КИВИ + КОМ = КИС - 24

• 43 945
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро!
Днес ще е хубав и слънчев ден, от сутринта се вижда ...  Grinning
А и както си имаме празник в темата, със сигурност ще е такъв.

Честит рожден ден, Хейли! Hug
Да си здрава, щастлива и много обичана!
Да имаш шепа истински приятели,
които ще са до теб, винаги когато са ти нужни!
Весел празничен ден, и много настроение!

Още съм на кафенце и ми е рано за питиета, но с удоволствие ще си взема една кошничка с лакомства. Wink

# 421

Добро утро! Hug

# 422
Добро утро мили момичета в този слънчев съботен ден   bouquet  Hug

Хейли, честит рожден ден, да си много здрава, щастлива и обичана! Хубав празник ти пожелавам от сърце  Hug

# 423
  • Пловдив
Хейли, за много години !Жива и здрава да си,много щастлива!

Тука времето е супер топло,по къс ръкав сме.
Ходих да си налея вода от един извор и си набрах един наръч лалета. Цялата поляна със лалета .Още не са разтворени хубаво но и така са красота голяма.

ЛЮСКА как си миличка пиши нещо моля те Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 424
Здравейтеее!Вчера ходих на църква-изповядах се,пречистих се,подготвям се... Mr. Green  smile3533 smile3533 Нееее,присъствах на петохлебие,масло и водосвет.Четоха ми нещо,защото ми стана малко зле,някакъв дякон ми подари икона на Богородица.Снощи в просъница съм говорела,че искам  пилешка супа и моя се метнал на служебната кола да ми купува.Като я донесе от лакомия,а и беше много хубава/макар мазна и подбъркана с яйце/ изядох половината  ooooh! Ииии,после я Confused Днес съм изяла до тук:попара с мляко,половинката на останалата супа,малко сготвено прясно зеле с пилешко/макар че от него може да ме боли/ и най-важнотооо-днес не съм повръщала.Обаче все още съм много слаба.Суперът ни е наблизо.Успявам да ида,да напазаря,но на връщане едвам се прибирам,сядам по пътя минимум два пъти.  ooooh!
Утре заран една съседка ще дойде да ми направи пълнен домашен заек,била голяма специалистка  eat
Айдеее,отчетох се дан ривете за мене  Mr. Green Стискам зъби и без бой няма да се дам  Naughty
Честит рожден ден на Хейли!Бъди много здрава миличка,с много късмет и щастие,обичана от близките ти!/Понеже пиша легнала,с едната ръка държа лаптопа,с другата-пиша и ми е трудно да слагам картинки.Затова приеми от мен виртуален букет с любимите ти цветя!/

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 17:23 от lucia

# 425
Люска,  Hug радвам се , че се обади, заради тебе влизам по сто пъти  да поглеждам и ето, че най-сетне се появи. Стискай зъби мила, стискай, за добро е и сме с теб нали знаеш и не само ние. Гушкам те силно и вярвам, че  краят на този кошмар ще е щастлив  Peace Hug Hug Hug

# 426
Люска, браво, миличка. Няма да се възвърнеш силите за ден, два, но и само фактът, че вече не повръщаш е голям успех.  Hug Вярвам, че скоро ще можеш да се похвалиш и с още по-голям успех.  Praynig С теб сме всички, ще се пребориш, сигурна съм.  Hug Hug Hug

Хейли, честит рожден ден, мила. Много здраве, късмет, любов и успехи във всичко, с което се захванеш!

# 427
  • Пловдив
Люска охххх олекна ми ooooh! Whistling
Моля те не се сдухвай когато ти е зле ,знаеш че е от ХТ. така ще е миличка ти само се бори и не се предавай моляя теее Praynig Praynig Praynig
Виждаш ли че като мине време от вливките се стабилизираш полека но то от днес за утре не става.
Хапвай всеки 5 мин по нещичко по залък по залък това е което трябва да правиш .
Пак ще питам няма ли толкова кой да ти пазари и мама не може ли да дойде да ти помага newsm78 newsm78 оффф знам че съм досадна с тези въпроси но аз не бих издържала да не съм при детето си в такъв момент, и нищо няма да е в състояние да ме спре. Crossing Arms
Пак се изказах , Embarassedно не мога да се примиря с това Stop  че се мъчиш сама, да готвиш да пазаряваш и да чистиш ... Crossing Arms

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 23:29 от ЗИЧЕ

# 428
  • На планетата земя
Здравейте виртуални приятелки! Hug
Честит Рожден Ден на Хейли!Да си жива и здрава и много обичана!
Люска,добре ми звучиш днес.Неразположенията от ХТ са временни,и това ще мине.Важното е да не се предаваш и да се бориш до края. Hug
Днес бе лято и почти целия ден го поизкарахме навън с децата.Слънцето страхотно добре ми се отразява на настроението.Ама май го дават от утре да се разваля,еххх дано да е за последно.
Лека вечер на всички! Hug

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 21:22 от buba_koko

# 429
Здравейте, милички!
Много ви благодаря за милите пожелания! Страхотни сте Hug

Моя мъж тази сутрин ме изненада с прекрасен букет, после бяхме малко по задачки и всичко мина много гладко и бързо свършихме, като се прибрахме, той се качи вкъщи да готви Heart Eyes Heart Eyes , а аз бях на фризьор и маникюр Party Party Party , много добре ми се отрази, като се прибрах мъжа ми вика "Мале, влизай бързо, да не те види жена ми" Joy Joy  , ама нали все ходя с едни неугледни прически Blush като селската луда Crazy , а днес си приличах на жена Laughing .
Вечерята беше супер Party . Едни приятели ни бяха на гости, щото аз не празнувам по принцип и нищо специално не беше вечерта, но си изкарахме много приятно.

# 430
Хейли и от мен поздравления за Рожденният ти ден! Да си здрава,да имаш късмет и да оценяваш всичко,което имаш! Да си заобиколена от искрени хора и верни приятели!

Люска,браво миличка! Само така! ......Дръж се и пиши тука,че полудяваме всички,кат изчезнеш..... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 431
Мастерче, Hug Hug  bouquet

# 432
Хейли, леко на патерички, но честит рожден ден мила.Пожелавам ти най-вече здраве, на теб и на семейството ти, щастливи мигове заедно и нека късмета да е с теб във всяко начинание.

И тук днес се показа слънчицето.И ние с мъжо като невидели-направихме дълга разходка, до съседно градче.Има няма 16 км пеша  Crazy Сега сигурно на 4 крака ще се придвижа до леглото, щото едвам мърдам.

Люска Hug така те искам момиче-позитивна, хапваща.Никакви черни мисли  Naughty Много целувчици и да ми запазиш от заека  eat

Лека нощ милички  Hug

# 433
Аууу как може аз да съм първа  Crazy Мъжо като ме видя да ставам в 7 ми вика-абе ти нещо се обърка ли днес  hahaha

Добро утро милички-кафенце и чайче за вас.

Прекрасен неделен ден ви пожелавам, макар, че май е лошо времето при вас. Hug Hug Hug

# 434
добро утро ... или ден...
съжалявам че ме няма никаква тази седмица... че нямаше напоителен дълъг съботен пост... и че дори неделният нямаше да е такъв.  Tired
Исках да се обадя ... но видях че съм отървала 2 чудесни празника.
Фейче, да ти е жива и здрава Поли! Зло да я забрави. Да расте мила, прекрасна и добра. Щастливо детство и пожелавам!
Хейли, и ти да си жива и здрава! Все така да те изненадват близките с цветя и внимание!

Луси, радвам се че хапваш по малко. Трудно ти е... и понякога ти се струва безнадеждно... но много е важно да се държиш и да не се предаваш! това е ключът - да знаеш!!!! Hugпрегръщам те миличка.

Мен пролетните неволи ме удариха като парен чук. По-рано от друга година. Не  съм правила досега алергии ранно цъвтящи дръвчета.... Пазя си се от фрезии  и зюмбюли... и кризите ми настъпват с липите и тополите. Лошото е че тази година дори цъфтежа на джанките ме съсипва
Пия едни лекарства от които се чувствам като дрогирана и неадекватна. За очите и носа , хич няма да ви споменавам...Много зле ми се отразяват. Надявам се снощният вятър и днешният дъжд да свалят цветният прашец на земята. Че нали знаете - мокър прах не лети.
Затова ще ме извините за отсъствието... просто не съм "в час" Tired
надявам се след като почна по рано... да свърши по рано.
хубава неделя ви пожелавам - на всички! Hug Аз ще се опитам да изчистя и да наготвя. Днес мисля да не зимам хапче , щото няма да излизам от къщи Mr. Greenпоне така се надявам!

Общи условия

Активация на акаунт