Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 41 745
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Снежи, филмът горе долу се превежда "Докато месецът /луната расте, не мога да заспя" Снимаха го лятото на 2011. Нали ви пуснах любимата ми клюка от фейса, дето Чаги бил полудял и отишъл да види Хазал на снимките. Обаче Селин абла веднага се обадила на Парса да си озаптява гаджето и той /Парс/ довтасал на сета при Хазал /имаха снимки там двамата/, та оттогава.
 Обаче още в начолото на лятото в едно предаване като питаха Чаги за Хазал, той каза "Знам, че тя сега снима филм, Пожелавам й успех".
Тоя режисьор не беше снимал 18 г.
Езги Мола е бившата на Умут Курт, неотдавна тя каза, че окончателно са се разделили, ама 5 години май са били заедно.

# 481
Ма голям фукльооо е бееее знае точно какво да каже за да ги разкряка и тембъра муууууууууууу
 Whistling Whistling Whistling
и на 60г да стана пак ще ми треперят пеперуди в стомаха като го слушам и се облизвам след всяко негово такова   baby_neutral

# 482
аз съм лъвица от всякъде,косище,нрав...бойна...значи сме си лика прилика просто...лошо нема Hug

Наде мерси мила  Hug
Неви много ми харесва да те чета...пиши пиши,квот знаеш,имаш си верни читатели Heart Eyes
Оооооо, с теб сме от една порода.
Ивееееееее.

http://www.youtube.com/watch?v=tko_yZaib_k

Фатих ли е посредата?
Същия.
познавам си себеподобните  Hug

много отврат тоз бе  Sick

Неви-като филмов критик си ми.... Hug,много хубави неща казваш.ай как ги знаеш ама Heart Eyes Hug

# 483
Снежи, това във в-ка е,че всички са й приятели, няма нищо м/у тях. Че Умут е гадже на Езги, но май вече не, поне тя така каза.

# 484
Снежи, филмът горе долу се превежда "Докато месецът /луната расте, не мога да заспя" Снимаха го лятото на 2011. Нали ви пуснах любимата ми клюка от фейса, дето Чаги бил полудял и отишъл да види Хазал на снимките. Обаче Селин абла веднага се обадила на Парса да си озаптява гаджето и той /Парс/ довтасал на сета при Хазал /имаха снимки там двамата/, та оттогава.
 Обаче още в начолото на лятото в едно предаване като питаха Чаги за Хазал, той каза "Знам, че тя сега снима филм, Пожелавам й успех".
Тоя режисьор не беше снимал 18 г.
Езги Мола е бившата на Умут Курт, неотдавна тя каза, че окончателно са се разделили, ама 5 години май са били заедно.

Ама Езги не е ли доста по-дърта от Умут...хич не я харесвам,а той е симпатяга,ама пък чак са Хазалчето...йок... newsm78

# 485
Ма голям фукльооо е бееее знае точно какво да каже за да ги разкряка и тембъра муууууууууууу
и на 60г да стана пак ще ми треперят пеперуди в стомаха като го слушам и се облизвам след всяко негово такова   baby_neutral
цъ цъ цъ верно ли?  Joy Joy Joy,аз тайно искам друг,че много ми идва негово хубаво...пфу  Whistling...айде да идва летото,че да го видим пресен,така ми е някак ретро,стари снимки,клюки,сетове...няма ново!!!!

# 486
Иве и вие с бързи стъпки натам вървите, просто аз съм малко напред с времето, ама вие как наваксвате, летите направо, ей. Пощури ви тоя Чаги. Мисля си, че ако сега бяха снимките, нямаше да ви удържим и вече да сте в Стамбула.... Joy

# 487
Да ви кажа,чесно досега актьорите/популярните красавци са ми били някак само лица,тела,гласове,персонажи...нищо повече...ама туй дяти,щото ми е набизо ли що ли? много ми легна на сърцето  Mr. Green,сякаш мога да го докосна Sunglasses...да ме прощава Господ-както писа една съфорумка-за греха Mr. Green

# 488
цъ цъ цъ верно ли?  Joy Joy Joy,аз тайно искам друг,че много ми идва негово хубаво...пфу  Whistling...айде да идва летото,че да го видим пресен,така ми е някак ретро,стари снимки,клюки,сетове...няма ново!!!!
Е как, наскоро имаше няколко нови негови снимки и е доста по-различен от ретрото, новото си е ново и лъскаво. Той нали каза, че, ще се отдаде на заслужена почивка с близките си след аферата с наркотика, а и явно предпочита да е в сянка, докато всичко отшуми, т.е., докато се издъни пак, че той мирен не стои щом в близост до него не е Хазал да го контролира и озаптява. Joy

# 489
Иве и вие с бързи стъпки натам вървите, просто аз съм малко напред с времето, ама вие как наваксвате, летите направо, ей. Пощури ви тоя Чаги. Мисля си, че ако сега бяха снимките, нямаше да ви удържим и вече да сте в Стамбула.... Joy
ние с Ани премисля варианта за ноявия проект да прескочим ooooh! Whistling...вай вай...хубаво че сме анонимни....аз трия вече и хисторито си в компа,че то бива бива ма...и аз се усещам много ми е вече ooooh!....помирисвам го чак  Rolling Eyes.....,а мойто мъжле е хубаво не е хич за изхвърляне...навивам го да откопчава ризката често,да пусне баки.... Joy

# 490
Burda öpüşme sahnesinden önce tek sigarayı birlikte içmişler:)))

Hazal üflemiş elinden Çağatay almış fotoda belli oluyor zaten duman

Как си павкат една обща цигарка,преди да се цункат...

# 491
Да ви кажа,чесно досега актьорите/популярните красавци са ми били някак само лица,тела,гласове,персонажи...нищо повече...ама туй дяти,щото ми е набизо ли що ли? много ми легна на сърцето  Mr. Green,сякаш мога да го докосна Sunglasses...да ме прощава Господ-както писа една съфорумка-за греха Mr. Green
hahahaПростеното ти еееее, щом се разкайваш публично.
Еййййй, какичкоооо, че нали ти така се нарече, скъсваш ме с коментари. Joy

# 492
Наде, той мие чинии и джурка манджи в къщи, оправя леглото, а Хазал се скъса да ходи по купони и да се щрака с де що има ергени из Стамбула. Нарочно го прави, тю

# 493
Добър вечер  Hug

Наздраве и от Чагитко  cheers

# 494
Леле Снежи, ама вярно се вижда на Хазал дима от устата Mr. Green
Ама то това дето пият от едно шише и пушат от една цигара не са клюки. Фенките дето кибичат на сета и се щракат с тях го разказват.

Общи условия

Активация на акаунт