КИВИ + КОМ = КИС - 24

• 44 030
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Добро утро и от мен:hug: Hug
ЕЛИ ти защо не лежиш поне в неделя Hug Hug Hug
Благодаря за чайчето оххх супер изглежда. Hug HugРазходките са хубаво нещо и полезно. Wink Wink
МАСТЕРОНИ ТИ ДЕ ХОДИШ БРЕЕЕЕ newsm78 newsm78
ХЕЙЛИ хубаво сте си изкарали пък и няма начин със такава жена като тебе нагласена. Wink Wink
БУБЕ, днес във къщи ще се стои няма да има разходки  Whistling

ЮЛЕ,много лошо с тези алергии ooooh! със Медун се борим тези дни със същото даже и на градина не ходи.
Почини си днес не се преуморявай. Hug Hug
Аз изкарах шаран ама не знам как да го приготвя ,иска ми се нещо по различно да е . Пълнила съм ,плакия съм правила ,по северняшки съм правила, пържена .....ми ако някой знае друга рецепта да казва  Hug Hug

Тука времето е отвратително дъждовно и мрачно ooooh!   пък бяхме си запланували с дедко да ходим с колелата на разходка и да берем гъби, коприва ,лапад,и каквото намерим по полето и горите. Обожавам през пролетта да обикалям и да си бера разни неща и да си слагам във фризера за зимата. Hug Hug

# 436

Хейли, честит рожден ден! Да си жива и здрава, мноого обичана и още 5 пъти по толкова да празнуваш!  Hug

Момичета, днес ми е почивният ден, а не знам откъде да захвана къщната работа. Нямам скоро да имам друга възможност, а почивката не я разбирам шетане..ама няма как.

На всички ви много цунки, Люска на теб най-много!  Hug

# 437
Пацеее......  smile3532 rotfImbo rotfImao Ох,ще ме умориш..... Joy hahaha

Зиче,къде да ходя.......Ходя кат муха без глава нещо тия дни.....

Иначе и аз обичам зелении..... Mr. Green

# 438
Добър ден в дъждовна неделя
И аз скокнах рано-рано-и все в кухнята седя-наготвих един лапад с месо,закуска и сега пека блатове за една торта
Много обичам лапад,вчера си купих и див чесън,миналата неделя им правих копривена супа-хванахме се за зелено вече
Отивам да им сглобя тортата,че ме чакат още задачки -разкрасителни,ще се боядисам че и е време
Хубава неделя от мен

# 439
Здрастииии!  smile3534 Пршвет от зимна Варна  smile3511 Такова е времето тук,но студеноооо.
Аз,щом искате  Mr. Green , да ви се отчета пак.Снощи вечерях с остатъка от пилешката супа,пих и алое/браво на мен/ и не съм повръщала.Спах като бебе.Днес от сутринта съм на кус-кус и ябълки.Заека Tired още не е готов,а вече се облизвам,така апетитно ухае.Само да стане и от него ще ям.До тук не съм повръщала.Дано и не го правя Praynig
Зиче,мама не идва,защото племеничката  и ходи на гости,когато на ония им скимне.И тя не иска да изпусне момент,в който да пускат детето,а нея да я няма.Това първо.Второ и да дойде,нито може да ми напазари,нито наготви.На 69 г., а е толкова взела-дала  ooooh! ,след тревогите и грижите по баща ми и сестра ми.Не знам дали съм ви казала,но сестра ми е издъхнала в ръцете и.Не искам да се грижи за мен,не искам да си припомня нищо от ония дни и нощи.Не че не идва,но за 3-4 дена.Тежи и да пътува.Сега я моля да дойде за Великден.Обещала ми е,но ще е пак за малко.И не на последно място,сестра ми/бог да я прости/ приживе си купи котка,персийка ли,ангорка ли,смес между двете ли,но с дълъг косъм.Сега мама се грижи за нея,и няма на кого да я оставя като идва,защото е много дива.А сега е и в оня период на мяуканеее  Wink  ooooh!  И така.
Колкото до пазаренето и готвенето,аз обичам и двете неща да правя,защото знам какво и как в мойта къща.Е, сега както съм отслабнала ми е трудно малко,бързо се измарям,но пък с помощта на каките се справям.Та,да ги похваля-вчера голямата под мое наставление наготви пилето със зеле/стана много вкусно/.Малката пък реши,че с брат си ще ядат за следобедна закуска кус-кус,ииии-тя го прави/е,аз и обяснявах някои неща,но.../Иначе отдавна сами правят таратор,салати.
Офффф,улях се.Отивам да видя зайчето  smile3534

# 440
Луска, дай, моля те, рецептата за зазйчето. Имам едно във фризера, домашно и идея нямам какво да го правя Confused

# 441
  • Пловдив
Люска ти си знаеш мила newsm78 Hug но аз бих зарязала и племенници и котки и всичко,  ако ще и да се влача.... Пък и майка ти не е стара толкова беее ...моята е на 80 и винаги може да разчитам с помощта и. Както и да е вие си знаете само искам да си добре и да не се тормозиш да не губиш излишни сили за неща които може друг да свърши. Браво на децата така и трябва да помагат вече са големи.Hug Hug

ПАЦЕ, тя къщната работа няма край ама ние лудите за връзване не можем да си седнем на дътата от чистене. Почини си  Hug Hug

МАСТЕРОНКИ, муха без глава съм и аз ,ама това е друга тема  Joy hahaha hahaha hahaha

Хейли аз го пълня заека и пека под фолио  става невероятен ...

Това съм аз май без каската  smile3508

smile3532 smile3532 smile3532 smile3534 smile3534 smile3534

# 442
Хейли,и моята рецепта за заек е като на Зичето- пълнен и под фолио запечен.Но ето я: Първо сварих дреболиите на заека.После ги нарязох на ситно.Нарязох 2 малки глави лук,1 морков и ги задуших с дреболиите,с бульона,в който са врели.Пропуснах-слагат се и гъби,но аз не трябва да ям и не сложих.Подправка-джоджен.Някои слагат бульони.С тази смес се пълни заека.В тава на едро се нарязват 2-3 пиперки/моите бяха замразени,но пресни,не бланширани/ ,2-3 моркова на кръгчета.Отгоре сложих заека и го омазних с олио хубаво.По рецепта заека се обвива с бекон,но аз не мога да ям мазно.Поливаш с половин до чаша вино,чаша вода,завиваш отгоре тавата с фолио и печеш.Ако фурната ти загрява бързо,го слагаш в студена фурна и като заври сместта,намаляш да къкри.Пекох го два часа на бавен огън.Стана мммм мозък.
 Embarassed извинете всички,които са на диета  Praynig
Едно описание на рецептата дадох,но ще ме прощават майстор-готвачките.

# 443
Здравейте, бандата.
Чак сега стигам до тука. Днес мъжът ми замина в командировка и вчера ходихме насам натам да напазаруваме, че да не ходя сама с децата после, след това събирахме багажа и то денят свърши. Днес си довърших другите задачки, че даже децата ме пуснаха един час в градска да пия кафе с едни приятелки. И сега се прибирам.

Луска, мнооого добре ми звучиш. Дано все по-добре да бъде.  Hug Аз не съм на диета, но заешко не ям ... защото .... мъчно ми е за зайчето, беееее ....  smile3518 Обаче за пиленца, прасенца и теленца не ми е мъчно  Twisted Evil

Сега отивам да правя спагети на зоопарка, че иначе мен ще изяда.

Хубава вечер, момичета.

# 444
Благодаря ви много, Луска и Зиче Hug Hug , на следващата почивка ще ядем зайче  Hands Clap . Аз попрегледах няколко рецепти, но ми се видяха много сложни.

Днес пълен мързел го раздавам Grinning . Утре пак на работа Tired . От 10 дни ходя, имам чувството, че са минали 10 месеца.

АА, да кажа, че си взех кремчето, което е за уморени крака, дано ми помага, че много ме болят.

# 445
Ааааа Зиче....Тва нЯщУ без каската съм аз..... Mr. Green...Спряха ме за проверка и.....Кат нямах каска и оня се заяждаше го млатнах с метлата по тиквата - дано поумнее да не спира жена яхнала метла друг път.....  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Хейли у нас заек се яде така:
* Както пияното пиле(с бира и картофки)
*Както агнешко с дробсърма(ако липсват дреболии и една тарелка пилешки дробчета вършат работа)
* Със заквасена сметана(пека или варя и после бухвам 1-2 кофички заквасена сметана,раздрусвам да се хомогенизира сосчето,ако трябва сгъстявам леко с брашно и толкоз)
* На лучена яхния.

Иначе не ядем заек  Mr. Green

# 446
Мастерче, от това със сметаната ми потекоха лигите, ама понеже съм легнала, за малко да се задавя hahaha .

# 447
Мастерче, от това със сметаната ми потекоха лигите, ама понеже съм легнала, за малко да се задавя hahaha .

Потупах тЪ да'н сЪ задавиш.....

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 448

Момичета, поръчах заек на мъжа ми, много сте лоши! Другата неделя ще го имаме- смятам да го напълня като агне и да го  положа върху картофки с масло и биричка. Мастерче, това със сметанката и мен за малко да ме окапе.  Heart Eyes

Хубава вечер  и успешна нова седмица ви желая!   bouquet

# 449
Зайци-майци окапах се бре  Naughty

Сега и на мен ми се прияде  newsm78 другата седмица ще си вземем от Лондон май, то с такива подстрекателки тука  smile3534 smile3508

Аз съм със зверска хрема, очите и те текат.Ужас.Иначе измихме колата с мъжо днес ама както трябва.Беше бая слънчево и хубавко  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт