времето при нас е разкошно-слънчево,приятно топло.Пожелавам на всички ви топъл следобед и приятна вечер  Hug !

# 468
Хейли, Луси - благодаря за пожеланията! Hug
Направо се шокирах като те прочетох, Луска!Вярно е, че хора всякакви, колкото добри, два пъти повече лоши и злобни, но наистина е прекалено!Баш като ти знае положението и мъките, през които минаваш.
Ама нали знаете какво е казал Айнщайн: "Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Затова съвета, който си дала на Зичето е правилен, но игнорирай я и ти! spoko

Времето днес вярно е разкош, а аз цял ден съм на компа.
Обаче утре ми е 1-я раб. ден и това ще се промени .. Whistling

# 469
Мамче, нИ видяла... пак! EmbarassedнИ разбрала...
върнах се да чета назад какво съм пропуснала... ми то не било племенника само. И новата работа съм пропуснала.
Първо да ти е спорна и доходна. Бързо да свикнеш с нея, и удоволствие да ти носи! Hug
Второ - да ви е живо и здраво момченце / племеника/ щастливо детство му желая, с много усмивки и много мечти!
Луси, много грозно...изключително грозно... съжалявам че така по най безумният начин си разбрала колко струва тая жена! не искам да съм пророк...ама всичко се връща на тоя свят. Всичко... Да не дава Господ тая жена да мине през твоите мъки и страдания!  А на теб миличка Hug

Аз влязох да ви кажа че отивам на зъбар. Пак ще ме пилят Tired TiredЧе утре ще ми слагат прословутия мост.... А жив зъб как се пили - как?!

# 470
Мамче, много здраве, късмет и безгрижно детство на племенничето ти  Peace

ЛюскаHug , относно съседката - аз лично онемях  Rolling Eyes

Момичета, желая ви тиха и спокойна вечер, без тревоги, с много надежди  Hug

# 471
  • Пловдив
На патерици .Анкасче живи и здрави да са ти рождениците !
Мамче, да ти е жив и здрав племенника!  Щастливо детство!
На теб лека и доходна работа! Hug Hug

Люска аз със съседката ти нямам взимане даване и не ме интересува но постъпката и е повече от нагла. #Cussing out
Тя само ми е писала във ФБ да ти направя изненада като пиша на Наталия и това е  Peace
Тъй че не се бой  Stop.
 Момичета не съм ви чела имам проблеми със историите на племенника ми отново и мама я взех пак в къщи че там не се живее ,та ако не пиша да знаете че нямам време. Peace
 Peace

# 472
  • На планетата земя
Здравейте! Hug
Мам4е,да ти е жив и здрав племенника и успех в новата работа!
Люска,тази жена не я допускай до теб повече за нищо на света.щом гледа да изкяри нещо от твоето страдание направо я махай надалеко.
На мен все още ми е студено и не мога да се разсъблека по пролетни дрехи,тази година пролетта нещо се бави.
Ankas,да са ти живи и здрави рожденниците!  bouquet

# 473
Люска, тази съседка я зачеркваш с две дебели черти завинаги! Я каква използвачка се оказа, не я е срам!  Twisted Evil
Мамче, да ти е жив и здрав племенника!   bouquet Как е новата работа?

Анкасче да са ти живи и здрави племенницата и татко ти!   bouquet

Мастерче, точно такива джапанки ми трябваха вчера за нашите гаражи под блока. Жалко, че не ги видях по-рано!

Юле, страшни пътъци! Нека да са високи, аз много харесвам такива. Женските крака са създадени за такива токове.  Heart Eyes Потренирай вкъщи, да не се чувстваш нестабилна на презентацията. То с тази рокля, май само теб ще гледат-супер е! Само не мога да ви се начудя как си взимате дрехи и обувки от интернет. Аз трябва да меря задължително, иначе не става работата при мен. Аз съм с доста голям бюст и все не си знам номера  Mr. Green на дрехите.

Зиче, пак проблеми около теб! Дано всичко се уреди  спокойно !

От мен хубава вечер!

# 474
Ех, бе Луска, каква е тая твоя съседка... Да му се незнае и наглите хора!

Мамче, късмет в първия ти работен ден! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Мале, мале, Юле..., направо си те представих! Браво за покупките Hug . Тия пътъци ( Joy Joy ) и аз ги гледах онази вечер в нет-а, много ми харесаха, но нямам къде да ги нося.

Момичета, продължавайте да ми стискате палци, днес минаха 30%, но има още мноого, в петък ще ви кажа резултата Praynig Praynig Praynig

# 475
Привет сладурки  Hug

Люска тая твоята съседка ми иде  #2gunfire #2gunfire #2gunfire То бива бива наглост ама това минава всички граници бе.Да я махаш и да не се вяска покрай тебе  Naughty Ти сега имаш нужда от спокойствие и силна храна, никакви такива емоции от разни особи щото идвам  newsm66

Мамче, живо и здраво да ви е племенничето, много щастливо детство и весели игри. Колко е хубаво да си леля  Heart Eyes Моя малкия племенник на 18-ти има рожден ден.Навършва 6  Crazy Та ще празнуваме.

Момичета и аз да помоля за много стиснати палци и положителна енергия утре около 12 ч. ваше време (14 ч. наше)  Praynig

Хейли стиснала съм на ръцете и на краката  Hug Дано всичко ти се нареди по най-добрия начин.

Юле страшен чепик  smile3521 Убийствен, а роклята е повече от прекрасна.И аз да се наредя за снимка.Ще им скриеш шапките на всички  Hug

Лека нощ милички   bouquet

# 476
Добро утро!!!! Hug
Вместо сутрешно кафе.... да ви сервирам мястото... а кафето сами си го донесете моля. Така хубаво го беше огряло тази сутрин... след нощестният дъжд... та не се стърпях да го щракна с телефона Mr. Green
Скрит текст:

# 477

Момичета и аз да помоля за много стиснати палци и положителна енергия утре около 12 ч. ваше време (14 ч. наше)  Praynig

Чак сега видях какви съм ги писала  Crazy Ама така е, който пише по нощите.

Та 16ч ваше време е 14 наше.Да ми стискате палци

Юле да знаеш, че мислено си пих кафенцето в прекрасното ти дворче  Hug

Зачезвам  мацки, ще ви се обадя после, че вечерта отиваме към Лондон, паспорта ми е готов и трябва да ида утре сутрин да си го взема, а и нямам търпение да си нагушкам шошлето  Heart Eyes

Лек ден на всички   bouquet

# 478
Здравейте,прекрасни!Пиша ви чак сега,защото сутринта ходих да си пускам редовните кръвни изследвания преди новата ХТ.Да ви се оплача,нямам вени  Cry .Или са калцирани,или се пукат...Бодоха ме 4-ри пъти,на китките чак,и така ме боляяя,и кръв не тръгва,ужассс  ooooh! Tired
Взеха ми,но в понеделник не ми се мисли къде ще ме бодат за преливането,и как ще го изтърпя  ooooh! .Казват,че ако на ръцете не ставало,бодяли краката  Sad
На всички,които имат нужда ще ми е трудно с бинтованите ръце да стискам палци/даже едвам пиша/,но мислено ще бъда с тях и ще се моля нещата им да се наредят по най-добрия начин.
Зиче,много съжалявам за проблемите и че майка ти е принудена да им бъде свидетел.От мен за вас  Hug
При нас времето е  newsm78 ,абе априлско.Ту вали,ту слънце напича,но за мен си е хладничко.Нали си нямам месце да стопли и малкото ми останала кръвчица  Tired
Юлее,аз си донесох чая във вашата градинка,щот кафе не пия  Mr. Green
На всички ви хубав,успешен,ползотворен ден   bouquet

# 479

Чак сега видях какви съм ги писала  Crazy Ама така е, който пише по нощите.

Та 16ч ваше време е 14 наше.Да ми стискате палци

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Praynig

Общи условия

Активация на акаунт