Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Денят на отворените врати в болница "Св. Анна"?
Кои са препоръчителните марки за слънцезащитна козметика за деца и възрастни с чувствителна кожа?
Какви са препоръките за избор на българско име за бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява Денят на отворените врати в болница "Св. Анна"?
-
Кои са препоръчителните марки за слънцезащитна козметика за деца и възрастни с чувствителна кожа?
-
Какви са препоръките за избор на българско име за бебе?
-
Какви са препоръките за уведомяване на работодателя за бременност и какви доказателства трябва да предостави работодателят?
-
Какви са препоръките за контракции по време на бременност?
ЧЕСТИТ 8 МАРТ

Най-странното е ,че времето не ми минава и бяс ме лови направо.Да идва юли вече ,да става интересно

Цяла сутрин се занимавах със смяна на адрената регистрация и лична карта и ми стана много странно защо ми искат нотариален акт на апартамента за смяната на адресната регистрация
Жената ми иска ЕГНто и ми казва,новата ми фамилия при което аз и казвам ами не не съм аз това 
тоя екземпляр е яко комплексиран и даже и да го напсуваш не е засужавал!
Напоследък чак ме хваща страх да карам сама като ги гледам колко самонадъхани тъпанари има по улиците
Тъпунгер някакъв си.Но не го мисли тоя.То онзи от горе гледа.Мисли сега за здравето си.Дано скоро се оправиш
Връщахме се 3 пъти в клиниката, но не, той ни се беше надупил през цялото време... 
Но не се ядосвай, то Господ гледа и наказва. Тоя олигофрен ще си го получи. Ти гледай да си пазиш силите да оздравееш. Дано не влизаш в болница и ти се размине
Да ти кажа и на мен вчера като ми каза някаква, че изглеждам като бременна с тризнаци, ми се дорева. Не че може да се сравнява с твоето...Но как може да има толкова прости хора, не знам.