Мамче, да ти е жив и здрав племенника! Да расте умен и съобразителен и дано скоро си израсте поведението

Анкасче, благодаря за кафето!
И аз си пия моето с една-две-три цигарки
Малкия го няма и се възползвам на 100%
.

Затуй дойдох да си взема от джапанките на Мастерчето.. за всеки случай...ама не би... и те свършили
Чакам и роклята да дойде днес. Да видим там как съм уцелила размера- щото нали ви е ясно че всичко по нета поръчах 
При условие,че неколкократно човешки и обяснявах как стоят нещата.Стана ми много болно,почувствах се едва ли не виновна и сякаш ми бяха шибнали няколко плесника през лицето.Знам,знам,че има такива хора,но не го очаквах.Не мога да си представя как от хорската болка ще искаш да печелиш.За мен това е кощунство.А аз така да не я искам тая пенсия,тия помощи.Господ ми е свидетел,че искам да съм здрава,да работя и да си гледам достойно децата и подаването на документи за пенсия и помощи го правя само защото така трябва,а и заради децата си.
,не реагирай по никакъв начин спрямо нея във ФБ.Дръж се все едно я няма,но инак нито дума,нищо,умолявам те 
! 

Че утре ще ми слагат прословутия мост.... А жив зъб как се пили - как?!

.

Как е новата работа?
Потренирай вкъщи, да не се чувстваш нестабилна на презентацията. То с тази рокля, май само теб ще гледат-супер е! Само не мога да ви се начудя как си взимате дрехи и обувки от интернет. Аз трябва да меря задължително, иначе не става работата при мен. Аз съм с доста голям бюст и все не си знам номера 

. Тия пътъци (
) и аз ги гледах онази вечер в нет-а, много ми харесаха, но нямам къде да ги нося.

То бива бива наглост ама това минава всички граници бе.Да я махаш и да не се вяска покрай тебе
Ти сега имаш нужда от спокойствие и силна храна, никакви такива емоции от разни особи щото идвам 
Моя малкия племенник на 18-ти има рожден ден.Навършва 6
Та ще празнуваме.
Дано всичко ти се нареди по най-добрия начин.
Убийствен, а роклята е повече от прекрасна.И аз да се наредя за снимка.Ще им скриеш шапките на всички 

Ама така е, който пише по нощите.

.Или са калцирани,или се пукат...Бодоха ме 4-ри пъти,на китките чак,и така ме боляяя,и кръв не тръгва,ужассс

.Казват,че ако на ръцете не ставало,бодяли краката
,абе априлско.Ту вали,ту слънце напича,но за мен си е хладничко.Нали си нямам месце да стопли и малкото ми останала кръвчица 

Ама така е, който пише по нощите.
Препоръчани теми