Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 41 764
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Добър вечер,момичета!

Видях,че сте писали  за сериала с Хазал  Ay Büyürken Uyuyamam.Пускам ви клип  с танц на Хазал от него.

">#![/video]

Надуфка,лека. Hug
Добра ти вечер.
Спомням си, че спрягаха Хазалчето с този синеокия от филма, но се оказа напразна тревога.
Папараците са опасни, щракнат някои и веднага ги спрягат в жълтините. Sick

Синеокия е  Фърат Челик . Аз не го  харесвам. ..... Sick
И още два клипа с танцуваща Хазал.Много хубаво танцува   нашето момиче. Simple Smile
http://www.facebook.com/photo.php?v=129738483862435&set=vb.220395968001615&type=2&theater
http://www.facebook.com/photo.php?v=201393003290343&set=vb.220395968001615&type=2&theater

Последна редакция: сб, 09 мар 2013, 21:59 от лава

# 421
Добър вечер,момичета!

Видях,че сте писали  за сериала с Хазал  Ay Büyürken Uyuyamam.Пускам ви клип  с танц на Хазал от него.

">#![/video]

Надуфка,лека. Hug
Hug прекрасна си е и това е...много специална ми е някак...

# 422
Наде smile3521
Аз други последствия чаках, ама нейсе, надеждата умира последна. То пък тоя Чаатай като че ли нарочно глупост след глупост правеше по едно време, а дано престане.
Няма да престане, докато не се събере със свястно момиче и се вейка с кашкавалки, шунки, със стари лачени чанти и т.н.  Rolling Eyes

# 423
Звезде, не жена, а мъжемелачка направо.
Момичета да ви кажа, преди, когато се излъчваше директно сериала, аз лично чаках 3 новини с голямо желание - 2 те дойдоха, ама 3-тата  - йок.
1-во Хазал се раздели с приятеля си
2-ро Чаги също, макар, че неговата така и със сигурност не я видяхме
Е, чаках да се съберат, ама  - тц, Годо не дойде.
Чета тука разни мнения, че Чаги може и да си е падал по Хазал, ама тя  по него - не. Аз не мисля, че има жена дето поне за момент да не се поддаде на чара на Чаги, особено, ако той пожелае да я очарова. Ако някой знае такава дама, да каже и на мен.
Аз пък мисля, че 1 и 3 бяха, а 2 отсъстваше, защото нямаше такава приятелка, пардон, имаше, ама тя беше невидима. Joy

# 424
налях си чаша вино,преди баня...че си купих нови чаши...голям кеф

айде с мен НАЗДРАВЕ

Какво да добавя за Чаги,каките не са лоша идея  Whistling...аз нищо лошо не виждам да е правил с кашкавалката...какво ако е искал да се поотърка...все пак,като е дашна да дава  Mr. Green....обачеееееее какво видях на клипа там с червените шорти,ей направо ми извади ОКОТО...вай бе вай #Crazy...ако е истина...емигрирам в турско и провам всичките имоти,да се правя на меценат ценящ турските сериали...ще дам пара да се вредя до него и да му рекна туй онуй Naughty... ooooh!

ама как плува...моля ви имайте сърце...аз не моа вече...
Восачна фигура за Ани,Вяра и Иринка,Евитка и тя ако иска...аз искам плътта му

# 425
# 426
# 427
  • Pleven, Bulgaria
Раза от понеделник става предприемач.

пак сте подхванали Кашкавалка   Sick  И любовите на Хазал и Чаги.

# 428
Неви,Наде и за мен са нови нещата които сте разбрали/разследвали много ми е интересно Peace Hug

# 429
кака ви Орнела Мути

на 58г  Crazy

# 430
Ако някой го интересува биографията на   Небахат Чехре  /Валиде Султан/ не е за подминаване имала е бурни любови.

И тя през 1964 г.  става „Мис Турция"  

Скрит текст:

# 431
ееее Иве голяма тарикатка излезе хаха за нас восък а за теб плът а Grinning поне за рожденните ни дни ни го подарявай за няколко часа че с тоя восък....не върви  Hug

# 432
Да бе той Чаги нея ще слуша Верче,
момчето си ми каза точно и ясно, споко Аничка не съм мъж за една жена,
ся е до мен и чете глупостите на Ива и се превива от смях иначе Наздраве Ивче ти казва Чаги и надига чаша Джаки , а аз съм на винце като теб  Hug

# 433
Привет!Пак прочетах последните 2 стр. и при вас.Какво за любовта на Ч. и Х.  newsm78 Споделете 2/3...За Кашкавалка...ясно...зарежете я...Нещо друго ново!Аз пък си сипах едно Джакче,че съм скапа...кой каза "на здраве"...

Взимай те...има за всички...

# 434
Опааа Снежи! Айде ко стана? Губиш се нещо. Щом сипваш, ние ще си вземем, а и не само по едно Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт