Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 41 695
  • 741
  •   2
Отговори
# 90
Капризче, не съм те засичала скоро.Хубави дрешки!Нищо не ми говорят,ама са свежарски.Какво е посланието им?[/b]

Снежи  Hug  Hug  Hug. Дрешките са им от един филм казва се Свекървище  Mr. Green.Много любим филм Simple Smile
Скрит текст:
Малката е болничка и затова отсъствах.Борех се с температури  Sad, но Слава богу засега е по-добре. Много ми липсвахте  Heart Eyes
съгражданке  Hug мерхаба

дано се оправя детенцето скоро Peace

сетих се нещо,свързано с теб

Скрит текст:
и ти си раждала при Славчев нали...любимия ми гинеколог Heart Eyes,та като родих давах кърма на едно бебе...моя син си има млечна сестра  Crazy... Mr. Green

# 91
Хмммм, споменава се ASK-любов, ooooh! пък да видим.

Скрит текст:

Оф, и да е ASK...какво да се прави/дано да не е вярно Praynig/... Rolling Eyes нейните севгилита са ми много странни, но може би открива нещо в тях, което ние не виждаме... ooooh!
JoyТака е Звездичке, нейните ашки са за чудо и приказ. #Crazy
В предния си пост добавих и статията. Sick
Ренка, лека нощ. Hug
Снежи, знам разбира се, че не е нищо лично, плюйте си я наволя, Laughingне ми пречите, защото моето мнение по въпроса за скандала с дрогата, за образа й в ПЕ и не само си е лично мое и на никой друг.
Между другото ФЕмиските ти дрешки са трепач, от много любим мой момент. Heart Eyes

# 92
Момичета,много се радвам,че съм част от вас....е чак част...,но ви следя редовно!Бях се притеснила за себе си,обсебена съм от АФК,но съм по-спокойна покрай вас...не съм само аз!!!Много сте сладки!Прегръщам ви и ви благодаря,че ви има!!! Hug

# 93
  • Някъде там
Ивенце  wavey Мерхаба  Mr. Green.Ей научи го този турски машала  Grinning

# 94
  • София
Ауууууууу, какъв е този индивид до Хазал  Shocked Да си ходи при Чаатай  Wink

# 95
Капризче, не съм те засичала скоро.Хубави дрешки!Нищо не ми говорят,ама са свежарски.Какво е посланието им?[/b]

Снежи  Hug  Hug  Hug. Дрешките са им от един филм казва се Свекървище  Mr. Green.Много любим филм Simple Smile
Скрит текст:
Малката е болничка и затова отсъствах.Борех се с температури  Sad, но Слава богу засега е по-добре. Много ми липсвахте  Heart Eyes
Скорошно оздравяване на малката.
Гледала съм го този филм. Joy
Ха, ха, ми то която да е до него, щом не е Хазал, все, ще е излишната, ееее, според мен определено няма да е и всеки до нея щом не е Чаги, все, ще е плашило. Joy

# 96
Момичета,много се радвам,че съм част от вас....е чак част...,но ви следя редовно!Бях се притеснила за себе си,обсебена съм от АФК,но съм по-спокойна покрай вас...не съм само аз!!!Много сте сладки!Прегръщам ви и ви благодаря,че ви има!!! Hug
Hug ние се делим на КРАЙНИ ЧААТАЙКИ....ФЕМИРКИ...И СРЕДНА ХУБОСТ Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

за мен няма нужда да се изказвам ква съм Crazy...

# 97
  • Някъде там

Скрит текст:
и ти си раждала при Славчев нали...любимия ми гинеколог Heart Eyes,та като родих давах кърма на едно бебе...моя син си има млечна сестра  Crazy... Mr. Green

Скрит текст:
Най-добрия и най-готиния!!!  Laughing А така браво на теб  Hug, аз изобщо нямах никой в ц....те , а пък не са малки  Mr. Green

Наденце Hug Hug Hug. На това му се вика свеки нали Simple Smile

# 98
Ауууууууу, какъв е този индивид до Хазал  Shocked Да си ходи при Чаатай  Wink

след някоя друга година може и да отиде при него

# 99
Hug ние се делим на КРАЙНИ ЧААТАЙКИ....ФЕМИРКИ...И СРЕДНА ХУБОСТ Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Теб си те знаем, Чаатайка та дрънкаш на ента степен с диагноза до безкрай във времето. Joy
Алоооооо, како Иве, чакам те в кафенето. Joy

# 100

Не знам от кои съм......но АФК е приказка......тъжна и красива,а Чатайчо....само по филмите го има!

# 101

Скрит текст:
и ти си раждала при Славчев нали...любимия ми гинеколог Heart Eyes,та като родих давах кърма на едно бебе...моя син си има млечна сестра  Crazy... Mr. Green

Скрит текст:
Най-добрия и най-готиния!!!  Laughing А така браво на теб  Hug, аз изобщо нямах никой в ц....те , а пък не са малки  Mr. Green

Скрит текст:
при мен обратното.... Mr. Green

# 102
  • в подножието на планината

Капризче, оздравявайте бързо... Hug

И аз съм гледала "Свекървище" и много ми харесва... Joy

Някой, ако не знае - аз съм заклета ФЕмирка ...  Laughing

# 103

Теб си те знаем, Чаатайка та дрънкаш на ента степен с диагноза до безкрай във времето. Joy
Алоооооо, како Иве, чакам те в кафенето. Joy

идвам душо...паля гуменките Mr. Green

# 104

Скрит текст:

Скрит текст:
Най-добрия и най-готиния!!!  Laughing А така браво на теб  Hug, аз изобщо нямах никой в ц....те , а пък не са малки  Mr. Green

Мани, мани, Капризче, да не ти е в къщата. ooooh!
Хайде, лека Ви нощ и от мен. Hug

Общи условия

Активация на акаунт