Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 41 668
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
  bouquet

# 61
# 62
  • Някъде там
За домакинята  Hug

# 63
Аз все ходя с пусната коса ама опашката на Хандето много ме кефи - та да питам има ли ластик отдолу или захващат косата  с един кичур и фиба само?

# 64
  • в подножието на планината
Скрит текст:

Илде кво вика за Хазал?? Mr. Green

Демек Чаги иска да се отърве от това момиче и му се привижда Хазал,оправя си косата, но се оказва, че не е тя...след това иска някой да го потърси по телефона, та да се отърве...Чаги си гледа телефона и получава съобщение от Хазал..." Хазал ме вика, отивам...eyvallah/ нещо като благодаря, ура/"

# 65

Клоди, Hug

Снеже, Hug честит празник и на теб! Да те зарадвам с новината, че Гизем ще участва в сериала на Чаги... Sick

Звезде, прибрах се и прочетах само последните 2 стр.от старата тема и ми стана зле... #Crazy Това,ако е вярно,ще провали Чаги...Помнете ми думата!Голяма част от Фемирските фенове /а те са много,много по цял свят/ще се отдръпнат и...Това е лудост и пълно "самоубийство" за нашето момче.Та тази Гизем беше фактора,който отблъсна публиката от ПЕ .Какво ще правят сега...дрога компанийка ли...бъррр... #Crazy Не ми се коментира.Само се моля да е партенка... Praynig Това информация от официален източник ли е или от фейса?По-голяма лудост не съм виздала.Равносилно е на "самоубийство" за Чаги.Даже не се извинявам на феновете на Гизем...нищо лично към тях,но си обичам него и му желая само хубави неша,но този път ще му скроят шапка ...Нямали си хора около себе си,няма ли кой да му даде нормален съвет...боже,боже...Запалих...извинете ме...моля!

# 66
Ренка ,Снежи 

# 67
Ренка, благодаря ти за новата тема.

Наминах да Ви видя, че докато се включа утре и, ще сте охоооооооооо, чок зор, ще ми е докато Ви настигна.
Еййййййй, много се разстроихте от новината за Гиземката, ауууууууу, каква зла вещица е Joy и дърпа ли дърпа Чаги към пропастта, че той да не е малоумен я, а и често пъти нищо не изглежда така както е на пръв поглед, а и нищо не е потвърдено. Какво ли още, ще се изпише докато стартира сериала, охоооооо, трябва да сме със силен дух и да съумяваме да приемаме всичко, което прочетем и видим.

# 68
Хора, казах ви, че може изобщо да не е вярно. Пише го в една статия и Гугъл ми го преведе така. Но може да се говори за друго. И все пак дори и преводът на Гугъл да е точен, пак не е 100% сигурно.

Аз все ходя с пусната коса ама опашката на Хандето много ме кефи - та да питам има ли ластик отдолу или захващат косата  с един кичур и фиба само?
Сега се загледах хубаво. Мисля, че е с ластик. Peace

# 69
Гизем не ми е чак толкова антипатична,не я харесвах в ПЕ,като играеше с Емир,защото даваха еднакви моменти,които напомнят Фемирската легенда  Heart Eyes но да ви кажа предпочитам с нея да гледам ,отколкото тази Едже,не стига ,че не ми е симпатична ни малко а и ме дразни само ,като я вида.

# 70
Hug

Цитат
Еййййййй, много се разстроихте от новината за Гиземката, ауууууууу, каква зла вещица е 35 и дърпа ли дърпа Чаги към пропастта, че той да не е малоумен я, а и често пъти нищо не изглежда така както е на пръв поглед, а и нищо не е потвърдено. Какво ли още, ще се изпише докато стартира сериала, охоооооо, трябва да сме със силен дух и да съумяваме да приемаме всичко, което прочетем и видим.
Hug Joy Peace

# 71
# 72
Хора, казах ви, че може изобщо да не е вярно. Пише го в една статия и Гугъл ми го преведе така. Но може да се говори за друго. И все пак дори и преводът на Гугъл да е точен, пак не е 100% сигурно.

Аз все ходя с пусната коса ама опашката на Хандето много ме кефи - та да питам има ли ластик отдолу или захващат косата  с един кичур и фиба само?
Сега се загледах хубаво. Мисля, че е с ластик. Peace

Мерси - утре ще пробвам!
А относно Чаги и Гизем - след края на ПЕ се съмнявам да ги съберат отново заедно. Първо е римейк, което според мен автоматично намалява зрителската аудитория и второ да съберат двойка, която очевидно не се харесва - съмнявам се да искат да си сринат сериала преди да е започнал. Той от същият продуцент ли ще е ?

# 73
Клоди,Звезде,Вани,Рая,Дани,благодаря ви !!!
Рая, а това е за теб!Вчера не успях да ти се отблагодаря...няколко стръка от най-любимите ми цветя...

# 74

А относно Чаги и Гизем - след края на ПЕ се съмнявам да ги съберат отново заедно. Първо е римейк, което според мен автоматично намалява зрителската аудитория и второ да съберат двойка, която очевидно не се харесва - съмнявам се да искат да си сринат сериала преди да е започнал. Той от същият продуцент ли ще е ?
PeaceНе е същия Laughing

Общи условия

Активация на акаунт