Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 41 767
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Лудостче,
Скрит текст:
за един сериал:Имало едно време-Once upon a time

А да гледах няколко серии тука по Холандската телефизия не ме хвана  Whistling

Скрит текст:

# 391
  • Някъде там
Цитат
На втората снимка по скоро ми приличат на бикини   
Тц хирургична шапка е, на по-голям формат ясно личи

Joy  Joy  Joy Много розова тая шапка  Laughing

Капризче, ми нямам му тела, но някой го имаше в темата, Joyно явно си го менкаха помежду си, че като гледам Чагитко ни свободен час, ни ден, няма. Joy
Ние си бяхме наистина детективки, Laughingновините още не бяха пристигнали докато излъчваха сериала и ние ги ловяхме във въздуха, топли, топли, че на моменти и парещи. Joy

Ами аз ще си  предвидя развалянето на колата да е в месеца веднъж  Joy  Joy все ще има някой свободен час  Joy. Тя съгражданката ми ще отстъпи малко сега  Mr. Green
Ама и споменавате някакви имена вече не мога да хвана кой кой е ама нищо ще Ви чета без да се включвам, че не ги разбирам  Mr. Green

# 392
Видях,че сте писали  за сериала с Хазал  Ay Büyürken Uyuyamam.Пускам ви клип  с танц на Хазал от него.

">#![/video]
Много добре танцува.  Peace

# 393
Добър вечер,момичета!

Видях,че сте писали  за сериала с Хазал  Ay Büyürken Uyuyamam.Пускам ви клип  с танц на Хазал от него.

">#![/video]

Надуфка,лека. Hug
Добра ти вечер.
Спомням си, че спрягаха Хазалчето с този синеокия от филма, но се оказа напразна тревога.
Папараците са опасни, щракнат някои и веднага ги спрягат в жълтините. Sick

# 394
  • в подножието на планината

Аз имах възможността да гледам Фуркан в " Балканите" и ме изненада приятно...хареса ми много играта му...бях малко скептично настроена, но игра на ниво момчето...  Peace

# 395
Наде, ама Ръзато след Кузей, не участва ли някъде другаде, в Хулиганът или бъркам  

# 396
Леле до гега гледах "Предай нанатък" и давах някаква жена, което се омъжила за мисюлманин (не разбрах от коя държава) и тя разправяше, какви ли не неща,как я накарал да приеме исляма, как я биел, оженил се и за втора жена и  страшни неща. Ужас беше!!!

# 397
Капризче, питай когато не ти е ясно кой, кой е. По принцип като пиша и освен истинските им имена им изписвам и имената им от сериала, ако са участвали в него. Кой/коя не разбра кой/коя е?

# 398
Звезде, ми тя и Хазал го похвали индиректно в туитър май беше. Бъзикаха я, че все й дават Бест модели да ги обучава на актьорлък, а тя каза за Фуркан - гледайте и ще видите, че въобще няма такова нещо, ще се изненадате много.

Последна редакция: сб, 09 мар 2013, 21:07 от nevi1968nikol

# 399
  • в подножието на планината
Скрит текст:
Леле до гега гледах "Предай нанатък" и давах някаква жена, което се омъжила за мисюлманин (не разбрах от коя държава) и тя разправяше, какви ли не неща,как я накарал да приеме исляма, как я биел, оженил се и за втора жена и  страшни неща. Ужас беше!!!

Скрит текст:
От Палестина...ужасии някакви разказва жената... #Crazy

# 400
Това предавне ме опустошава емоционално и много плача на него. Rolling Eyes
Неви, май да, в момента участва в Хулигана след като убиха героя му в Кузей/Гюней.

# 401
АА такива неща не мога да гледам. Обичам Жан Рено, имам снимка с него, даже няколко. В музея на восъчните фигури.  Joy
Представете си да имаше и восъчна фигура на Чаги - -леле пълна амортизация за нула време хихихи

# 402
nevi1968nikol   Hug

Наде  Hug

Продължавайте с топлите новини ние на вас разчитаме  Hug

Какъв е този  филм "41" с Бурак дайте малко повече информация  newsm78

# 403
По едно време се говореше, че Серенай ще бъде партньорка на Бурак в сериала "41", но вече стана ясно, че тя ще играе с Чаги. Сега започнаха да спрягат Хазал за бъдещата му екранна партньорка, а и много техни фенове искат да ги гледат тях двамата.

# 404
Noric, здрасти и от мен. Нищо не знам за "41" освен, че май и Небахат Чекре е приела да участва.

Общи условия

Активация на акаунт