КИВИ + КОМ = КИС - 24

• 44 017
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
# 451
  • Пловдив

Добро утро!
Нека новата седмица бъде много усмихната, успешна и изпълнена с прекрасни емоции!
 Да бъдем по-добри! Да бъдем по-щастливи! Да обичаме повече! Да сбъднем мечтите си! Да се радваме на живота!
Започваме от днес, нали?

Хе хееее Пацееее Hug Hug заедно сме правили кафета  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 452
Привееет!
Приемам критики всякакви  newsm77 и за заека, и за това,че съм тъпа овца,която без малко е щяла да се самоубие от...глупост.Преди терапията, кардиоложката ми,ми смени едното лекарство с по-малки мг,но аз що да разбера,че трябва да го пия само сутрин по половинка  ooooh! И така в продължение на месец изкукалата ми глава  smile3537 го вземала и сутрин,и вечер,до днес когато при преглед при джипито се оказа,че кръвното ми е 80/60  Shocked .Това с комбинация от разстройството,което имах,с терапията  ooooh!  ooooh!  ooooh! Май благодарение на мъжо,на приятелката ми,на съседката и не на последно място на вас,а и на волята ми да живея,все още съм на крака   Embarassed  Confused Сега вече ще внимавам повече.Ям,не повръщам и с божията помощ се опитвам да се стабилизирам.
При нас е кучи студ,вятър,дъжд и....
А на вас пожелавам хубав ден  Hug
Зичееее,ша са бийм с тебе  smile3515 Кви са тия пици,тия чудеса,аааа  Heart Eyes Отварям ФБ и  #Crazy Сега ще чета и когато мога ще творя  Mr. Green

# 453
  • Пловдив
Охххх ма Люскаааааааа ooooh! ooooh! ooooh! то не ти стига ХТ ами и кръвното ниско  ooooh!
Сега ще си по добре вече ама да внимаваш еййй Naughty и така те искам да хапваш и да трупаш сили.То и от кръвното ти се е виело свят и как не си припадала се чудя ooooh! ooooh!

ПИЦА СИ НАПРАВИ НЯМАШ ЗАБРАНА ЗА НЕЯ ДЕЕЕ ...КАКВО СЕ НЕРВИШ  smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

Тука просветна вече но още препръсква ,но дано спре ,че Марица доста се напълни и да не ни залее,че сме близо. Rolling Eyes

# 454
  • Видин
Цоп!И аз да се обадя, че денят свърши Crazy

Хейли със закаснение честит рожден ден!
Много здраве, късмет, любов и безброй поводи за усмивки!

Люска, много се радвам за добрите новини Hug само с тия хапчета внимавай повече NaughtyС този заек наистина разбуни духовете Crazy
Аз го пълня с дреболийките, отгоре слагам бекон, топено сиренце и задушавам в гювеч.
Поднасям с чевено винце WinkХайде и аз се окапах Mr. Green

ТУк от вчера вали и направо вече ми писна.Искам слънце, топлина и зеленина!
НА село нищо не можем да свършим в тая кал, а времето си минава Crazy
Зиче, и при нас Дунав вече е на ръба Crazy

Иначе изкарахме почивните дни на село на маса.Моя мъж донесе риба бял амур му викаме по нашия край- 13 кг. и се мъчихме с него в събота Mr. GreenВчера пък с едни приятели запалихме барбекюто.Мъка ви казвам Wink

Имам още малко работа..
Гушки на всички Hug

# 455
# 456
Добро утро   bouquet

Люска, благодаря за  красиво поднесеното кафенце  Hug

Днес двама мои  много скъпи хора са рожденници - татко и племенницата ми - искам само да са добре и да са щастливи - почерпете се за тяхно здраве

Момичета, чета ви, преживявам с вас радостите и болките, но не съм в кондиция да пиша и не съм добра компания, извинете ме  Embarassed

Хубав ден на всички  Hug

# 457
Добро утро, момичета.

Анкасче, да са ти живи и здрави рождениците. Много късмет, успехи и любов на племенницата ти, дълъг живот и спокойни и щастливи старини на баща ти.

Люска, внимавай, бе, мила. Не са шега работа тия лекарства. Добре, че все пак навреме сте се усетили. Сега вече няма да ти е толкова зле . Хапвай, събирай сили и всичко ще бъде добре.  Hug

Жаки, Анкасче, помните ли 2006 г., когато Дунава беше прелял? В Русе нивото беше толкова високо, че стигаше до ръба на крайбрежната алея, която обикновено е на 5-6 метра над водата. Траповете до корабите бяха нереално издигнати и стръмни. Имам снимки от тогава - не съм виждала друг път такова нещо! Дано тази година няма поражения.

Хубав ден, момичета. Дано вече слънцето изгрее навсякъде - в прекия и в преносния смисъл.  Hug

# 458
Да са живи и здрави,татко ти и племеничката ти,Анкасче!Много късмет и успехи на момичето,а на баща ти-дълъг и спокоен живот!  Hug

# 459
Привет момичета  Hug
Анкасче  живи и здрави да са татко ти и племенницата, и още дълги години щастливи мигове заедно

Фейче дано няма такива преливания  Praynig Аз не помня коя година беше, но река Чая в Асеновград беше пред преливане и тя, и много вероятно беше да отнесе някой мост (тя  минава през центъра на града и има доста мостове).Положението се размина де.

Предполагам времето при вас започва да се оправя, щото тук заваля  Mr. Green

Люска  Hug Hug Hug

Успешен ден на всички   bouquet

# 460
Здравейте и от мен! Hug

Анкасче, честито на твоите рожденници!
Нека всеки ден бъде по-слънчев от предишния,
нека да са живи и здрави
нека имат късмет и успех във всяко начинание!

# 461
Aнкасче ЧЕСТИТИ ТИ РОЖДЕННИЦИ! Да са живи и здрави!
Пиши бре! Нищо,че не си в кондиция..... Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Жакиии....Голяма мъка сте се мъчили с оз бял амур 'начи.....Брях!....

Люска,браво душа.....Кръвното ниско,та ниско...мА ти си се справила...Явно организма е силен.... newsm44
Вече шЪ Фнимаваш.....И да папаш ейййййй..... Hug Hug Hug Hug Hug

Зичонооооу...... smile3534

Aко случайно Дунава или Марица прелеят съм ви купила нови Жапанки за наводнението......Да'н си намокрите крачонитИ ....

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 16:56 от TheNMaster

# 462
Анкасче, честити рожденици! Да са ти живи и здрави, много щастие и успехи и на двамата!!!

Пиши, мила, сподели си какво те мъчи, нали за това сме тук Hug Hug

Утре ми стискайте много силно палци!!! Praynig ОГРОМНА нужда имам от положителна енерия да се подредят нещата Praynig .

МНого сладки сънища на всички ви пожелавам! Умирам аз, че днес беше дъъълъг ден.
  bouquet  bouquet

# 463

Мили момичета, БЛАГОДАРЯ ВИ за хубавите пожелания към скъпите за мен хора  Hug Hug Hug

Хейли,  Hug  от сърце ти пожелавам да се случи това което искаш и силно стискам палчета  Simple Smile  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Хубав ден с много усмивки ви пожелавам на всички всички всички вас прекрасници от това уютно наше местенце   Hug Hug Hug Hug

# 464
Добро утро! Hug
Момичета, на днешният ден преди 2г. станах леля.Племенникът ми има РД.
Пожелавам му да е жив и здрав!Много късмет и успехи в живота да има!И да научи и български!(че нали си е полугерманче) Grinning
Почерпете се за негово здраве!

Анкасче, чудесни кафенца с пожелания! Heart Eyes
Стиснати палчета и положителна енергия за Хейли! Flowers Four Leaf Clover Да ти се подредят нещата, както си ги мечтаеш!
Мастъре, с твойте Жапанки вече хич не се плаша от наводнения! ppp Hug

Спорен и усмихнат ден, дружки!Вече напече слънчицето .. Party

Общи условия

Активация на акаунт