Отговори
# 525
  • Бургас
добро утро на всички бремелинки Simple Smile

Аз да се похваля че най-накрая съм си в къщи, а от тук нататък следва едно голямо следене....пускане на кръв, урина и правене на доплер на всеки 3-4 седмици. Мерене на кръвно и пулс по 2-3 пъти на ден Simple Smile
От Шейново ми казаха че искат да ме видят отново след месец, а Марков ми каза че иска да ме види отново след 2 мес (като съм в 7ми) за да видим дали ще се налага да се ражда по-рано бебка ако не се храни добре....

# 526
  • София
Момичета мен нещо ме удари на чувства. Нали ви казах, че сънувах момичето от Юнките което е в Майчин дом да ражда. До сега бях в тяхната тема да видя какво се случва има ли вече бебе добре ли са и т.н. Обаче останах много учудена там си говорят за покупки, пелени разни други работи и нищо за нея. Вчера няколко жени са попитали как е, но гласът им е останал като глас в пустиня. Никой нито пита нито казва нещо, аз си мислих, че поне няколко са отишли да я видят а то... интересуват се от всякакви други неща но не и от нея. Потресена съм.
Та в изблик на чувства искам да ви кажа колко много се радвам, че съм част от тази група. Макар и толкова много и толкова различни да сме всички се обединяваме когато някоя от нас има някакъв проблем, изживяваме го заедно с нея. Единни сме и се подкрепяме това ни прави силни. Благодаря ви, че ви има, прегръщам ви силно от цялото си сърце!

Таничка много се радвам, че си у дома. Спокойствие и почивка, като трябва ще дойдеш пак, не се притеснявай докторите си знаят работата.

Картофова много важно, че не СТЕ момиченце. Я гледай какво момченце голямо СТЕ. Laughing

# 527
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добро утро!!Весе   Hug Hug
Танче радвам се че вече си се прибрала Hug.Днес е нещо много мрачно!Аз днес съм консултация и утре на ФМ така че тези дни ще видя бебо и дано всичко да е наред!! Praynig

# 528
Огледа го доктора обстоино, нашия и тои си мърдаше спокойно и каза доктора дай да му видим личицето и бебето като си сложи ръцете пред лицето, ще кажете, че разбра, че искаме да го гледаме. 20 мин доктора оттука гледа от там гледа нестава... Срамежливко не си маха ръцете, но пък пишлето си го показа доста ясно.

Все едно описваш нашата случка на ФМ Laughing Ами мъже, какво да ги правиш!  Laughing

Таничка супер, че вече си си в къщи  Hug

Аз ставам да се обличам, че тръгваме за София. От 16:30 сме на фетална ехокардиография! Стискайте палци всичко да е наред!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 18:45 от Сладка пеперудка

# 529
Добро утро милии...
Весе,всички сме така,за всяко нещо и най -дребното ми сълзят очите.Много го мисля и аз това маме и чакам новини,но странно защо в темата им не пишат.
Таничка,дбре дошла и никакви болници повече Hug
Пеперудка, Praynigвсичко ще е наред... WinkСтискаме палци...
Картофова,мисля ,че сте нормални брее newsm78,гледам в 24 седмица сте.Аз съм 23 и сме 540гр. и аз мислех и питам дали не сме много големи ,но не било така.

И лек и усмихнат ден.... Peace

# 530
Oooo, Танче, добре си се завърнала и дано следващия път като се задържиш в болница да е юли и да излезеш със здраво бебенце в ръце  Hug
Весе, и аз си мислех като видя тук какво сте писали и да проверя юнската тема. Ама ти си написала че няма инфо. Та, по случая искам и аз да поздравя момичетата които отидоха при Танчето. Мислех я доста, че там й е скучно, пък тя никак не търпи да няма какво да прави. Как е изкарала... не ми се мисли.
Пеперудке, стискаме естествено. Дано да няма мъгла по пътя, че снощи в Бургас беше нещо страшно.

Вчера мойта подивя. Какво й стана, такова ритане и въртене досега не е имало. Толкова ясно я усещах че реших да си погледна корема, а той като от филм на ужасите - дето накрая излиза някакво гнусно същество от пъпа. И много се чудих тази твърда бабуна дето се образува от време на време дупе ли е, главичка ли е. И как така ме рита ту над пъпа, ту много ниско долу в рамките на няколко секунди.

Вчера прочетох едно стихотворение на Добромир Банев и много се замислих.
Ето го:
НАПРАВО СИ ЖЕСТОКА

Не готвиш, не подреждаш, не переш –
не ми е нужна тиха домакиня!
Надявам се за днес да избереш
онази рокля във небесно синьо,

обувките на белите цветя
и сребърните гривни от Мароко…
Сложи червило. Идва пролетта.
Прекрасна си! Направо си жестока!

Аз искам да се перча като лъв
със своята излъскана лъвица!
За другите мъже да бъдеш стръв,
но да си само моя!
Хубавица!

Такава те желая. Не с парцал.
Мъжете нямат нужда от слугиня.
Бъди красива! Всичко бих ти дал!
Но, моля те, не ставай домакиня!

# 531
  • София
Момичета мен нещо ме удари на чувства. Нали ви казах, че сънувах момичето от Юнките което е в Майчин дом да ражда. До сега бях в тяхната тема да видя какво се случва има ли вече бебе добре ли са и т.н. Обаче останах много учудена там си говорят за покупки, пелени разни други работи и нищо за нея. Вчера няколко жени са попитали как е, но гласът им е останал като глас в пустиня. Никой нито пита нито казва нещо, аз си мислих, че поне няколко са отишли да я видят а то... интересуват се от всякакви други неща но не и от нея. Потресена съм.

202uu Присъединявам се и аз! Не е зле да си разменим и някакви телефони във фейсбук, примерно. Да имаме информация, ако някой зачезне изненадващо.

kartofova , нищо - голям нас = голямо "кранче". Виж как гордо ви го е показвал. Човека си има приоритети, какво ще му гледате лицето...ааа, много важно. Други, други неща демонстрира той гордо!  Sunglasses

# 532
kartofova , нищо - голям нас = голямо "кранче". Виж как гордо ви го е показвал. Човека си има приоритети, какво ще му гледате лицето...ааа, много важно. Други, други неща демонстрира той гордо!  Sunglasses

Нали знаете защо арменците били надарени? Щото "голям нос - голямо кранче"   smile3532

# 533
  • Бургас
Весе, и аз си го мислех това което си написала, защото и аз се зачетох при юнките, тук сякаш сме много по-сплотени Simple Smile което всъщност е страхотно!!!

И тук е момента и мястото да изкажа благодарност на Ани88 и на Терпс, че дойдоха да ме видят, защото да ви кажа едно е да си в чужд град и да няма кой да ти дойде на свиждане, друго е всеки ден да идват близките ти и да ти носят по нещо...каквото ми е трябвало съм го набавила по един или друг начин, без да моля хора...но друго е да знаеш че някой го е грижа за теб и иска да те види  Hug
Благодаря на всички момичета за загрижеността, трогната съм наистина и не съм очаквала Simple Smile  Hug

# 534
  • София
Добро утро, мили момичета!

Таничка, радвам се, че си си вкъщи вече! Пази се и не давай на мъничето да излиза по-рано! На следващото ти идване звънни да се видим, ако можеш Hug

Пеперудке, лек път и всичко да е наред при доктора!

Ани, на теб също ти желая всичко да мине добре! Simple Smile

Весе,аз си мислех същото тази сутрин. Влязох в темата и супер тъпо ми се видя, как дори не се  и впечатляват от това, което се случва.... Вярно, че не може само това да се случва,ама все пак....

Картофова, супер си е бебето!

От тук нататък карам по спомени по отношение на темите от предните дни Simple Smile

Аз съм по-скоро склонна да приема помощта в първите дни. Докато се нагласим към новата ситуация никак няма да ми бъде излишна поне малко помощ.

За излизането на бебето- в случай, че всичко е наред, смятам бързо-бързо да излизаме. Със сина ми в деня след изписването ходихме при нашите да си взема разни неща, а на следващия май излязохме на разходка в парка за около два часа, по съвет на педиатъра.

Ходих преди няколко дни и аз на лекар, бебешончето уж станало 800 и нещо грама, 31-32 см било дълго. Много рита, много! Усещах го даже докато се возех в метрото, а там си друса и трака здраво.  Вечер направо ми подскача корема, много е смешно. Аз се оказах с доста нисък хемоглобин, почнаха ме и доста здрави контракции, което ми е много странно и необичайно, тъй като преди почти не съм имала, а сега особено вечер, направо ми се плаче. Мрън! Но и това ще мине Simple Smile

Хубав ден и да сте здрави!

П.С. Таничка, няма за каквода благодариш! Наистина не мисля, че е нещо кой знае какво да прескочиш да видиш някой, който е в болница, сам, в друг град. Съжалявам, че не успях на следващия ден отново, но тогава пък аз се бях свила на геврек и не можех да мръдна. Но недей да благодариш за нещо естествено и нормално, нищо не е станало  Hug Hug Hug

# 535
браво бе момичета аз съм му майка мен не ме вълнува голямо кранче ли ще е или малко да му мисли таз дето ще го вземе след 30тина годинки, е поне няма да има комплекси да. По моя край малките момченца ги учат да си дърпат пишките, че да пораснели. Питах снощи мъжа ми дали го е чувал той се изсмя и вика не.

# 536
  • Бургас
Терпс, не знам за идването как да го направя, варианта е да си ме следят тука на доплера за да не идвам до сф, поне да не е всеки месец...ама ще видим...че много ще ми дойде всеки месец по 1000км на тия раздрънкани магистрали....

# 537
  • София
Таничка, така е. Много път е. Но ако поне при Марков решиш да отидеш- тук съм Simple Smile

# 538
браво бе момичета аз съм му майка мен не ме вълнува голямо кранче ли ще е или малко да му мисли таз дето ще го вземе след 30тина годинки, е поне няма да има комплекси да. По моя край малките момченца ги учат да си дърпат пишките, че да пораснели. Питах снощи мъжа ми дали го е чувал той се изсмя и вика не.

И да дърпа и да не дърпа файда няма. Бубата се оформяла като размер чак в тинейджърска възраст. Повечето бебенца се раждат с големи буби, както и момиченцата с големи самни устни. Просто при бебетата половите органи са несъразмерни с тялото, но с времето се оразмеряват.

Таничка, Пеперудке стискам палци всичко да е наред и да нямате повече притеснения  Hug

# 539
  • Бургас
Терпс, при Марков е по-вероятно наистина да отида отново ще видя как ми съвпадат седмиците за следващите ФМ и трябва да запазя един час.... Ако идвам задължително ще звънна Simple Smile

Агнес, мерси мила  Hug

Общи условия

Активация на акаунт