Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 41 742
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Наде, той мие чинии и джурка манджи в къщи, оправя леглото, а Хазал се скъса да ходи по купони и да се щрака с де що има ергени из Стамбула. Нарочно го прави, тю
натрива му носа заради ареста....ай така,да си стои и да чака... Naughty

Наде,аз съм добро дете-принципно,ама де се появи тоз ДЯВОЛ Twisted Evil

# 496
Наде, той мие чинии и джурка манджи в къщи, оправя леглото, а Хазал се скъса да ходи по купони и да се щрака с де що има ергени из Стамбула. Нарочно го прави, тю
Да, точно така е, няма как да е иначе, но че е за бой това момче е за бой. Защо сглупи, а беше толкова близо, на един пръст разстояние?! Crossing Arms Sick

# 497

Знам, не съм казала обратното, дявола е виновен, той и само той. bash Joy
Лека Ви нощ.  love001

# 498
Еми той Чаги да се покаже, че си знае цената. Демонстрации прави демек...детска радост, куклено шоу
Момичета, ама те феновете на др сериали си направиха срещи с Мурат Йълдъръм, с Бурак Хаккъ, с актьорите от Фатмагюл. Цял автобус си уреждат и - айде на сета. И като са много - никой не им отказва среща

# 499

Знам, не съм казала обратното, дявола е виновен, той и само той. bash Joy
Joy
ами как няма да пият и пушат от едно шише/цигара,те малко ли лига обменят...кво толкова,само дано някой от двамата няма хеликобактер

хаха да ви кажа един майтап в тая връзка-Моя мъж отива да го изследват за нея и гастроентеролога го пита,а жена ти изследвала ли се е? Ами незнам вие целувате ли се с нея?  Joy Joy Joy Joy,ами сигурно още сте млади Joy Joy Joy Joy,мъжа ми се спука от смях....предава с лигата да знаете hahaha Mr. Green

# 500
Неви , Киара е професор по Фемирските въпроси, но ти си ходещата енциклопедия на турското кино  , много си ценна за всечки ни да знаеш  Hug

А аз добре че се приземявам чрез Великолепния век иначе ще ползвам на мама терапевта  ooooh!

# 501
Наде, много рано бе, айде лека и до утре!

Иве, викаш като се целуват и хеликобактер и други работи си обменят  Joy Абе дали си правят мед. изследвания преди това.  newsm78
Иве, според мен не е само щото Чаги е наблизо, тука също имаме готини мъже-актьори, ама такава лудост има ли? Просто това момче е подлудително, няма начин. Аз затова се съмнявам Хазалката да се е устискала чак толкова, по-скоро бързо се е овладяла  Joy Joy

# 502
Г-жа Нервакова, ти ме засрами  Embarassed
А като имаш предвид, че гледам само АФК сега и нищо друго, но съм  голяма клюкарка, признавам си.

# 503
Хазалчето викаш може да си е взела 5те пари...хитруша Mr. Green
ами незнам,имаме ли нямаме ли,ама може и момента да ми е такъв не се разбирам що се случва с моа newsm78...сънувам го,мисля го...няма лъжа няма измама Mr. Green
Наде лека Hug
Зверчето и то изчезна....ехо нерде си душатаааааааа newsm78

# 504
Наде, много рано бе, айде лека и до утре!

Иве, викаш като се целуват и хеликобактер и други работи си обменят  Joy Абе дали си правят мед. изследвания преди това.  newsm78
Иве, според мен не е само щото Чаги е наблизо, тука също имаме готини мъже-актьори, ама такава лудост има ли? Просто това момче е подлудително, няма начин. Аз затова се съмнявам Хазалката да се е устискала чак толкова, по-скоро бързо се е овладяла  Joy Joy

Aйде бе...а овладяла ли се е...Наде, лака!

# 505
Лека и от мен
Чагито идва след малко  Whistling

# 506
е какво толкова ,като пият от едно шише и пушат от една цигара,3 месеца раздяла и само да си викат гит гит бите бите  Laughing ,им липсват целувките и близостите  Mr. Green и самоо се закачат и бъзикат на сета  Laughing

# 507
# 508
Danniitto, така си е.
 Турците, нали не им го дават АФК вече по тв, много страдат във фейса. Сега си припомнят кой какво е видял като е ходил на сета. Имаше 2-3 любопитни нещица, които май не сме писали тука. Утре ще ги напиша. То може и да не са верни, ама може и да са .

# 509
Дани   wavey
Иве, лека и на теб!
Неви, хич не си клюкарака,а си голяма ХАЗАТАЛка,както е другото им прозвище.

Общи условия

Активация на акаунт